Cum să vedeți toate aplicațiile pe care le-ați achiziționat din Mac App Store

Mac App Store se află în mijlocul unei renașteri, Apple concentrându-se atât pe el, cât și pe aplicațiile din el, de la lansarea macOS Mojave în 2018. Vrei să-l folosești mai mult? Iată cum puteți găsi toate aplicațiile dvs.

Este ușor să uiți că Mac App Store există de ceva vreme, deoarece puțini oameni au profitat de el din câteva motive. În primul rând, a fost doar o aplicație groaznică de folosit și, în al doilea rând, dezvoltatorii fie nu și-au vândut niciodată aplicațiile prin Mac App Store, fie le-au eliminat după ce au ajuns la concluzia că problemele financiare sau tehnologice pe care le prezenta nu meritau efortul.

Cu macOS Mojave, Apple a încercat să schimbe toate acestea, ajutând aplicațiile de renume să se alăture Mac App Store și, simultan, oferindu-i o pătură considerabilă de vopsea. De asemenea, primește mult mai multă atenție editorială din partea Apple acum, cu aplicații prezentate în mod regulat pentru a ajuta la creșterea vânzărilor. Toate acestea sunt grozave pentru dezvoltatori și, în cele din urmă, vor fi grozave și pentru clienți. Asta înseamnă că s-ar putea să doriți să vă aventurați înapoi în Mac App Store pentru prima dată după un timp și, dacă este cazul, va trebui să descărcați și aplicațiile vechi.

Deci unde mai exact faci asta? E amuzant că ar trebui să întrebi…

Unde să găsiți toate aplicațiile dvs., inclusiv aplicațiile gratuite

Orice ați descărcat anterior din Mac App Store, indiferent dacă ați cumpărat sau a fost gratuit, poate fi găsit în același loc în noul Mac App Store reproiectat. Este o comoară din tot ceea ce probabil ai uitat, dar este destul de ușor de găsit când știi unde să faci speleologie.

  Cum să verificați dacă procesorul dvs. este pe 32 de biți sau pe 64 de biți

Pentru a începe, deschideți App Store pe Mac și apoi faceți clic pe pictograma care reprezintă ID-ul dvs. Apple. Poate fi necesar să introduceți parola ID-ului Apple pentru a progresa.

Aici veți vedea o listă cu toate aplicațiile pe care le-ați descărcat. Dacă doriți să descărcați din nou unul, faceți clic pe pictograma nor de lângă acesta. Dacă este deja instalat, îl puteți deschide și de aici.

Dacă utilizați Family Sharing, puteți alege un membru al familiei pentru a vedea și toate achizițiile acestuia.

Și asta este tot ce este. Acum este timpul să mergeți și să cumpărați unele dintre cele mai bune aplicații Mac App Store.