08/18/2022

Cum să valorificați un card cadou pe contul Microsoft

Cardurile cadou pentru Windows sau Xbox One sunt valorificate prin conectarea la un cont Microsoft. Acestea vă permit să achiziționați articole digitale, abonamente și articole specifice în afara magazinului online. Însă mulți consumatori și-au exprimat frustrarea cu privire la utilizarea codului gratuit de răscumpărare Microsoft. Dacă aveți aceleași probleme, vă oferim un ghid util care vă va învăța cum să valorificați un card cadou din contul Microsoft.

Cum să valorificați un card cadou pe contul Microsoft

Dacă ați răscumpărat un cadou sau un cod, îl puteți utiliza în următoarele moduri

  • Un card cadou sau un cod care conține bani va fi aplicat în contul dvs. după valorificare. Puteți folosi acești bani pentru a cumpăra lucruri din magazinul online.
  • Dacă utilizați un card cadou sau un cod pentru a debloca sau pentru a cumpăra o anumită aplicație/joc, atunci acea aplicație va fi adăugată în biblioteca dvs. gata să fie descărcată și instalată după valorificare.
  • Mergi la Servicii și abonamente dacă cardul sau codul dvs. cadou este asociat cu un abonament.

În primul rând, veți avea nevoie de un cod de 25 de caractere pentru a face cumpărături prin valorificare în afara magazinului online Microsoft. Se gaseste pe card. Verificați întotdeauna dacă contul dvs. de cumpărături vă aparține. Acum să trecem la metoda care arată că puteți valorifica carduri cadou sau cod.

Notă: cardul cadou nu funcționează într-un magazin Microsoft din lumea reală și Microsoft 365.

  Cum să redați în flux muzică gratuită cu Amazon Prime

Metoda 1: Din Microsoft Store

Puteți utiliza aplicația Microsoft Store prezentă în Windows pentru a obține gratuit codul de răscumpărare Microsoft. Este disponibil și pe smartphone-uri, tablete și alte dispozitive care rulează iOS și Android. Iată cum să răscumpărați un card cadou din Microsoft Store.

1. Conectați-vă la contul dvs. Microsoft folosind e-mailul, numărul de telefon și ID-ul Skype.

2. Accesați bara de activități și faceți clic pe pictograma Microsoft Store pentru a lansa programul. De asemenea, îl puteți căuta în bara de căutare Windows și îl puteți deschide de acolo.

3A. Selectați pictograma profilului dvs. dacă utilizați Windows 11.

3B. Dacă utilizați Windows 10, selectați trei puncte de lângă pictograma profilului dvs.

4. Selectați Valorificați codul sau cardurile cadou.

5. Se va deschide o fereastră pop-up. Introduceți codul de 25 de caractere pe care doriți să îl valorificați în caseta goală și faceți clic pe Următorul.

Odată ce procedura este încheiată, codul sau cardul dvs. Microsoft Redeem va fi valorificat.

Metoda 2: Din consola Xbox One

Este ușor să valorificați codul Microsoft Redeem sau cardul cadou în Xbox One. Asigurați-vă că sunteți conectat la internet și vă conectați la contul Microsoft. Acum urmați aceste instrucțiuni

1. Deschideți consola Xbox.

2. Accesați Magazinul Microsoft.

3. Accesați opțiunea Valorificare din panoul din stânga.

4. Introduceți codul Microsoft Redeem. și selectați OK.

Acum știți cum să valorificați un card cadou sau un cod pe Xbox One.

Metoda 3: Valorificați online codul de cont Microsoft

Codul Microsoft Redeem gratuit poate fi obținut și online pe site-ul Microsoft. Puteți folosi această metodă dacă nu doriți să utilizați Microsoft Store sau nu aveți aplicația. Urmați instrucțiunile de mai jos:

  Cum să omiteți intrările pentru emisiunile TV în VLC Player

1. Mergeți la Microsoft Redeem pagina folosind browserul dvs. Vi se va solicita să vă conectați.

2. Conectați-vă utilizând datele de conectare.

3. Tastați codul de 25 de caractere.

4. Faceți clic pe Următorul după ce ați introdus codul.

5. După aceea, trebuie să confirmați că produsul a fost adăugat în contul dvs. făcând clic pe confirmare.

Întrebări frecvente (FAQs)

Î1. Ce să faci dacă codul este deteriorat sau nu poate fi citit?

Răspuns: Dacă codul pe care încercați să îl valorificați este fizic, returnați-l la magazinul de unde l-ați achiziționat și discutați problema. Dacă este un card cadou, contactați persoana care vi l-a oferit și explicați-vă situația.

Q2. Ce se întâmplă dacă națiunea sau zona dvs. nu corespunde codului?

Răspuns: Dacă ați cumpărat un card cadou pentru o altă națiune sau zonă, este posibil să nu îl puteți valorifica. Contactați magazinul pentru mai multe informații. Dacă ați primit cardul cadou de la cineva care nu are aceeași locație cu dvs., cereți-i să intre în contul său Microsoft și să acceseze Istoricul comenzilor pentru a anula articolul. Apoi îți pot retrimite codul utilizând națiunea sau regiunea care se potrivește contului tău.

Q3. Ce se întâmplă dacă codul nu poate fi găsit?

Răspuns: Când introduceți un cod incorect, va apărea această notificare. Poate apărea din cauza că cardul este deteriorat, zgâriat sau îndoit accidental, ceea ce face dificilă descifrarea caracterelor exacte. Deci, verificați totul și amintiți-vă că codul nu va include A, E, I, O, U, L, S, 0, 1, 5.

***

Sperăm că acest ghid a fost util și că ați putut să știți cum să valorificați un card cadou. De asemenea, am învățat cum să răscumpărăm un card cadou sau un cod online. Dacă aveți întrebări sau sugestii, nu ezitați să le trimiteți în secțiunea de comentarii.

  Ce înseamnă „NVM” și cum îl folosiți?