Cum să utilizați „Mențiuni GPT” pentru a apela GPT personalizate în orice conversație ChatGPT

Legături rapide

Recomandări cheie

  • ChatGPT Plus de la OpenAI oferă o nouă caracteristică numită GPT Mentions, permițând utilizatorilor să combine mai multe GPT personalizate într-o singură conversație.
  • Utilizatorii pot menționa GPT-uri personalizate într-o conversație folosind simbolul „@”, similar cu menționarea persoanelor pe platformele de socializare.
  • Caracteristica GPT Mentions permite utilizatorilor să acceseze diferite GPT-uri pentru sarcini specifice, cum ar fi colectarea de date, crearea de grafice sau găsirea de informații de călătorie, toate într-o singură sesiune de chat.

Versiunea premium a OpenAI a ChatGPT, cunoscută sub numele de ChatGPT Plus, oferă utilizatorilor o serie de funcții suplimentare în schimbul taxei lunare de abonament. Cea mai nouă funcție a ChatGPT Plus, apelurile sau mențiunile GPT, s-ar putea dovedi foarte utilă pentru dvs. dacă utilizați diverse GPT-uri în interfața ChatGPT. Deci, cum funcționează această funcție și cum vă poate beneficia?

Ce este funcția de mențiuni GPT a ChatGPT?

În calitate de membru ChatGPT Plus, vă puteți bucura de GPT personalizate din Magazinul GPT personalizat. Acestea sunt versiuni de ChatGPT care sunt adaptate pentru a ajuta la anumite sarcini. Unele GPT personalizate populare includ…

  • KAYAK: folosește site-ul de călătorie KAYAK pentru a vă oferi informații relevante despre zboruri, hotel și transport.
  • Canva: preia solicitări bazate pe text și folosește Canva pentru a crea grafică digitală.
  • Consens: folosește motorul de căutare Consensus pentru a furniza date de cercetare din solicitări.
  Remediați Roll20 Advanced Fog of War nu funcționează

Puteți utiliza oricare dintre GPT-urile personalizate disponibile individual, dar ce se întâmplă dacă doriți să combinați două sau mai multe GPT-uri personalizate într-o singură conversație?

Accesați noua funcție personalizată de mențiuni GPT a ChatGPT. OpenAI a început să lanseze funcția de mențiuni GPT la sfârșitul lunii ianuarie 2023 pentru utilizatorii ChatGPT Plus.

Această funcție, care este în prezent în versiune beta (adică un prototip al funcției este utilizat temporar), vă permite să menționați unul sau mai multe GPT-uri personalizate într-o singură conversație folosind simbolul „@” (cum ați menționa persoane pe Instagram sau X). Cu mențiuni GPT, puteți adăuga numai GPT personalizate pe care le-ați folosit deja la conversație (adică GPT personalizate cu care ați avut conversații).

Deci, cum poți folosi asta?

Cum să utilizați funcția de mențiuni GPT

Dacă utilizați câteva GPT personalizate în conversații separate, acum veți vedea fereastra pop-up de mai jos afișată deasupra casetei de text de chat.

Este foarte ușor să utilizați Mențiuni GPT, așa că haideți să analizăm un exemplu de când ar fi util.

Să presupunem că ați vrut să adune câteva date cheie și apoi să creați un infografic pentru a prezenta ceea ce ați găsit. Pentru a găsi datele, începeți un chat cu Consensus GPT. Odată ce Consensus vă oferă informațiile relevante, menționați Canva în chat și faceți clic pe opțiunea Canva GPT.

Acum, discutați cu Canva până când faceți clic pe „X” în fila Talking to Canva care va apărea deasupra casetei de text pentru chat.

Puteți vorbi cu Canva GPT în timp ce menționați conversația de mai sus pe care ați avut-o deja cu Consensus. Pur și simplu cereți-i lui Canva să creeze un grafic care să prezinte Consensul de cercetare furnizat, iar GPT-ul se va pune la treabă oferindu-vă ceva util.

  6 pași pentru a vă pregăti Raspberry Pi pentru exterior

Desigur, dacă nu sunteți mulțumit de răspunsul inițial al Canva, puteți face solicitări mai specifice pentru a evidenția ceea ce căutați. Poate doriți un anumit font sau doriți o anumită expresie folosită în textul graficului. Întrebați, iar GPT-ul personalizat ar trebui să se poată conforma.

Rețineți că, înainte ca un GPT personalizat să se conecteze la orice altă platformă pentru a prelua date, vă va cere mai întâi permisiunea de a face acest lucru. Doar faceți clic pe Permite dacă sunteți fericit să continuați.

De asemenea, puteți utiliza această funcție pentru a găsi locuri noi de explorat. De exemplu, puteți combina GPT-urile KAYAK și AllTrails dacă doriți să mergeți într-o vacanță de drumeții sau de ciclism.

Pentru a demonstra acest lucru, am cerut KAYAK GPT să ne găsească cele mai bune locuri de cazare în Germania, precum și zboruri viitoare.

După obținerea rezultatelor, am adăugat toate traseele GPT la chat folosind funcția de mențiuni GPT și i-am cerut să găsească trasee în apropierea hotelurilor recomandate anterior de KAYAK.

Acum, avem hoteluri, zboruri și trasee pentru călătoria noastră, toate într-un singur chat!

Nu există sfârșit la ceea ce poți face cu această nouă funcție GPT Mentions, fie pentru lucru sau pentru joacă. Dacă sunteți utilizator ChatGPT Plus, încercați această funcție la îndemână astăzi pentru a vedea ce puteți face atunci când vorbiți cu două sau mai multe GPT-uri simultan.