03/01/2024

Cum să utilizați „Mă simt norocos” pentru o căutare Google îmbunătățită

Recomandări cheie

 • Butonul „Mă simt norocos” vă duce direct la primul rezultat al căutării, ocolind pagina cu rezultate.
 • Puteți accesa funcția „Mă simt norocos” pe un computer sau pe un dispozitiv mobil sau folosind o extensie Chrome.
 • Utilizarea unei formulări specifice și căutarea substantivelor proprii poate îmbunătăți șansele ca butonul „Mă simt norocos” să găsească site-ul web dorit.

Când utilizați Căutarea Google, ați observat micul buton de sub bara de căutare care spune „Mă simt norocos”? Ce face? De ce este acolo?

Folosirea acestuia ar putea îmbunătăți căutările pe web și ar putea face navigarea pe internet mai rapidă; asa functioneaza.

Ce face butonul Google „Mă simt norocos”?

La prima vedere, butonul Google „Mă simt norocos” pare puțin întâmplător. Adică, cât de norocos poate fi un buton de căutare? Dar faceți clic pe el la momentul potrivit și această caracteristică ciudată are mai mult sens.

Căutarea obișnuită pe Google vă duce la o pagină cu rezultate cu o listă de site-uri web relevante pentru interogarea dvs. Dar puteți sări peste pagina cu rezultate. Doar faceți clic pe Mă simt norocos după ce ați introdus cuvintele cheie, iar Google vă va duce direct la rezultatul cel mai bine clasat, ocolind complet pagina cu rezultate.

  Face ID nu funcționează după înlocuirea ecranului

Butonul „Mă simt norocos” a existat încă de la începuturile lui Google și a fost menit să arate cât de buni sunt algoritmii lor de căutare, ducându-vă unde doriți să mergeți la prima încercare. Și deși căutarea s-a îmbunătățit de-a lungul timpului, este totuși utilă atunci când știi unde să ajungi.

Cum să accesezi „Mă simt norocos” de la Google

Făcând clic pe butonul „Mă simt norocos” de la Google, veți ajunge direct la primul rezultat al căutării.

1. Cum să accesezi „Mă simt norocos” pe un computer

 • Deschis Google.com pe browserul dvs. web.
 • Introduceți interogarea dvs. în caseta de căutare.
 • Faceți clic pe Mă simt norocos în loc de Căutare Google.
 • Apăsați butonul și veți ajunge la rezultatul de căutare de sus pentru interogarea dvs.

  2. Cum să utilizați „Mă simt norocos” pe Android sau iOS

  Butonul „Mă simt norocos” nu este disponibil pe versiunea mobilă a Căutării Google. Cu toate acestea, puteți solicita versiunea desktop a site-ului web din browserul dvs. preferat atunci când deschideți pagina de pornire a Google. Iată cum o puteți face în browserul Chrome:

 • Lansați Chrome și accesați google.com.
 • Atingeți meniul vertical cu trei puncte din colțul din dreapta sus.
 • Derulați în jos și atingeți Site desktop.
 • Acest lucru va reîncărca site-ul web Google în modul său desktop complet, cu butonul „Mă simt norocos” prezent.
 • După ce v-ați simțit norocos, puteți reveni la vizualizarea mobilă repetând pașii, dar atingând Site mobil. Toate browserele majore includ opțiunea de a vizualiza o versiune desktop, dar pașii vor diferi ușor.

  Cum să utilizați „Mă simt norocos” de la Google pentru rezultate de căutare mai bune

  Funcția Google „Mă simt norocos” poate fi un instrument util de economisire a timpului, dar trebuie să știți cum să o utilizați corect pentru a obține rezultatul dorit.

    Cum să eliminați oamenii din rețeaua dvs. Wi-Fi
 • Fii strategic cu formularea ta. Cu cât căutarea dvs. este mai precisă, cu atât sunt mai mari șansele bătrânului Lucky să vă ducă acolo unde doriți. Deci, nu căutați doar „pantofi de tenis”; încercați ceva precis precum „de unde să cumpărați adidasi Nike Air Max 90”.
 • „Mă simt norocos” tinde să funcționeze mai bine pentru căutări legate de celebrități, mărci, produse, titluri media și alte substantive proprii. Starbucks va merge la starbucks.com. MakeUseOf va merge la makeuseof.com. Există mai puține șanse de variabilitate în primele rezultate ale căutării. Folosirea lui pentru subiecte informaționale mai ample poate fi greșită sau ratată.
 • În loc de subiecte mai ample, includeți numele site-ului web sau al paginii web pentru a vă ajuta să vă orientați direct către un articol sau un ghid exact. De exemplu, dacă doriți să citiți un ghid despre cum să spuneți dacă telefonul dvs. este atins pe MakeUseOf, puteți căuta „semne pentru a ști că telefonul dvs. este atins de makeuseof” și vă va duce direct la articolul nostru.
 • Puteți folosi butonul „Mă simt norocos” pentru a descoperi ouă de Paște distractive și funcții ascunse pe Google. De exemplu, puteți să tastați „Google gravity” și să vedeți că elementele cad sau să tastați „do a barrel roll” și să vedeți pagina întorcându-se.
 • Un risc „Mă simt norocos” este șansa mică de a te duce într-un loc rău intenționat, cum ar fi un site de phishing. Acest lucru este rar cu rezultatele Google, dar este posibil, așa că verificați înainte de a descărca ceva sau de a introduce informațiile personale.

    Cum să prindeți mai multe excepții în Python: un ghid ușor

  Ce este „Mă simt doodley” și ce face?

  „Mă simt Doodley” este una dintre variantele butonului „Mă simt norocos” de pe pagina de pornire a Google. Când treceți cu mouse-ul peste buton fără a introduce o interogare de căutare, puteți vedea diferite opțiuni care încep cu „Mă simt”. Dacă faceți clic pe „Mă simt Doodley”, veți fi dus la un doodle aleatoriu Google, care este o schimbare spontană, distractivă și interactivă a siglei Google care celebrează eroii, evenimentele și cultura locale.

  Puteți explora mai mult de 5.000 de doodles din ultimii 23 de ani, vizitând Arhiva Google Doodles sau făcând clic pe butonul „Mă simt prost”. De asemenea, puteți afla mai multe despre istoria și poveștile din spatele fiecărui doodle făcând clic pe pictograma de informații de sub logo. Alte variații includ:

  • Mă simt jucăuș: vă duce la un instrument, un joc sau o jucărie interactiv aleatoriu Google Doodle.
  • Mă simt artistic: scoate o piesă surpriză din arhivele Google Arts and Culture.
  • Mă simt amuzant: afișează un meme sau o glumă aleatoare din Google Images.
  • Mă simt curios: Aduce un cuvânt sau un subiect aleatoriu de pe Wikipedia pentru a fi explorat.
  • Mă simt aventuros: caută „rulează o zară” sau „învârte o monedă” cu un widget cu role pentru a genera un număr aleatoriu sau un widget de monede pentru a răsturna capete sau cozi.
  • Mă simt foame: caută restaurante în apropierea locației dvs.
  • Mă simt la modă: arată cele mai recente tendințe de căutare fierbinți pe Google.
  • Mă simt stelar: te uimește cu fotografii cu nebuloase din imaginile spațiale Google.

  Butonul „Mă simt norocos” a așteptat să îl observi și să-i dai câteva clicuri. Să știi ce cauți te ajută, dar poți oricând să ai o șansă și să folosești butonul oricum!

  x