03/01/2024

Cele mai bune huse pentru telefon impermeabile din 2024

Indiferent dacă sunteți în vacanță sau faceți drumeții în aer liber, a avea o husă impermeabilă pentru telefon vă poate oferi liniște sufletească. Multe sunt special construite pentru a rezista la intemperii și la presiunile subacvatice și, totuși, vă permit să scrieți mesaje, să faceți fotografii și videoclipuri. Cu husa potrivită pentru telefon, impermeabilă, îți poți documenta cu ușurință aventurile în aer liber și subacvatice.

CaliCase

Când vine vorba de aventurile subacvatice, Husa universală pentru telefon plutitoare impermeabilă CaliCase este mai mult decât fericită să vină la plimbare. Are un grad de rezistență la apă IPX8 și poate rezista la adâncimi de 100 de picioare, în timp ce păstrați funcționalitatea completă a smartphone-ului dvs., inclusiv fotografierea și filmarea video.

Husa universală pentru telefon plutitoare, impermeabilă, CaliCase este ca acasă sub apă, iar liniștea sufletească este inegalabilă. Dacă vă pierdeți strânsoarea smartphone-ului, șnurul vă va păstra o prindere strânsă în jurul încheieturii. În cazul în care nu l-ați fixat de încheietura mâinii, telefonul dvs. va pluti în siguranță în partea de sus, atâta timp cât este sub 400 de grame.

Husă universală pentru telefon plutitoare impermeabilă CaliCase

Cel mai bun în general

Să mergi în aventuri subacvatice nu a fost niciodată mai ușoară cu husa universală pentru telefon plutitoare CaliCase. Îți asigură smartphone-ul scump într-o husă impermeabilă IPX8 și chiar plutește.

Pro

 • Excelent pentru aventurile subacvatice
 • Amortizare în jurul marginii pentru absorbția șocurilor
 • Complet funcțional în timp ce se află sub apă
 • Puțin voluminos, dar totuși ușor de folosit

Contra

 • Exagerat dacă doriți doar protecție de bază pentru apă

Hiearcool

Dacă nu vă scufundați smartphone-ul în apă, vă puteți permite să renunțați la unele funcții. Din fericire, husa impermeabilă pentru telefon Hiearcool oferă o protecție substanțială împotriva apei și a intemperiilor. Dispune de un sistem de blocare cu trei straturi și de rezistență la apă IPX8, ceea ce face minuni pentru a menține oasele telefonului uscat, chiar dacă ajungeți să faceți o baie în ocean.

În afară de aceasta, beneficiați și de protecție împotriva zgârieturilor și împotriva zăpezii – un plus binevenit dacă vă place și drumețiile. Husa impermeabilă pentru telefon Hiearcool este, de asemenea, atât de încăpătoare încât poate găzdui atât telefoane mai mari, cât și carcase voluminoase. Asigurați-vă că reglați corect șnurul, deoarece această husă pentru telefon nu plutește.

  Cum să configurați o semnătură de e-mail, un computer mobil și personal

Husă universală impermeabilă pentru telefon Hiearcool

Cel mai bun buget

Două la prețul unuia, husa universală impermeabilă pentru telefon Hiearcool începe cu piciorul drept. Mai important, ambele pungi au un sistem de protecție cu trei straturi, ridicându-și gradul de impermeabilitate la IPX8.

Pro

 • Clasament de impermeabilitate IPX8, pe lângă protecția împotriva zăpezii și la zgârieturi
 • Acceptă telefoane mai mari
 • Prietenos de caz
 • Vine în pachete de două sau patru

Contra

 • Nu va pluti
 • Utilizare limitată a ecranului tactil sub apă

Cea mai bună husă pentru telefon plutitoare impermeabilă: Pelican Marine

Pelican

Pelican Marine își face dreptate numele doar din punct de vedere IP68 pentru apă și praf, dar face un pas mai departe. Nu numai că este destul de ca acasă în apă, dar poate rezista la un metru sub apă timp de 30 de minute o dată și rămâne uscată. Cel mai bine, pernele de aer încorporate îi oferă flotabilitate, doar în cazul în care ți-ai scăpat telefonul în piscină.

Deși Pelican Marine excelează în ape deschise, este la fel de util și afară. Da, este rezistent la praf, dar carcasa exterioară protejează și împotriva zăpezii și a zgârieturilor. Toate acestea vă permit să păstrați controlul complet asupra telefonului dvs. Acesta găzduiește chiar și telefoane mai mari și, cu compatibilitate universală, puteți introduce un iPhone sau Android la alegere.

Husă impermeabilă pentru telefon Pelican Marine IP68

Cea mai bună husă pentru telefon plutitor

17 USD 25 USD Economisiți 8 USD

Dacă groaza cu care telefonul tău se scufundă în marea albastră adâncă te sperie, Pelican Marine pune frica în pat. Pernele de aer încorporate îl mențin pe linia de plutire, în timp ce restul carcasei vă menține oasele smartphone-ului uscat.

  Cum să redimensionezi o imagine [from Any Device]

Pro

 • Fereastra mare pentru camera ta
 • Snur gros, reglabil
 • Funcționează ca o carcasă în aer liber
 • Compatibilitate universală

Contra

 • Trebuie să apăsați destul de tare pentru a utiliza ecranul tactil al telefonului

AiRunTech

Dacă doriți să purtați mai mult decât telefonul dvs., pachetul de talie impermeabil AiRunTech oferă o experiență mult mai spațioasă. Există suficient spațiu pentru a vă stoca telefonul, pașaportul, portofelul și cardurile de credit și mai aveți spațiu de rezerva. Indiferent de ceea ce depozitați, cureaua care o fixează de talie este destul de confortabilă și poate fi reglată din mers.

Cel mai important, pachetul AiRunTech Waterproof Waist Pack vine cu un rating de impermeabilitate IPX8, rezistând la 32 de picioare scufundate. Este confecționat cu sigilii impermeabile cu fermoar triplu, deoarece nu puteți avea niciodată prea multă protecție. De asemenea, aveți mai multe culori din care să alegeți și vine într-un pachet de două.

Husă impermeabilă AiRunTech cu curea din talie (pachet de 2)

Cea mai bună husă impermeabilă pentru talie

Deși nu este tocmai la modă, poți avea încredere în fiabilitatea și funcționalitatea pachetului AirRunTech Waterproof Waist Pack. Nu numai că deține o multitudine de articole, inclusiv smartphone-ul, dar are o protecție cu fermoar triplu pentru a preveni și mai mult apa să pătrundă înăuntru.

Pro

 • O mulțime de depozitare
 • Curea confortabilă
 • Protectie tripla cu fermoar
 • Primești două pungi

Contra

 • Nu mai elegant decât un rucsac

Stash7

Mulți optează pentru smartphone-uri mai mari și asta e de înțeles. Cu toate acestea, asta înseamnă că este mult mai dificil să găsești o husă de telefon adaptabilă. Se întâmplă că husa impermeabilă pentru telefon Stash7 o face cu ușurință. Atâta timp cât telefonul tău are sub 7,5 inci, nu vei avea nicio problemă să-l depozitezi, chiar și cu o husă pentru telefon.

Desigur, husa impermeabilă pentru telefon Stash7 nu este doar o husă supradimensionată. Pentru prețul pe care îl plătiți, obțineți un mecanism de blocare destul de sigur, care este surprinzător de ușor de utilizat. Acest tip de protecție este punctat cu un cablu de șoc de 44 de inci de calitate nautică, care este rezistent la abraziune. Alături de o carabină puternică, apele periculoase vor avea greu să separe șnurul de carcasă.

  Cum să adăugați derulare infinit în React.js

Husă impermeabilă pentru telefon Stash7

Cel mai bun pentru telefoane mai mari

Pentru cei dintre voi care au optat pentru modelul de telefon mai mare și au o husă atașată, husa pentru telefon impermeabil Stash7 este la fel de adaptabilă. Poate accepta o mare varietate de telefoane de până la 7,5 inci lungime. Și mai poți trimite mesaje și mai multe sub apă.

Pro

 • Se potrivește telefoanelor cu carcase de până la 7,5 inchi
 • Cordon de șoc dur, de calitate nautică
 • Mecanism de blocare strâns
 • Telefonul funcționează bine sub apă

Contra

 • Greu de desigilat
 • Scump

FAQ

Î: Merită husele impermeabile pentru telefon?

Husele de telefon impermeabile nu vă protejează neapărat gadgeturile 100%, dar le oferă o șansă mult mai mare de supraviețuire. În orice caz, ar putea fi un strat suplimentar de protecție pentru și mai multă liniște sufletească.

Î: Care este cel mai mare rating de impermeabilitate?

IP68 este cel mai înalt rating de impermeabilitate pe care îl puteți obține pentru husele de telefon rezistente la apă. O clasificare IP68 înseamnă că un dispozitiv este complet protejat împotriva prafului și poate rezista la scufundarea în apă până la 1,5 metri (4,9 picioare) timp de 30 de minute. Acest nivel de protecție se găsește adesea pe dispozitive precum smartphone-urile și ceasurile inteligente care sunt concepute pentru a fi utilizate în toate mediile, atât umede, cât și uscate.

Î: Îți poți folosi în continuare telefonul într-o husă pentru telefon?

Da, dar rețineți că variază între cazuri. Unele huse de telefon subacvatice sunt considerabil mai bune, în timp ce altele fac destul de dificil ca telefonul tău să răspundă la atingere.

Î: Există o husă pentru telefon rezistentă la apă?

Da, există o mulțime de carcase impermeabile pe piață, Otterbox fiind unul dintre cele mai bune mărci. Dacă alegeți o pungă de apă, a avea o carcasă rezistentă la apă ar putea fi exagerat, dar cel puțin dispozitivul dvs. scump va fi de două ori sigur.

x