Cum să utilizați funcția de partajare a ecranului Google Meet

Google Meet poate fi folosit gratuit sau cu un abonament plătit. Utilizatorii cu un abonament plătit tind să obțină o ofertă de produse mai bună, care include înregistrarea nativă pentru întâlniri, săli de lucru și întâlniri mai lungi. O caracteristică care este universal disponibilă pentru toți utilizatorii Google Meet este partajarea ecranului.

Partajarea ecranului Google Meet

Partajarea ecranului Google Meet

Google Meet are o funcție nativă de partajare a ecranului. Oricine îl poate folosi, adică cei cu un cont Google Meet gratuit îl pot folosi pentru a-și partaja ecranul. Funcția este disponibilă pentru utilizatorii de desktop printr-un browser modern și este disponibilă pentru utilizatorii de mobil prin aplicațiile oficiale Google Meet.

Partajarea ecranului Google Meet – web/desktop

Pentru a vă partaja ecranul într-o întâlnire Google Meet, trebuie să utilizați un browser modern (Chrome, Firefox, Edge, Safari) pentru a vă alătura întâlnirii.

Începeți sau alăturați-vă unei întâlniri Google Meet.
Odată ce începe întâlnirea, faceți clic pe butonul de partajare a ecranului (butonul cu săgeata pe el).
Selectați ecranul, fereastra sau fila browser pe care doriți să o partajați.
Dacă alegeți o filă pentru a partaja, dvs iunie trebuie să acordați permisiuni suplimentare pentru Google Meet.
Partajarea ecranului va începe.

Oricine își poate partaja ecranul. Nu trebuie să fiți neapărat gazda întâlnirii pentru a vă partaja ecranul.

Partajarea ecranului Google Meet – mobil/iOS/Android

Pentru a vă partaja ecranul în timpul unei întâlniri Google Meet de pe un dispozitiv mobil, trebuie să aveți aplicația oficială Google Meet instalată pe telefon. Nu veți putea, din motive evidente, să partajați ecranul dacă ați sunat la întâlnire. Aplicația oficială este disponibilă atât pentru iOS, cât și pentru Android.

  Cum să descărcați torrente pe un Chromebook

Alăturați-vă sau începeți o întâlnire în aplicația oficială Google Meet.
Atingeți butonul mai multe opțiuni din colțul din dreapta jos al barei de control din partea de jos a ecranului.
Selectați Partajare ecran.
Atingeți Începeți difuzarea.
Partajarea ecranului va începe.
Toate aplicațiile și ecranul telefonului dvs. vor fi vizibile pentru toată lumea.

Notă: unele aplicații iunie blocați partajarea ecranului, de exemplu, Netflix, dar veți putea partaja aproape toate aplicațiile și toate ecranele de pe telefon.

Concluzie

Google Meet are partajarea de bază a ecranului. Nu există nicio modalitate de a gestiona permisiunile ca în Microsoft Teams. Planul gratuit Google Meet se concentrează practic pe ușurința de utilizare, motiv pentru care funcția este păstrată simplă. Din păcate, deoarece puteți utiliza Google Meet numai de pe desktop, printr-un browser, partajarea ecranului tinde să fie lentă și să întârzie. Asigurați-vă că nu rulați aplicații suplimentare care să vă taxeze procesorul dacă intenționați să vă partajați ecranul în timpul unei întâlniri.