12/04/2023

Cum să utilizați biblioteca audio YouTube pentru a adăuga sunete la videoclipurile dvs

Recomandări cheie

  • Accesați cu ușurință biblioteca audio YouTube, accesând YouTube Studio și selectând fila Bibliotecă audio. Filtrați și căutați muzică sau efecte sonore specifice.
  • Utilizați editorul video YouTube pentru a adăuga muzică la videoclipurile încărcate deja. Pur și simplu accesați YouTube Studio, selectați videoclipul, faceți clic pe Editor și alegeți fila Muzică.
  • Asigurați-vă că verificați tipul de licență al fișierelor audio din bibliotecă pentru a determina dacă este necesară atribuirea. Evitați să vindeți sau să modificați conținutul audio pentru a evita avertismentele privind drepturile de autor și demonetizarea.

YouTube a făcut ușor pentru oricine cu un cont YouTube să descarce muzică și sunete din biblioteca sa audio și să le folosească în orice software de editare video. De asemenea, puteți folosi muzica pentru ascultarea personală. Iată cum să utilizați biblioteca audio YouTube și cerințele pentru a face acest lucru.

Cum să utilizați biblioteca audio YouTube

Utilizarea bibliotecii audio YouTube este destul de simplă și aveți câteva opțiuni despre cum și când să o utilizați.

Cum să adăugați sunete înainte ca videoclipul să fie încărcat

Pentru a găsi biblioteca audio, va trebui să începeți pe pagina principală YouTube și să faceți clic pe fotografia de profil din colțul din dreapta sus. În meniul drop-down, dați clic pe YouTube Studio. Pe ecranul următor, veți vedea multe opțiuni în bara de instrumente din stânga – selectați Biblioteca audio.

  Cum să resetați recomandările YouTube

De acolo se va deschide biblioteca audio. Prima filă conține toată muzica, iar a doua filă are efecte sonore. A treia filă este locul unde puteți începe să formați o bibliotecă de favorite făcând clic pe pictograma stea de lângă orice fișier audio pe care doriți să îl salvați.

Dacă dați clic pe pictograma săgeată încercuită de lângă o melodie, puteți asculta piesa înainte de a o descărca. Dacă doriți să descărcați fișierul audio, faceți clic pe Descărcare în extrema dreaptă a piesei. Se va descărca ca fișier MP3, care poate fi încărcat și adăugat cu ușurință la orice software de editare video.

De asemenea, puteți căuta și filtra biblioteca audio dacă căutați ceva specific. De exemplu, puteți filtra după dispoziție sau puteți căuta o trupă. De asemenea, puteți filtra audio în funcție de necesitatea atribuirii sau nu. Pur și simplu faceți clic pe Căutare sau Filtrați biblioteca și alegeți direcția în care doriți să mergeți cu căutarea.

Cum să adăugați muzică după ce videoclipul este încărcat

Dacă ați încărcat deja un videoclip pe YouTube, asta nu înseamnă că ați ratat șansa de a adăuga muzică la el. Puteți utiliza editorul video YouTube pentru a face acest lucru.

Faceți clic pe Conținut din bara de instrumente din stânga în YouTube Studio și apoi selectați pictograma Detalii de pe videoclipul la care doriți să adăugați audio. De acolo, faceți clic pe Editor în bara de instrumente din stânga. Opțiunea Audio va fi a treia pe lista de editări pe care le puteți face.

Când faceți clic pe Audio, veți vedea fila Muzică și opțiunea Căutare și Filtrare. Găsiți pur și simplu o melodie pe care doriți să o utilizați, faceți clic pe Adăugare și ajustați melodia la poziția potrivită în videoclip. Apăsați pe Salvare când ați terminat.

  Cum să reglați viteza de redare în aplicația YouTube

Cerințe pentru utilizarea Bibliotecii audio YouTube

Una dintre cele mai mari cerințe pe care va trebui să le urmăriți atunci când utilizați biblioteca audio YouTube este dacă este necesară atribuirea. Pentru a ști dacă trebuie să creditați artistul, priviți în dreapta melodiei, sub Tip de licență.

Dacă există o pictogramă CC, înseamnă că piesa are o licență Creative Commons. Dacă vedeți pictograma YouTube, înseamnă că nu este necesară atribuirea. Când treceți cursorul peste pictogramă, puteți citi exact ceea ce vi se cere.

În plus, nu aveți voie să vindeți sau să faceți modificări la sunet sau să revendicați muzica sau sunetul ca fiind proprii. Dacă încalci politicile YouTube privind bibliotecile audio, este posibil să primești un avertisment privind drepturile de autor sau să descoperi că videoclipul este demonetizat.

De ce ar trebui să utilizați biblioteca audio YouTube

Utilizarea bibliotecii audio YouTube are multe avantaje. Dacă tocmai ați început să faceți videoclipuri sau aveți nevoie de acces unic la muzică și sunete fără drepturi de autor, mai mult ca sigur, nu doriți să plătiți prea mult pentru asta. Biblioteca audio YouTube este absolut gratuită, ceea ce înseamnă să păstrați banii în buzunar.

În plus, există teama de a folosi muzică sau sunete într-un videoclip și ca acestea să declanșeze încălcarea drepturilor de autor. Dacă se întâmplă, videoclipul tău va deveni demonetizat. Cu toate acestea, deoarece licența este gratuită pentru biblioteca audio YouTube, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la avertismentele privind drepturile de autor, atâta timp cât acordați credit complet dacă este necesar.

  12 cele mai bune generatoare de descriere YouTube AI de folosit în 2023

Profită de muzica și sunetele gratuite de pe YouTube

Biblioteca audio YouTube are o selecție vastă de muzică și sunete. Acest lucru îl face grozav pentru oricine trebuie să adauge muzică sau sunete la videoclipurile lor de pe YouTube sau care dorește doar muzică gratuită pentru propria ascultare. Asigurați-vă că țineți cont de politicile YouTube.

x