Cum să trimiteți fax de pe iPhone: Cele mai bune 5 aplicații

Legături rapide

Recomandări cheie

 • Nu puteți trimite un fax de pe iPhone fără o aplicație terță parte, deoarece iOS nu are această funcție.
 • Fax Burner este cea mai bună aplicație gratuită pentru fax de pe iPhone. Puteți trimite gratuit până la cinci pagini și puteți primi 25 de pagini pe lună.
 • Dacă doriți să trimiteți prin fax mai multe pagini, va trebui să plătiți o taxă indiferent de aplicația pe care o utilizați.

iOS nu oferă o funcție încorporată care să vă permită să trimiteți fax de pe iPhone. Pentru a face acest lucru, veți avea nevoie de o aplicație terță parte. Vă vom învăța cum să trimiteți fax de pe iPhone folosind o aplicație pe care o recomandăm, apoi vom enumera opțiuni suplimentare pe care să le încercați.

Cum să trimiți gratuit un fax de pe iPhone

Deși au devenit mai puțin obișnuite, există mai multe motive pentru care aparatele de fax sunt încă utilizate astăzi. Așadar, dacă trebuie să trimiteți un fax rapid și nu sunteți dispus să vă abonați la un plan de plată sau să introduceți detaliile cardului dvs. de credit, Fax Burner este cea mai bună aplicație pentru a trimite fax gratuit de pe iPhone.

Descarca:Fax Burner (gratuit, abonament disponibil)

Cu Fax Burner, puteți trimite prin fax până la cinci pagini și puteți primi gratuit până la 25 de pagini de fax pe lună. Aceste caracteristici gratuite se aplică chiar și atunci când utilizați Fax Burner pentru a trimite faxuri de pe computer.

Pentru a începe să trimiteți un fax de pe iPhone, descărcați și lansați aplicația, introduceți adresa de e-mail și o parolă pentru a crea un cont gratuit, apoi urmați acești pași:

  8 Cele mai bune sisteme de management al transportului (TMS) pentru afaceri [2023]
 • Atingeți Compuneți un fax.
 • În câmpul Către, introduceți numărul de fax al destinatarului. În câmpul Notă scrisoare de intenție, puteți introduce câteva note, dar acest lucru este opțional.
 • Atingeți pictograma plus (+) de lângă Pagini pentru fax.
 • Selectați Fotografie pentru a face o fotografie a documentului pe care doriți să-l trimiteți prin fax. Dacă aveți deja imaginea pregătită, selectați Alegeți din bibliotecă sau Alegeți din Dropbox.
 • Dacă doriți să trimiteți prin fax mai mult de o pagină, atingeți din nou aceeași pictogramă plus (+) și repetați pasul anterior.
 • După ce ați terminat, atingeți Trimiteți faxul către fax de pe iPhone. Odată ce faxul dvs. a fost trimis, veți vedea o fereastră pop-up Faxul dvs. este pe drum.
 • În imaginile de mai sus, veți observa și o pictogramă creion verde pe imaginile încărcate. Atingerea pe aceasta vă permite să editați imaginea. Puteți adăuga text, adnotări și o semnătură la fișierul pe care doriți să-l trimiteți prin fax.

  În cazul în care ați încărcat imaginile greșite, atingeți butonul albastru Ștergeți și începeți din nou pentru a reîncărca fișierele cu ușurință.

  Când trebuie să primiți un fax, Fax Burner vă oferă un număr de fax gratuit pe care îl puteți utiliza timp de până la 24 de ore. Momentan sunt oferite doar numere de telefon din Statele Unite, iar numărul expiră după 24 de ore, așa că trebuie să generați unul nou de fiecare dată.

  De fiecare dată când trebuie să trimiteți prin fax mai mult de cinci pagini, Fax Burner vă oferă un plan de abonament lunar și anual. Planul lunar costă 12,99 USD și include 500 de pagini de intrare și de ieșire.

  Cele mai bune aplicații alternative de fax pentru iPhone

  Dacă nu sunteți mulțumit de Fax Burner, puteți verifica alte câteva aplicații pentru a trimite fax de pe iPhone. Mai jos, vom acoperi aspectele unice ale fiecărei aplicații și modul în care acestea se potrivesc cel mai bine nevoilor dvs. de fax.

    De ce nu apare tastatura de pe ecran pe iPad-ul meu?

  FAX de la iPhone

  FAX de la iPhone vă permite să trimiteți fax din peste 90 de țări. Planul de abonament al aplicației îl face potrivit pentru cei care doresc să trimită și să primească un număr mare de faxuri fără a suporta costuri crescânde atunci când sunt trimise mai multe pagini prin fax.

  Oferă trei planuri de abonament: un plan de o săptămână la 9,99 USD, un plan de o lună la 24,99 USD și un plan de un an la 249,99 USD. Toate cele trei planuri includ faxuri nelimitate în perioada de abonament.

  Un alt avantaj al aplicației este că vă permite să trimiteți gratuit primul fax de pe iPhone, astfel încât să îl puteți testa înainte de a vă angaja în orice plan.

  Descarca:FAX de la iPhone (Probă gratuită, este necesar un abonament)

  FAX gratuit

  FAX Free are un plan de abonament mult mai ieftin în comparație cu FAX de pe iPhone. Planul săptămânal costă 6,99 USD, iar planul anual costă 39,99 USD.

  Cu toate acestea, deși planurile de abonament ale aplicației vă permit să trimiteți un număr nelimitat de faxuri, nu vă permite să le primiți. Prin urmare, este cel mai potrivit pentru persoanele care doresc să trimită prin fax o mulțime de documente, dar nu au nevoie să primească niciunul.

  Similar cu FAX de pe iPhone, puteți trimite gratuit un fax de pe iPhone înainte de a vă abona. Aplicația oferă și o perioadă de încercare gratuită de trei zile, dar mai întâi va trebui să introduceți detaliile de plată.

  Descarca:FAX gratuit (gratuit, abonament disponibil)

  Mențiuni de onoare pentru faxuri iPhone

  Ca mențiuni de onoare, Fax mic și Geniu Fax sunt alte două aplicații care merită luate în considerare.

    Cum să resetați codul de acces al iPhone-ului cu vechiul cod de acces

  Similar cu FAX-ul de la iPhone, Tiny Fax vă permite, de asemenea, să trimiteți și să primiți faxuri nelimitate. Planurile sale de abonament sunt, de asemenea, mai ieftine – probabil pentru că vă permite să trimiteți fax doar din 50 de țări în loc de 90.

  Dacă această limitare regională nu este o problemă pentru dvs., Tiny Fax este o alternativă bună și mai ieftină la FAX de pe iPhone. De asemenea, mi-a plăcut că Tiny Fax vă permite să blocați aplicația cu Face ID pentru un plus de confidențialitate.

  În cele din urmă, structura de plată a Genius Fax diferă considerabil de toate celelalte aplicații pe care le-am discutat. Nu trebuie să plătiți pentru un plan de abonament. În schimb, achiziționați credite pentru a trimite sau a primi faxuri.

  Conform Pagina de ajutor a Genius Fax, creditele nu expiră niciodată și vor rămâne în contul dvs. Prin urmare, este o aplicație de fax pentru iPhone mai flexibilă, deoarece nu veți fi blocat de un plan de abonament cu o dată de încheiere fixă, ceea ce poate cauza, altfel, îngrijorarea că nu profitați la maximum de planul plătit.

  Principalul dezavantaj al Tiny Fax și Genius Fax este că nu oferă un fax de testare gratuit. Va trebui să plătiți un abonament sau credite în avans pentru a trimite prin fax de pe iPhone, așa că recomandările noastre de top sunt în continuare cele enumerate de la început.

  În general, funcțiile cheie ale diferitelor aplicații de fax pentru iPhone sunt mai mult sau mai puțin aceleași. În cele din urmă, diferitele puncte de preț devin factorul decisiv în ceea ce privește aplicația care se va potrivi în mod corespunzător nevoilor dvs.

  Fax Burner este cea mai bună aplicație generală pentru a trimite faxuri de pe iPhone dacă trebuie să trimiteți doar câteva faxuri ca un eveniment unic. Dacă vi se pare mai ușor să lucrați pe un computer, puteți lua în considerare și unele extensii Chrome pentru a trimite faxuri de pe desktop sau a trimite un fax din Gmail.