08/10/2022

Cum să-ți schimbi numele de utilizator pe Snapchat

Numele tău de utilizator este unul dintre cele mai importante aspecte ale oricărui profil de social media. Așa te pot recunoaște oamenii, pot intra în legătură cu tine și pot relaționa cu marca ta. Indiferent, ce se întâmplă când doriți să editați sau să vă schimbați numele de utilizator pe Snapchat?

Indiferent, puteți oricând să vă schimbați numele afișat pe care îl vede toată lumea. Cei doi nu ar trebui să se confunde. Acest articol vă arată tot ce trebuie să știți despre schimbarea numelui de utilizator și personalizarea culorii, fonturilor și aspectului general.

Cum să-ți schimbi numele de utilizator Snapchat

Deși vă puteți schimba numele de utilizator Snapchat doar o dată la douăsprezece luni, compania face procesul destul de ușor.

Notă: Deoarece vă puteți schimba numele de utilizator doar o dată pe an, este important să alegeți unul pe care îl doriți cu adevărat.

 • Deschide Snapchat și atinge Bitmoji-ul tău în colțul din stânga sus.
 • Atingeți butonul Setări din colțul din dreapta sus.
 • Atingeți numele de utilizator din meniu.
 • Atingeți hyperlinkul albastru Schimbați numele de utilizator sub numele dvs. de utilizator actual.
 • Atingeți Continuați când apare solicitarea.
 • Introduceți noul nume de utilizator. Apoi, atingeți Următorul.
 • Introduceți parola. Atingeți Următorul din nou.
 • Atingeți Continuați pentru a confirma. Va apărea o fereastră de confirmare.
 •   Cum să utilizați două filtre Snapchat simultan

  Cum să vă schimbați numele afișat Snapchat pe mobil

  După cum sa menționat anterior, creați un cont Snapchat și introduceți numele de utilizator, dar nu îl puteți schimba din nou decât dacă ștergeți contul și creați unul nou. Cu toate acestea, ceea ce puteți personaliza și modifica ori de câte ori doriți este numele dvs. afișat. Această acțiune îți oferă libertatea de a crea ceva unic de recunoscut, astfel încât alți utilizatori să știe că ești tu. Iată cum să vă schimbați numele afișat Snapchat pe mobil:

 • Deschide-ți Aplicația Snapchat.

 • Accesați „Profilul meu” și faceți clic pe pictograma roată „Setări”.

 • Faceți clic pe „Nume” pentru a elimina, edita sau scrie un nou nume afișat.

 • După ce ați introdus noul nume afișat, atingeți „Salvați” și toată lumea îl va vedea în profilul dvs. Cu toate acestea, dacă au contactul dvs. salvat sub numele dvs. vechi, va trebui să vă editeze contactul și să îl salveze sub cel nou.

 • FAQ

  Îmi pot schimba numele afișat Snapchat pe desktop?

  Să presupunem că pierdeți momentan accesul la telefon și doriți să vă schimbați în grabă numele afișat Snapchat. Din păcate, în această situație, nu ai noroc. Deși vă puteți conecta la contul dvs. de pe desktop prin Conectare Snapchat pagina, schimbarea numelui afișat nu este o opțiune.

  Îți poți schimba numele de utilizator fără a-ți șterge contul?

  Datorită securității utilizatorilor, singura modalitate de a vă schimba numele de utilizator este să vă ștergeți contul și să creați unul nou. Când vă ștergeți contul, nu vă puteți transfera datele contului, Snapstreaks sau Amintiri. Trebuie să vă construiți noul cont de la zero.

    Cum să obțineți filtrul Snap Game of Thrones în Snapchat

  Majoritatea utilizatorilor rezolvă problema numelui de utilizator schimbându-și numele afișat Snapchat și păstrând vechiul nume de utilizator pentru a proteja toate Snaps-urile și informațiile contului. Dacă tot doriți să vă ștergeți contul Snapchat, deschideți pagina de profil și alegeți să vă dezactivați contul. Snapchat vă menține contul ca inactiv timp de 30 de zile, apoi îl șterge definitiv.

  Încheierea

  Toată lumea a experimentat regretul de a crea un nume de utilizator când era mai mic, ceea ce ar putea fi puțin jenant acum. Deși Snapchat s-ar putea să nu vă permită să schimbați numele de utilizator cu care vă conectați, acesta vă va permite să vă schimbați numele afișat. Aveți experiență, sfaturi, trucuri sau întrebări cu privire la schimbarea numelui afișat Snapchat? Lăsați un comentariu în secțiunea de mai jos.