Cum să ștergeți marcajele de pe un Chromebook

În timp ce marcajele sunt la îndemână, se adună rapid dacă nu ești atent și rămâi cu un număr mare de marcaje neorganizate. Deci, dacă doriți să curățați toate marcajele, puteți urma ghidul nostru și puteți afla cum să ștergeți marcajele de pe un Chromebook. Puteți șterge marcaje individuale sau le puteți șterge în grup utilizând Managerul de marcaje. De asemenea, puteți alege să ștergeți toate marcajele simultan. În afară de asta, puteți folosi manageri de marcaje terți pentru a organiza link-urile într-un mod eficient. În această notă, să trecem la pași.

Ștergeți marcajele de pe un Chromebook (2023)

Există două moduri de a șterge marcajele de pe Chromebook. Puteți face acest lucru din bara de marcaje sau din Managerul de marcaje. Am explicat instrucțiunile pentru ambele metode mai jos:

Ștergeți marcajele din bara de marcaje pe sistemul de operare Chrome

1. Dacă doriți să ștergeți rapid marcajele de pe un Chromebook, puteți face acest lucru din bara de marcaje. Deschideți browserul Chrome pe Chromebookul dvs. Dacă bara de marcaje nu apare, apăsați „Ctrl + Shift + B” și va apărea.

2. Apoi, faceți clic dreapta pe marcajul pe care doriți să-l eliminați și faceți clic pe „Șterge”. Asta e tot. Puteți repeta acest lucru și pentru alte marcaje. În cazul în care doriți să ștergeți mai multe marcaje simultan, treceți la secțiunea următoare.

  Care sunt actualizările over-the-air ale Tesla?

Ștergeți marcajele prin Managerul de marcaje pe sistemul de operare Chrome

Dacă aveți un număr mare de marcaje pe Chromebook și doriți să le ștergeți și să le organizați, puteți utiliza Managerul de marcaje din Chrome. Iată cum îl puteți accesa:

1. Deschideți Chrome și apăsați „Ctrl + Shift + O” pentru a deschide instantaneu Managerul de marcaje.

2. Alternativ, puteți, de asemenea, să faceți clic pe meniul cu trei puncte din colțul din dreapta sus și să vă deplasați la „Marcaje -> Manager marcaje”.

3. Odată ce sunteți aici, selectați mai multe marcaje și faceți clic pe butonul „Șterge” din colțul din dreapta sus pentru a elimina paginile web salvate.

4. Dacă ați creat mai multe foldere, le puteți deschide și șterge marcajele din fiecare folder individual.

5. Și pentru a șterge toate marcajele de pe Chromebook o dată, apăsați „Ctrl + A” pentru a le selecta pe toate. Apoi, faceți clic pe „Ștergeți” în colțul din dreapta sus. Trebuie să repetați această acțiune pentru fiecare folder.

6. Și dacă este un dosar personalizat cu marcaje, puteți face clic dreapta pe folder și îl puteți șterge imediat. Acest lucru va șterge folderul împreună cu toate marcajele din interiorul acestuia.

Ștergeți și organizați marcajele pe Chromebookul dvs

Astfel, puteți șterge marcajele de pe Chromebook și le puteți organiza. După cum am menționat mai sus, dacă ați importat o mare parte de marcaje Chrome și doriți să le curățați, ar trebui să utilizați Managerul de marcaje pentru o gestionare rapidă și eficientă. În afară de aceasta, dacă doriți să curățați aplicațiile inutile, puteți urma tutorialul nostru despre cum să ștergeți aplicațiile de pe un Chromebook și să eliberați spațiu. Și pentru a actualiza Chromebookul la cea mai recentă versiune, accesați articolul cu link. Dacă întâmpinați probleme, anunțați-ne în secțiunea de comentarii de mai jos.

  Cel mai bun răcitor lichid pentru procesor din 2021: recenzii + ghid de cumpărare