11 generatoare de selfie AI pe care trebuie să le încercați

AI poate fi o binecuvântare pentru oamenii creativi datorită potențialului său nelimitat.

Dacă vă place să dați clic pe fotografii și selfie-uri, există o mulțime de aplicații care vă pot ajuta să vă îmbunătățiți fotografiile. Lumea se confruntă în prezent cu o revoluție tehnologică în care fiecare secundă are potențialul de a ne aduce ceva proaspăt.

Drept urmare, inteligența artificială sau inteligența artificială își găsește utilizarea chiar și în viața noastră de zi cu zi, indiferent dacă suntem conștienți.

De la estomparea fundalului până la crearea de avatare uimitoare de nicăieri, aplicațiile de cameră AI vă pot duce fotografiile la nivelul următor. În timp ce piața este în prezent inundată de astfel de aplicații, nu toate aplicațiile sunt la fel de capabile.

Unele nu funcționează așa cum ar trebui să aibă încă o reputație suficient de bună. Astfel, găsirea aplicației potrivite pentru generarea de selfie-uri AI devine uneori o sarcină încurcată. Pentru a elimina confuzia, am selectat cele mai bune generatoare de selfie AI pe care trebuie să le încercați pentru a avea o experiență împlinită.

Ce poate face AI pentru a ajuta la îmbunătățirea fotografiilor?

Inteligența artificială îmbunătățește imaginile obișnuite evaluându-le cu atenție, identificându-le deficiențele și aducând îmbunătățirile necesare. De la eradicarea efectului de ochi roșii până la remedierea luminii slabe, AI face totul fără efort.

Inteligența artificială poate detecta fundalurile neclare într-o fotografie și poate reduce în mod eficient neclaritatea, făcând fotografia mult mai clară. De asemenea, inteligența artificială este mai abil în reglarea echilibrului culorilor decât oamenii.

Poate identifica cu ușurință că culoarea unei imagini nu este corectă și poate ajusta automat echilibrul. De exemplu, dacă o imagine este prea caldă sau albăstruie, AI o poate reduce tonul pentru a-i oferi un aspect mai natural. În plus, inteligența artificială poate îmbunătăți automat claritatea unei fotografii prin detectarea și eliminarea zgomotului digital.

În cele din urmă, generatoarele de selfie AI pot crea avatare personalizate folosind selfie-urile tale și pot crea portrete uimitoare pentru tine.

Pe scurt, AI folosește instruirea obținută în urma vizualizării materialelor online extinse și folosește aceste cunoștințe pentru a îmbunătăți automat fotografiile date.

Adoptarea în creștere a aplicațiilor pentru camere AI

Eficacitatea aplicațiilor de editare foto și artă AI a contribuit la o creștere considerabilă a numărului de oameni care adoptă aceste aplicații în viața lor de zi cu zi.

Este evident în statistici că 8 din 100 de descărcări de aplicații de top între 1 decembrie 2022 și 11 decembrie 2022 au fost aplicații de artă susținute de AI.

Odată cu popularitatea sa, piața camerelor AI crește și ea. Deși valoarea sa a fost de 9,1 miliarde USD în 2021, a cunoscut o creștere constantă de atunci. Experții au prezis că până la sfârșitul anului 2029, valoarea de piață a camerei AI va deveni 50,86 miliarde USD, cu un CAGR de 24%.

După cum am menționat, aplicațiile foto bazate pe inteligență artificială sunt o modalitate excelentă de a obține cu ușurință imagini perfecte și atrăgătoare. Acum că înțelegeți cum aceste aplicații vă pot transforma fotografiile obișnuite în ceva uimitor, permiteți-ne să vedem cele mai bune aplicații de cameră AI disponibile.

Lensa

Dacă sunteți în căutarea unei aplicații care să vă retușeze selfie-urile portret, Lensa este una dintre cele mai bune opțiuni. Datorită interfeței sale simple de utilizare și caracteristicilor ușor de utilizat, chiar și persoanele cu probleme tehnologice îl pot folosi fără probleme.

Efectele de rafinare a pielii oferite de această aplicație sunt cu adevărat cele mai bune din clasă. Îndepărtând petele și aplicând alte filtre de frumusețe, fiecare dintre selfie-urile tale poate deveni cea mai bună versiune. Capacitatea de editare cu ajustare automată a aplicației este destul de impresionantă. Și, deoarece este alimentat de AI, trebuie să selectați editarea de retușare pe care o doriți, iar Lensa se va ocupa de restul.

Cu toate acestea, crearea de avataruri bazate pe inteligență artificială rămâne una dintre caracteristicile cele mai vândute ale Lensa AI. Puteți alimenta câteva dintre selfie-urile dvs. în baza de date a aplicației, iar Lensa generează automat niște avatare uimitoare, cum ar fi un astronaut sau un preț din cele mai vechi timpuri. Posibilitățile sunt infinite cu acest generator de selfie AI!

  Cum se schimbă locația fișierului Docker sock?

Pe lângă asta, Lensa vine cu o caracteristică pentru sprâncene care vă permite să faceți conturarea atractivă a feței. Aplicația vă arată versiunile „înainte” și „după” ale imaginii editate, astfel încât să puteți compara ambele versiuni și chiar să reveniți la cea originală dacă nu sunteți mulțumit de modificări.

În plus, aplicația are un schimbător de fundal, permițându-vă să modificați fundalul selfie-ului la orice imagine doriți. Alte caracteristici utile ale aplicației includ intensitatea culorii, corectarea lentilelor, efectul de estompare, instrumentul de claritate, editorul de saturație, instrumentul de temperatură, mai multe stiluri de avatar și multe altele pentru a vă oferi un selfie perfect de fiecare dată.

În prezent, Lensa poate fi descărcat gratuit atât în ​​Magazin Play, cât și în App Store cu achiziții în aplicație.

NightCafe

Instrumentul generator de fețe AI de la NightCafe este o modalitate bună de a vă stimula creativitatea. Acest instrument AI bazat pe web este perfect pentru a crea portrete artistice și realiste prin introducerea de mesaje text sau folosind fotografiile existente.

Algoritmul NightCafe a atins acuratețe observând milioane de imagini și perechi de texte online. O astfel de expunere extinsă la materialul online a făcut ca acest instrument să fie capabil să genereze chipuri pe baza unor descrieri specifice de text.

De exemplu, introduceți mesajul de text „om profesionist”, apoi selectați stilul prestabilit ca „Portret alb-negru”. În câteva secunde, NightCafe va genera o față AI care se va potrivi cu descrierea textului dvs.

Deși nu este o aplicație pentru a face clic și a edita selfie-uri, generatorul de fețe AI de la NightCafe poate fi util dacă sunteți în căutarea unei fețe sintetice pe care să o puteți utiliza pe profilurile de rețele sociale, în scopuri de marketing online, pentru crearea de artă digitală etc.

Interfața instrumentului este simplă și ușor de utilizat. Deci, nu trebuie să fiți un profesionist pentru a utiliza această aplicație pentru a crea portrete uimitoare cu inteligență artificială. Începând de acum, NightCafe permite utilizatorilor să creeze și să descarce până la 28 de chipuri AI pe zi, gratuit.

Cu toate acestea, modul său avansat este plătit, deblocând numeroase funcții interesante, cum ar fi Model, Metodă de eșantionare, Seed, Aspect Ratio, Overall Prompt Weight, CLIP Guidance, Resolution & Runtime etc.

PortretAI

Dacă vă întrebați cum ați fi arătat în anii 1800, PortraitAI vă poate satisface curiozitatea. Generatorul de selfie AI le permite utilizatorilor să-și creeze avatarele din secolul al XVIII-lea folosind tehnologia Inteligenței Artificiale.

Procesul este ușor – încărcați-vă selfie-ul, iar AI va picta un portret bazat pe acel selfie. Nu există drepturi de autor asupra portretelor clasice pe care le generează aplicația. Prin urmare, de la profiluri din rețelele de socializare până la lucrări de artă, puteți folosi liber acele portrete oriunde.

Puteți folosi mai mult de 100 de filtre, cum ar fi Chubby, Anime, Cartoon+, Gorilla, Pablo Picasso, Halloween și multe altele. Încercați să vă faceți selfie fără ochelari și într-un mediu bine luminat pentru a obține cele mai bune rezultate posibile.

De asemenea, amintiți-vă că antrenamentul AI a folosit fotografii individuale europene. Așadar, PortraitAI se luptă uneori în timp ce lucrează la selfie-uri ale oamenilor de culoare. Dezvoltatorii de aplicații sunt conștienți de această problemă și încearcă să o rezolve.

În prezent, PortraitAI oferă servicii gratuite în Play Store, dar portretele vin cu filigrane. Achiziționarea versiunii plătite le poate elimina.

Reaprindeți

Relight by ClipDrop este un instrument excelent bazat pe web pentru reaprinderea unei imagini capturate folosind inteligența artificială și pentru crearea unor imagini uimitoare. Fiecare fotograf este de acord că condițiile de iluminare sunt esențiale pentru generarea de portrete bune.

De aceea, fotografi profesioniști folosesc surse complexe de lumină în studiourile lor. Dacă faceți un portret în condiții de iluminare proastă, Relight vă poate ajuta să remediați problema.

Ceea ce face ca Relight să iasă în evidență este capacitatea sa de a adăuga și de a muta surse de lumină. Editorii foto tradiționali permit utilizatorilor să schimbe luminozitatea sau contrastul, nu iluminarea în sine. Relight o duce la nivelul următor utilizând AI pentru a le permite utilizatorilor să editeze lumini așa cum o face un profesionist în studioul lor.

  Ce înseamnă imaginea unui computer?

Pe lângă asta, aplicația ClipDrop poate, de asemenea, să înlăture/adaugă un fundal, să curețe imperfecțiunile, să extindă imaginile, să adauge texte, să teleportați obiecte etc.

Procesul este simplu – încărcați selfie-ul pe care doriți să îl editați, iar instrumentul alimentat de AI vă va oferi fără efort un rezultat cu aspect profesional.

Îl puteți instala gratuit atât din Play Store, cât și din App Store. Dar există achiziții în aplicație pentru a debloca funcționalități sporite.

AI Time Machine

AI Time Machine de la MyHeritage este un generator de selfie-uri AI distractiv, bazat pe web, care permite utilizatorilor să-și creeze avatarurile pe baza ipotezelor despre cum ar fi putut arăta în diferite perioade.

Utilizatorii trebuie doar să-și încarce fotografiile, iar instrumentul va utiliza inteligența artificială pentru a crea avatare hiperrealiste, de la timpuri preistorice până în viitor. Instrumentul le spune utilizatorilor să încarce 10-25 de imagini luate din diferite unghiuri.

După încărcare, MyHeritage AI Time Machine vă va cere să furnizați un nume și să specificați sexul dvs. Odată terminat, tehnologia AI va începe să funcționeze și te va anunța prin e-mail de îndată ce avatarurile tale sunt gata.

Pentru cele mai bune rezultate, MyHeritage recomandă singularitate, varietate, ipostaze diferite, expresii faciale, fotografii realizate în diverse setari, fără machiaj sau ochelari grei etc.

Inteligența artificială este atât de pricepută la crearea de avatare, încât nicio persoană nu va primi vreodată avatare asemănătoare. Rezultatele fiecărui utilizator vor fi unice numai pentru acel utilizator. Cu doar câteva clicuri, poți deveni un faraon, un cavaler sau chiar un astronaut.

Pe lângă funcția AI Time Machine, MyHeritage oferă instrumente pentru colorarea, îmbunătățirea sau chiar animarea portretelor dvs.

MyHeritage AI Time Machine trece în prezent prin perioada de lansare introductivă. În acest timp, este posibil să obțineți promoții gratuite care permit utilizatorilor să creeze un singur model și să genereze fotografii pentru 20 de teme, adică 160 de fotografii gratuit.

Dar alteori, trebuie să faceți o achiziție unică din cele trei planuri disponibile, și anume Pachetul Călătorie în timp, Pachetul Avatar și Pachetele All-Inclusive, fiecare cu o cotă de utilizare specifică.

Astria

Astria este un instrument bazat pe web pentru generarea de imagini AI personalizate. Dacă aveți un concept unic pe care doriți să-l vedeți prinzând viață, Astria este o alegere solidă.

Instrumentul folosește imagistica generativă Inteligența artificială și conceptul tău unic pentru a crea ceva fantastic. Instrumentele de precizie ale Astria asigură acuratețea generării imaginilor AI.

Tot ce trebuie să faceți este să încărcați fotografia și să oferiți un mesaj text. Astria se va ocupa de restul. Pentru cele mai bune rezultate, site-ul web sugerează încărcarea a 10-20 de imagini cu trei fotografii de tot corpul, cinci fotografii medii de la piept în sus și zece fotografii de prim-plan. De asemenea, asigurați-vă că fotografiile nu sunt similare; utilizați diverse ipostaze, expresii, fundaluri, iluminare și așa mai departe.

Puteți folosi generatorul de imagini AI al Astria direct de pe site, plătind 5 USD. Vă va oferi un model AI cu un punct de control de 4 GB antrenat folosind fotografiile furnizate. Acest model AI vă va permite să generați imagini folosind solicitări text (până la 500).

Artbreeder

Algoritmul AI de la Artbreeder le permite utilizatorilor să-și arate pe deplin creativitatea folosind instrucțiuni simple. „Artbreeder Collager” este perfect pentru a realiza colaje uimitoare din fotografii și forme, în timp ce „Splicer” vă ajută să creați portrete frumoase.

Pe lângă acestea, opțiunea „Comunitate” este o modalitate bună de a intra în legătură cu alți creatori cu gânduri similare și de a colabora, remixându-le cu ușurință fotografiile și ducându-le la noi culmi.

Artbreeder este cunoscut pentru utilizarea rețelelor adverse generale (GAN), în special BigGAN și StyleGAN, pentru sistemele sale neuronale. Instrumentul folosește cu precizie imaginea de referință pe care o încarcă utilizatorul și mesajele text furnizate pentru a manipula imaginea în moduri interesante.

Artbreeder îmbunătățește imaginea de bază pentru a crea ceva special. Există mai multe stiluri de artă interesante, cum ar fi General, Portrete cu blană, Portrete anime, Artă Sci-Bio, Peisaje etc. Puteți, de asemenea, să urmăriți creatorii pe care îi iubiți și să vă împărtășiți creațiile AI cu o comunitate de artă incitantă.

  Îmbunătățiți securitatea aplicațiilor web cu Detectify Asset Monitoring

Deși Artbreeder are un plan gratuit care oferă creații de imagini nelimitate, trei încărcări de imagini, cinci descărcări de înaltă rezoluție și 600 de cadre de animație, există trei planuri premium: Starter, Advanced și Champion. Achiziționarea acestor planuri va debloca multe funcții suplimentare, timpi de așteptare zero și redări mai rapide.

AIGahaku

AIGahaku este un generator de selfie AI care transformă portretele tale obișnuite în tablouri portret renascentiste. Biblioteca de filtre a AIGahaku constă din peste 300 de stiluri de artă, ceea ce o face una dintre cele mai mari colecții de stiluri de artă dintr-o aplicație de cameră AI.

Puteți aplica filtre pentru selfie-urile dvs. pentru a le face să pară ca și cum Picasso, Rembrandt sau vreun alt pictor reputat le-au pictat pentru dvs.

Algoritmul AI retuşează, elimină imperfecţiunile şi oferă portretului tău un aspect natural. AIGahaku este ideal și pentru partajarea rețelelor sociale. Aplicația permite capturarea și partajarea cu ușurință a portretelor tale AI de înaltă rezoluție cu comunitatea ta.

În prezent, AIGahaku oferă generare gratuită de portrete AI atât utilizatorilor Android, cât și iOS, cu achiziții în aplicație oferind utilizatorilor acces la numeroase funcții suplimentare.

PhotoRoom

PhotoRoom vă oferă portrete profesionale la calitate de studio, bazate pe inteligență artificială, cu doar câteva atingeri. Instrumentul său de eliminare a fundalului este o modalitate excelentă de a elimina fundalurile nedorite și de a le înlocui cu altele noi. După ce eliminați fundalul, rafinați marginile portretului folosind funcția de decupare asistată.

Algoritmul AI al PhotoRoom vă ajută, de asemenea, să eliminați obiectele și imperfecțiunile nedorite din fotografia dvs., oferindu-vă o experiență de editare a fotografiilor fără cusur fără a afecta calitatea fotografiei.

În plus, puteți alege dintr-o colecție mare de filtre pentru a face selfie-urile sau portretele să arate mai rafinat. În plus, PhotoRoom are și alte funcții utile, cum ar fi șabloane inteligente, autocolante, colaje etc.

PhotoRoom se instalează gratuit, dar cumpărarea versiunii pro a aplicației va oferi funcții suplimentare, cum ar fi exportul la rezoluție înaltă, fără sigla PhotoRoom, editare în loturi, trei opțiuni de decupare profesională și multe altele.

Proiectează

Crearea de designuri bazate pe inteligență artificială nu a fost niciodată mai ușoară. Cu tehnologia AI adeptată a Designify, încărcarea unei imagini și obținerea de imagini captivante este o plimbare destul de simplă.

Aplicația elimină în mod magic fundalurile, îmbunătățește colorarea, ajustează fin umbrele inteligente și face multe alte modificări înainte de a vă oferi rezultate cu aspect profesional.

De la fotografiile produselor la imaginile campaniei – Designify face totul fără efort. Interesant este că editorul său inteligent vă permite să vă salvați modelele, astfel încât data viitoare când aveți nevoie să creați ceva, Designify va automatiza procesul de editare, economisind timp și energie.

De acum, instrumentul AI bazat pe web al Designify este folosit gratuit. Pentru a utiliza instrumentul la maximul său potențial, trebuie să achiziționați versiunea sa pro.

Luminar Neo

Editorul Luminar Neo susținut de AI de la Skylum este o soluție unică pentru toate nevoile dvs. de editare foto. În timp ce caracteristica sa inteligentă RelightAI vă permite să controlați toate aspectele posibile ale luminii din fotografiile dvs., Line RemovalAI vă ajută să scăpați de liniile electrice din cer.

În plus, instrumentele Dust RemovalAI și Portrait Background RemovalAI sunt funcții utile pentru remedierea defectelor și înlocuirea fundalurilor existente cu altele noi.

În plus, Luminar Neo se asigură că utilizatorii își pot edita fotografiile de oriunde și le pot partaja cu ușurință cu smartphone-urile lor pentru utilizare ulterioară. Adoptarea eficientă a tehnologiei AI și introducerea a peste 30 de caracteristici uimitoare fac din Luminar Neo o alegere excelentă pentru editarea fotografiilor AI la nivel profesional.

Luminar Neo este disponibil atât pe platformele Windows, cât și pe macOS și vine cu trei planuri premium diferite din care să alegeți.

Cuvinte finale

După cum puteți vedea, integrarea AI în generatoarele de selfie-uri și instrumentele de editare foto a făcut ca obținerea de portrete perfecte să fie o experiență fără probleme.

Articolul nostru v-a oferit o listă curată de generatoare de selfie AI de top pe care trebuie să le încercați. Deci ce mai aștepți? Instalează-le astăzi și profită la maximum de fotografiile tale fără a transpira.

Acum, puteți citi despre cel mai bun software de editare foto bazat pe inteligență artificială.