12/05/2022

Cum să scrii postări de blog cu AI [+8 Tools]

Bloggerii și agenții de marketing își pot accelera procesul de scriere a conținutului cu aceste instrumente de generare a conținutului AI.

Fiecare companie dorește să prezinte cititorilor săi conținut de calitate, care să răspundă la întrebările arzătoare. Cu toate acestea, cu concurenții care produc sute de articole și bloguri zilnic, uneori devine imposibil să ținem pasul cu ei.

Instrumentele de generare de conținut AI vă pot ajuta în acest proces prin automatizarea cercetării și scrierii. Acum, chiar și în timp ce se luptă cu blocarea scriitorului, se poate avea prima versiune pregătită pentru editare.

Citiți mai departe pentru a afla mai multe despre generarea de conținut AI, avantajele și dezavantajele sale și cele mai bune instrumente pe care le aveți în vedere.

AI în domeniul dezvoltării conținutului

Inteligența artificială ne-a promis atât de multe lucruri de mult timp, iar în ultimii ani, lumea a început să-și experimenteze magia. Deși mai are încă un drum lung de parcurs, AI a făcut îmbunătățiri semnificative folosind procesarea limbajului natural, viziunea artificială, rețelele neuronale, sistemele expert și multe altele.

Acum, puteți folosi instrumente AI pentru a scrie un eseu sau blog pentru dvs. sau pentru a genera copii pentru e-mail și rețele sociale care pot face conversie. De asemenea, se poate utiliza AI pentru a recrea imagini vechi, pentru a elimina sau adăuga fundaluri video, recunoașterea feței și a imaginii și multe alte lucruri complexe.

În viitor, vă puteți aștepta ca AI să devină mai sofisticat și să facă lucruri pe care nu le putem imagina acum.

Cum poate contribui AI la generarea de conținut text

Există multe soluții de generare de conținut text pe piață. Obiectivul lor principal este de a produce conținut care sună ca scris uman. Instrumentele pot genera diverse conținuturi scurte și lungi, cum ar fi:

 • Bloguri și articole: instrumentele AI sunt cel mai frecvent utilizate pentru a scrie schițe pentru articole lungi.
 • Postări pe rețelele sociale: AI vă poate ajuta, de asemenea, să creați postări și subtitrări atractive și captivante pentru conturile sociale.
 • Copii de e-mail de marketing: puteți, de asemenea, lăsa AI să genereze copii de e-mail atractive în scopuri de marketing pentru a converti abonații în mod eficient.
 • Răspunsuri Quora: Da, AI vă poate ajuta și să generați cu succes răspunsuri la întrebările Quora.
 • Copii reclame: Deoarece reclamele joacă un rol crucial în marketingul digital, specialiștii în marketing folosesc adesea AI pentru a genera copii de reclame Facebook și pini promovate.
 • Scripturi video: videoclipurile YouTube sunt un instrument de marketing extrem de popular în prezent. În loc să angajați o persoană care să scrie scenariile de la zero, folosirea AI pentru scrierea scenariului este o idee mai bună.

Avantajele generării de conținut AI

 • Cel mai mare beneficiu al scrierii de conținut cu instrumente AI este că face procesul de scriere extrem de eficient. Vă permite să generați rapid conținut. De asemenea, atunci când este nevoie de a produce mai multe postări pe blog, AI ajută la scalabilitate.
 • Fiecare scriitor uman suferă de blocarea scriitorului la un moment dat în cariera lor. Deoarece aceste instrumente pot genera schița în câteva minute, aveți cel puțin ceva de lucrat.
 • Un scriitor nu este un expert în toate subiectele. Dar un instrument AI poate crea cu ușurință schițe pe orice subiect. Folosind-o, puteți scrie conținut de calitate pe subiectul pe care îl cunoașteți moderat.
 • În comparație cu scriitorii experimentați și experți, aceste instrumente sunt rentabile pentru companii.
  Problemă cu driverul dispozitivului de stocare în masă USB (FIXAT)

Dezavantajele generării de conținut AI

 • Cea mai mare preocupare cu privire la conținutul generat de AI este calitatea acestuia. Deoarece AI depinde în mare măsură de analiza datelor și de algoritmi, poate pierde tonul pe care doriți să îl obțineți.
 • Plagiatul este un alt punct de care oamenii își fac mereu griji când folosesc astfel de platforme. Unele instrumente răzuiesc conținutul altora și creează altele noi prin reformularea lor.
 • Deși aceste instrumente analizează rezultatele motoarelor de căutare pentru a înțelege ce doresc cititorii în conținut și pentru a scrie în consecință, există întotdeauna șansa ca Google să devalorizeze conținutul generat de AI.
 • Instrumentele AI generează adesea conținut care nu implică creativitate și emoție. Astfel de bloguri și articole nu au, de asemenea, nuanțe ale limbilor locale.

Iată o listă de instrumente AI care generează conținut de formă lungă odată ce adăugați subiectul ca intrare.

Disclaimer: Scriitorii și marketerii nu ar trebui să depindă complet de instrumentele AI pentru crearea de conținut. În schimb, este mai bine să utilizați aceste aplicații cu moderație în timpul blocării scriitorului sau pentru o primă generație de schiță.

Copiere.ai

Copy.ai este un instrument de redactare AI care vă ajută să generați conținut de înaltă calitate în mai puțin timp decât de obicei, reducând timpul de scriere cu 80%. Cu ajutorul lui, bloggerii trebuie să depună mai puțin efort pentru a produce articole mai bune.

Această aplicație vă ajută în toate etapele creării conținutului text. Puteți introduce cuvântul cheie, tonul și obiectivul pentru a obține o schiță detaliată pentru postarea de pe blog.

Folosind această schiță, Copy.ai generează o primă schiță completă și de înaltă calitate în câteva secunde. Apoi, puteți edita și lustrui schița pentru a veni cu copia finală a blogului.

Bloggerii îl pot folosi pentru liste, bloguri de instrucțiuni, meta descrieri, articole de referință, leadership de gândire, idei de blog și multe altele. Această platformă oferă, de asemenea, peste 90 de instrumente și șabloane pe care le puteți folosi pentru a vă simplifica scrierea de pe blog.

Dacă nu aveți nevoie de ajutor în ceea ce privește întregul articol, ci doar un paragraf, este posibil și cu acest instrument. Soluția poate citi și scrie copie în 25 de limbi, inclusiv engleză, franceză, chineză, germană, spaniolă și portugheză.

Jasp

Doriți să generați conținut 100% original și optimizat SEO, care este și de înaltă calitate? Încercați Jasper Boss Mode, un plan dedicat pentru bloggeri și marketeri de conținut care vă permite să vă bucurați de toată puterea scrisului AI pentru a crea conținut complet cu flexibilitate și control.

Indiferent dacă doriți să scrieți bloguri, povești și postări pe rețelele sociale, puteți accelera fluxul de conținut și puteți crea conținut original 100% fără plagiat, care se clasează pe Google SERP.

Utilizatorii pot încorpora peste 50 de abilități de copywriting ale acestei platforme, cum ar fi introduceri pe blog și povestitori, într-un singur document pentru a crea postarea perfectă pe blog în câteva minute.

Jasper acceptă integrarea cu SurferSEO pentru a optimiza conținutul. Menținerea organizației în timp ce gestionați mai mulți clienți și proiecte este, de asemenea, un proces fără întreruperi cu această aplicație.

De asemenea, poate scrie copii creative în peste 25 de limbi și dialecte, inclusiv engleză, engleză (Marea Britanie), franceză, germană, italiană, spaniolă, chineză, japoneză, portugheză, olandeză și rusă.

  Cum să verificați specificațiile hardware pe un Chromebook

Scalenut

Scalenut este un instrument robust bazat pe inteligență artificială pe care îl puteți folosi pentru a scrie bloguri și alt conținut text. Folosind editorul său puternic, îl puteți face să genereze conținut de formă lungă în câteva minute. De asemenea, puteți obține imagini și note de calitate în timp real pentru scrieri.

Se poate adăuga rezumatul de conținut și automatiza termenii cheie NLP folosind modul său Cruise. Astfel, puteți obține conținutul dvs. în câteva minute. În plus, acest instrument poate genera, de asemenea, cărți electronice, e-mailuri și copii captivante din rețelele sociale pentru marca sau produsele dvs.

Utilizați această aplicație dacă sunteți scriitor, strateg de conținut, manager de marketing sau antreprenor. În plus, acest instrument efectuează cercetări ample pentru a produce conținut de calitate pe care îl puteți utiliza ca primă schiță.

HyperWrite

Cei care caută un asistent personal de scriere bazat pe inteligență artificială pot depinde de HyperWrite fără nicio grijă. Indiferent unde scrieți, această soluție vă poate oferi sugestii și propoziții complete pentru a vă îmbunătăți semnificativ scrisul.

Pentru generarea de conținut text folosind inteligența artificială, acest instrument oferă două funcții: AutoWrite și TypeAhead. Pentru a utiliza prima funcție, trebuie să adăugați subiectul dvs., iar instrumentul va genera conținut original fără plagiat într-o clipită.

Pe de altă parte, opțiunea TypeAhead va sugera continuu opțiuni pentru cum vă puteți completa propozițiile. Pe măsură ce tastați pe acest instrument, acesta va continua să afișeze sugestiile dvs. Puteți adăuga toate sugestiile sau adăugați cuvânt cu cuvânt din clauza sugerată.

De asemenea, permite utilizatorilor să comute între mai multe sugestii. Mai mult decât atât, cu extensia sa Chrome, cineva poate bea blocul scriitorului.

Writesonic

Sute de bloggeri, scriitori și marketeri se bazează pe Writesonic pentru a genera bloguri și articole de peste 1500 de cuvinte. Acest instrument AI poate scrie diferite conținuturi lungi, cum ar fi articole, e-mailuri de vânzări, cărți electronice și multe altele din mers.

În timp ce scriitorul AI poate redacta imediat postări de blog 100% originale, asistentul său de scriere Sonic Editor poate rafina și îmbunătăți scrierea pentru a crește nivelul.

Metoda de lucru a soluției este simplă. Introduceți subiectul, alegeți limba (în prezent acceptă 25 de limbi) și selectați calitatea pentru a obține rezultatele în câteva minute.

Writesonic acceptă toate nișele și industriile, așa că îl puteți folosi pentru a crea conținut pe orice subiect la alegere. Îl puteți folosi pentru a genera conținut pentru pagini de destinație, metaetichete, reclame Facebook și reclame Google. Această aplicație este extrem de benefică pentru noii scriitori, deoarece îi îndrumă să creeze o schiță perfectă pentru bloguri.

CERNEALĂ

Știți că vă puteți crește viteza de scriere de 10 ori mai rapid cu INK? Asta e corect! Acest instrument AI vă poate ajuta să scrieți conținut text de lungă durată, cum ar fi bloguri și eseuri, atât de ușor încât nu ați dori să îl mai utilizați.

Folosind această aplicație, puteți genera oricâte articole de înaltă calitate doriți. Este potrivit pentru generarea de bloguri care se pot clasa pe Google și copii de pe rețelele sociale care stimulează implicarea utilizatorilor.

În prezent, este singurul instrument care utilizează Natural Language Optimization (NLO) și Natural Language Generation (NLG). Această platformă are chiar și peste 130 de șabloane de instrumente AI, toate accesibile din aplicația sa web pentru vânzări, social media, marketing și altele.

În afară de acestea, puteți integra această platformă cu WordPress folosind un plugin care economisește timp și face publicarea de conținut convenabilă. În prezent, INK acceptă doar limba engleză, dar vă puteți aștepta să fiți compatibil cu alte limbi majore în viitorul apropiat.

  Ce este exact un joc video „Gacha”?

Scriitor AI

Nu reușiți să petreceți ore întregi generând un blog bun, deoarece aveți dureri de cap mai mari cu care trebuie să faceți față? AI Writer poate scrie conținut relevant și precis pentru dvs. dintr-un titlu, la o viteză rapidă, folosind cele mai sofisticate modele de scriere AI pentru a genera articole.

Acum, nu mai trebuie să redactați articole de la zero, deoarece vă ajută să vă porniți eforturile de creare de conținut. Această platformă poate genera articole complete pe orice subiect. Astfel, contribuie și la marja de profit prin reducerea costului conținutului.

AI-Writer înțelege importanța acurateții și a surselor verificabile. Prin urmare, partajează o listă de citări și surse verificabile manual.

Cu acest traseu auditabil de surse, puteți dezvolta relații mai bune cu cititorii și clienții, ca să nu mai vorbim de șansele mai mari de a obține mai multe proiecte de la aceștia.

Acest instrument generează conținut ținând cont de SEO. Prin urmare, acele articole vă pot genera mai mult trafic și venituri. Mai mult, puteți folosi această platformă pentru a rezuma sursele de conținut, astfel încât să puteți edita schița cu cunoștințele adecvate despre ceea ce au acoperit alții.

Articolul Forge

Article Forge este un instrument perfect pentru generarea de conținut de calitate cu un singur clic. Folosește IA puternică și învățarea profundă pentru a scrie simultan articole și bloguri de lungă durată, care sunt unice și optimizate pentru SEO.

Acest instrument pretinde a fi primul scriitor de articole complet automat AI care a scris o întreagă postare pe blog cu aceeași calitate pe care ar fi putut-o produce un om.

Deoarece poate cerceta, planifica și scrie automat conținut de lungă durată, puteți spune la revedere procesului costisitor și consumator de timp de creare a conținutului.

Tot ce trebuie să faceți este să introduceți cuvântul cheie, lungimea conținutului și alte opțiuni personalizabile. Instrumentul poate scrie pe o serie de subiecte, inclusiv marketing, local, finanțe, sănătate și divertisment.

Dacă aveți nevoie să generați articole optimizate pentru SEO, Article Forge vă poate ajuta și cu asta. De fapt, folosește o categorie similară de modele de învățare profundă pe care Google o folosește pentru evaluarea conținutului. Prin urmare, este mai probabil ca conținutul pe care îl generează să primească preferință în SERP Google.

Cuvinte finale

În calitate de blogger, a scrie în volum mare, păstrând în același timp calitatea, este adesea o provocare. Dar instrumentele de generare a conținutului AI vă ajută să scrieți rapid postări de blog, generând schița și prima schiță pe orice subiect.

Apoi, puteți face modificările necesare conținutului pentru a-i crește calitatea și a face să sune mai natural. Aplicațiile enumerate în acest articol sunt unele dintre cele mai bune disponibile pe piață în prezent.

De asemenea, puteți beneficia de ajutor de la diferiți generatori de schiță de conținut și instrumente de parafrazare pentru cercetare și scriere mai rapidă a conținutului.

x