06/26/2022

Cum să schimbi pictograma inimii Twitter în orice emoji

Twitter a anunțat recent că va renunța la pictograma Favorite și, în schimb, o va înlocui cu o pictogramă de inimă mai recunoscută universal. Butonul favorit există de ani de zile, tweeterii îl folosesc nu numai pentru a-și exprima interesul față de un tweet, ci și ca marcaj pentru a citi articole la o dată ulterioară. Este inima o schimbare potrivită pentru companie? Discutăm motivele din spatele schimbării și, de asemenea, cum să înlocuiți noua pictogramă inimă cu un emoji la alegere. Vedeți și: Cele mai bune sfaturi și trucuri Twitter.

Cum să schimbi inima Twitter în orice emoji: De ce s-a schimbat Twitter de la o stea la o inimă?

Recent, Twitter a anunțat că iconica stea preferată nu va mai fi, ci va fi înlocuită cu o pictogramă de inimă mult mai prietenoasă. Twitter a explicat într-un postare pe blog pe site-ul său că decizia a venit în timp ce compania dorea să facă Twitter „mai ușor și mai plin de satisfacții de utilizat”, iar pictograma stea ar putea „fie confuză, în special pentru nou-veniți”. Inima este o pictogramă populară, mai universală, pentru a-și exprima interesul pentru o postare sau subiect și este folosită cel mai bine de Instagram, deținut de Facebook, precum și de propriul Periscope al Twitter.

Deci, de ce este folosită universal pictograma inimii și de ce a decis Twitter că ar trebui să înlocuiască pictograma stea? Potrivit Twitter, inima este un „simbol universal care rezonează între limbi, culturi și fusuri orare” și că inima este mult mai expresivă decât majoritatea pictogramelor, permițându-vă să transmiteți o serie de emoții, ceea ce este cel mai bine demonstrat de propria inimă Twitter. introducere pictogramă:

  Cum să partajați o fotografie live ca GIF pe Twitter de pe iPhone sau iPad

După cum puteți vedea din exemplele de mai sus, o pictogramă de inimă pare a fi un răspuns mult mai potrivit pentru o serie de situații, de la tweet-uri despre obținerea unui nou loc de muncă la cele despre moartea unei rude. Inima poate arăta atât sărbătoare, cât și sprijin, în timp ce vedeta a făcut-o doar pe prima.

Cum să schimbi inima Twitter în orice emoji

Cu toate acestea fiind spuse, există o modalitate prin care utilizatorii pot reveni la o pictogramă stea – sau să folosească orice alt emoji. Remarcată pentru prima dată de utilizatorul Twitter Robert McNees, merită remarcat faptul că această modificare va fi vizibilă doar pentru dvs. și numai pentru dvs. și va funcționa numai folosind Twitter pentru web pe Chrome sau Firefox.

Pasul 1: Instalați Stylish. Primul pas în înlocuirea inimii Twitter cu un emoji la alegere este să descărcați Stylish, o extensie de browser pentru Chrome sau Firefox (vom folosi Chrome pentru acest tutorial). Este gratuit de descărcat și ar trebui să dureze doar câteva secunde pentru a instala, dar poate fi necesar să reporniți browserul pentru a finaliza procesul.

Pasul 2: Lipiți codul. După ce ați instalat Stylish, faceți clic pe pictogramă și selectați „Gestionați stilurile instalate”. În corpul principal al ferestrei care se deschide, copiați și lipiți următorul text (inclusiv liniuțele):

.HeartAnimationContainer {
vizibilitate: ascuns;
}
.HeartAnimationContainer:după {
conținut: „??;
vizibilitate: vizibil;
afisare: bloc;
poziție: absolută;
}

Pasul 3: alege-ți emoji. Înlocuiți emoji-ul caca cu un emoji la alegere. Dacă sunteți pe un Mac care rulează OS X Yosemite sau o versiune ulterioară, puteți accesa emoji apăsând Control, Comandă și bara de spațiu.

  Cum să comutați la un feed Twitter cronologic

Pasul 4: Aplicați codul pe site-ul Twitter. Sub corpul principal al textului, ar trebui să vedeți un câmp „Se aplică pentru”. Adăugați „twitter.com” la câmpuri și selectați „URLS pe ​​domeniu”.

Pasul 5: faceți clic pe salvare. Fereastra ta elegantă ar trebui să arate acum cam așa:

Dacă ați completat corect toate câmpurile, apăsați pur și simplu butonul Salvați din colțul din stânga sus și mergeți la Twitter. Simbolul inimii ar trebui acum să fie înlocuit cu emoji-ul ales de dvs. și veți fi liber să vă favorizați tweet-urile în mod special.

Vă rugăm să rețineți: unele site-uri web au distribuit cod incorect, deoarece codul furnizat folosește apostrofe în loc de semne de vorbire, ceea ce provoacă apariția unei erori. Dacă pictograma inimii Twitter dispare și nu este înlocuită cu emoji, acesta este mai mult ca sigur cazul; tot ce trebuie să faceți este să ștergeți „ din jurul emoji-ului și să îl înlocuiți cu „ și problema ar trebui să fie rezolvată.