Cum să schimbi limba pe care o înveți pe Duolingo

Recomandări cheie

 • Duolingo vă permite să comutați cu ușurință între mai multe limbi și să le învățați simultan.
 • Puteți schimba limbile atât pe versiunile web, cât și pe cele mobile ale Duolingo selectând limba dorită.
 • Eliminarea unei limbi pe Duolingo resetează progresul și nu poate fi anulat, așa că aveți grijă înainte de a elimina o limbă.

Duolingo face ca învățarea de noi limbi să fie simplă și interesantă. Dar nu trebuie să te limitezi la a învăța o singură limbă la un moment dat. Adăugarea și schimbarea cursurilor pe Duolingo este ușoară odată ce știi cum.

Cum să comutați limbile pe Duolingo

Atât versiunile web, cât și cele mobile ale Duolingo vă permit să schimbați limba pe care o învățați pe platformă.

Schimbați-vă limba Duolingo pe web

Urmați acești pași pentru a vă schimba limba cursului pe versiunea web a Duolingo:

 • Plasați cursorul peste pictograma Steag din colțul din dreapta sus al ecranului. Va apărea o mini fereastră intitulată Cursurile mele.
 • Selectați Adăugați un curs nou pentru a fi redirecționat către lista de cursuri de limbă pe care le oferă Duolingo.
 • Alegeți limba pe care doriți să o învățați făcând clic pe Porniți cursul. Asigurați-vă că profitați la maximum de lecțiile Duolingo din această nouă limbă la care veți avea acces acum.
 • Un nou steag de limbă va apărea sub Cursurile mele. Puteți pur și simplu să faceți clic pe el pentru a comuta înainte și înapoi între cursuri.
 •   12 cele mai bune platforme de investiții angelice pentru a investi în startup-uri în stadiu incipient

  Schimbați-vă limba Duolingo pe mobil

  Procesul de schimbare a limbii pe versiunile iOS și Android ale Duolingo este același:

 • Atingeți pictograma Flag din colțul din stânga sus al ecranului și selectați opțiunea +Curs.
 • Alegeți limba pe care doriți să o învățați și atingeți Continuați.
 • La fel ca și versiunea web, va apărea acum un nou steag care vă va permite să comutați liber între limbi.
 • Nu vă pierdeți progresul când adăugați un curs nou sau comutați între limbi în Duolingo. Singura modalitate de a șterge datele cursului Duolingo este să accesați Setări > Cursuri, apoi să eliminați o limbă.

  Puteți învăța mai multe limbi în același timp pe Duolingo?

  Învățarea mai multor limbi simultan este extrem de ușoară pe Duolingo, deoarece platforma vă permite să comutați liber între cursuri după cum credeți de cuviință. Progresul dvs. în fiecare curs este salvat separat și nu este afectat de schimbare. Puteți comuta ori de câte ori doriți și puteți intra și ieși din câte limbi doriți.

  Cu toate acestea, ca și eu învățător de limbi străine, aș recomanda personal să nu comutați prea des între limbi, deoarece acest lucru poate deveni confuz. În schimb, tind să mă concentrez pe o limbă pentru o anumită perioadă de timp, înainte de a trece la alta. Să presupunem că călătoriți într-o altă țară în curând (caz în care aceste funcții avansate Google Maps vă vor ajuta), concentrați-vă eforturile pe limba principală vorbită acolo.

  Cum să eliminați o limbă pe Duolingo

  Oricât de distractiv este să înveți mai multe limbi diferite simultan, poți decide că o anumită limbă nu este pentru tine. În acest caz, ar trebui să eliminați acea limbă din aplicația dvs. Duolingo.

    Ce sunt IEM-urile pentru jocuri și sunt bune?

  Pentru a face acest lucru:

 • Faceți clic pe pictograma cap din meniul din partea de jos a ecranului pentru a vă deschide profilul.
 • Faceți clic pe butonul circular Setări din dreapta avatarului dvs.
 • Pe pagina următoare, derulați în jos la Gestionare cursuri și faceți clic pe aceasta.
 • Veți vedea o listă cu limbile pe care le învățați în prezent, cu opțiunea de a le elimina pe fiecare. Fii foarte atent pe această pagină, deoarece eliminarea unei limbi resetează progresul și nu poate fi anulată.
 • A fi fluent în mai multe limbi te face un potențial poliglot

  Învățarea unei a doua limbi nu este întotdeauna o plimbare în parc. Mai ales învățând unul până la punctul de a fi fluent. Cu toate acestea, aplicațiile de învățare a limbilor străine, cum ar fi Duolingo, înseamnă că mai mulți oameni învață mai multe limbi.

  Dacă poți vorbi două limbi, ești considerat bilingv, dacă poți vorbi trei limbi, ești trilingv și dacă poți vorbi mai mult decât atât, te poți numi în mod legitim poliglot. Care este o gură în sine. Nu mă întrebați cum să spun „poliglot” în alte limbi decât engleza.