Cele mai bune accesorii pentru PSVR2 în 2024

Dacă te-ai aruncat în VR și te-ai pus în pungă un PSVR2, vei dori să te asiguri că ai cele mai bune accesorii alături de el, pentru a-l păstra curat și lustruit, protejat, complet încărcat și gata de acțiune.

TIMOVO

Protejați-vă lentilele PSVR2 și obțineți o prindere (sau una mai bună, cel puțin) cu acest set de protecție pentru obiectiv TiMOVO PSVR2 și tampoane de control. Protecțiile lentilelor au fost tăiate pentru a se potrivi cu dimensiunile PSVR2 și sunt fabricate din silicon moale pentru a asigura o potrivire fără zgârieturi. O pernă de burete se află în interiorul protectorului lentilei pentru a oferi o întărire suplimentară.

Sunt incluse două seturi de tampoane moi din silicon pentru a oferi un plus de confort și aderență controlerelor dvs. VR, care au un strat de nano adeziv pe spate. Acest lucru menține tampoanele ferm în poziție și permite o îndepărtare ușoară și fără urme, care nu va deteriora controlerele. Tampoanele în sine sunt, de asemenea, anti-alunecare și anti-transpirație.

Acest set TiMOVO PSVR2 este o modalitate la îndemână de a menține lentilele și suprafețele curate și protejate și merită luat în considerare pentru jucătorii PSVR2.

Protector de lentile TiMOVO PS VR2 și tampoane din silicon pentru controler

Cel mai bun kit de accesorii

Protectorul lentilelor TiMOVO PSVR2 și plăcuțele din silicon pentru controler este setul de accesorii ideal pentru a vă menține PSVR2 să arate și să se simtă bine.

Pro

 • Două produse într-unul
 • Menține lentilele curate și clare
 • Aderență mai bună a controlerului cu tampoane anti-transpirație
 • Lipiciul nano nu lasă urme

Contra

 • Dacă nu vă deranjează plăcuțele pentru controler, sunt disponibile și alte capace de protecție pentru lentile la prețuri mai ieftine.

Sony

În timp ce pachetul PSVR2 va include o pereche de căști, designul căștilor în sine este de așa natură încât acceptă și utilizarea căștilor fără fir. Mulți jucători preferă să poarte căști mai degrabă decât căști, deoarece experiența audio pe care o oferă este, fără îndoială, mai captivantă. Fiind proiectat special pentru PlayStation 5, căștile fără fir Pulse 3D de la Sony sunt căștile de preferat pentru jucătorii PS5.

Reglat fin pentru sunetul 3D pe PS5, Pulse 3D este echipat cu microfoane duble cu anulare a zgomotului care oferă o captură a vocii clară. Moale și confortabile pentru urechi, această căști permite comutarea ușoară între modurile audio pentru joc solo și chat vocal. Iar la o încărcare completă, vă puteți bucura de 12 ore de joc wireless.

  Cum să personalizați comenzile rapide de la tastatură pe KDE Plasma 5

Setul cu cască fără fir Pulse 3D este însoțitorul perfect pentru PSVR2 și cea mai bună modalitate de a vă bucura de biblioteca imensă de jocuri compatibile VR care se îndreaptă către PS5.

Căști fără fir PlayStation 5 Pulse 3D

Cele mai bune căști PSVR2

Oferind până la 12 ore de joc fără fir și sunet 3D incredibil, căștile fără fir PlayStation 5 Pulse 3D sunt partenerul perfect pentru jocurile PSVR2.

Pro

 • Sunet 3D incredibil
 • Confortabil de purtat
 • Excelent pentru chat vocal
 • Durată decentă a bateriei

Hastraith

Transportați-vă PSVR2 în stil cu aceasta Geanta de transport Hastraith. Proiectat special pentru PSVR2, oferă spațiu de stocare dedicat și sigur pentru căștile dvs. PSVR2, controlerele VR2 Sense și stația de încărcare. Buzunarul din plasă cu fermoar de pe partea opusă a interiorului este perfect pentru depozitarea căștilor, discurilor de joc și accesoriilor suplimentare.

Fabricată din material EVA cu carcasă dură, această husă nu se va întinde în timpul tranzitului, ceea ce înseamnă că încărcătura dumneavoastră prețioasă rămâne protejată și nevătămată. Exteriorul are un strat la îndemână rezistent la stropire, iar carcasa în sine rămâne drăguță și sigură datorită fermoarelor sale robuste.

Această husă durabilă poate fi transportată în unul din două moduri, fie cu mânerul de transport pe partea superioară, fie cu cureaua de umăr reglabilă și este una dintre cele mai bune moduri de a transporta PSVR2.

Geanta de transport Hastraith pentru PSVR2

Cel mai bun caz PSVR2

Păstrați PSVR2-ul dvs. și toate accesoriile sale în siguranță și în siguranță în mișcare cu Geanta de transport Hastraith pentru PSVR2. Fabricat din material EVA cu carcasă tare, cu protecție rezistentă la intemperii, este cea mai bună modalitate de a vă proteja trusa în timpul călătoriilor.

Pro

 • Realizat special pentru PSVR2
 • Fabricat din material dur EVA
 • Conține mult spațiu pentru toate lucrurile esențiale
 • Preț rezonabil
  Cum să conectați AirPods sau AirPods Pro la un Mac

Contra

 • Schema de culori nu este cea mai atractivă

DEVASO

Dacă ați folosit un nou PSVR2 strălucitor, veți dori să vă asigurați că aveți grijă de investiția dvs. și că păstrați acele lentile foarte importante în stare strălucitoare. Cu Kitul de protecție pentru lentile DEVASO, primești un set de inele anti-zgârieturi pentru a proteja lentilele căștii tale VR2, care acționează și ca distanțiere pentru ochelari, astfel încât să le poți purta confortabil pe ambele în același timp.

Pe lângă faptul că oferă protecție împotriva prafului și a zgârieturilor pentru lentilele dvs., veți găsi o pereche de lentile de blocare a luminii albastre ușor de instalat pentru a vă proteja ochii de razele albastre dăunătoare și strălucirea UV. Aspirația magnetică înseamnă că atașarea și detașarea acestor lentile de protecție este ușoară, ceea ce înseamnă că pot fi curățate în mod regulat, fără nicio bătaie de cap, folosind cârpa din microfibră inclusă.

Acest kit este o modalitate excelentă de a proteja lentilele căștilor dvs. în timp ce sunteți și în afara utilizării și de a menține totul în stare bună.

Kit capac de protecție a obiectivului DEVASO pentru PSVR2

Cea mai bună protecție a lentilelor

Păstrați-vă lentilele PSVR2 protejate împotriva zgârieturilor și a prafului cu Kit-ul DEVASO de protecție a lentilelor. Dispunând de distanțiere pentru ochelari, lentile cu lumină albastră și protecție anti-zgârieturi, acest kit este ideal pentru a vă menține lentilele VR în stare perfectă.

Pro

 • Protectie anti-zgarieturi si praf
 • Include ochelari cu lumină albastră
 • Instalare magnetică ușoară
 • Usor de curatat

Contra

 • Poate provoca ciupit atunci când este purtat cu ochelari

Sony

Păstrați controlerele PSVR2 Sense încărcate între utilizări, fără a fi nevoie să le conectați la PSVR2 cu stația de încărcare oficială Sony PlayStation VR2 Sense. Un design simplu cu clic vă permite să știți că controlerele dumneavoastră se încarcă corect și că ambele pot fi încărcate în același timp cu această stație de încărcare convenabilă.

Eliberând porturile USB ale consolei, vă puteți bucura de utilizarea completă a PS5 în timp ce așteptați ca controlerele VR2 să se încarce. Și, cu încărcare rapidă pentru ambele, nici nu veți fi ținut să așteptați mult timp, deoarece o încărcare completă pentru controlere durează doar aproximativ 1,5 ore.

  10 cei mai buni producători de trailer de carte pentru promovarea cărții tale

Stație de încărcare controler Sony PlayStation VR2 Sense

Cel mai bun pentru încărcare rapidă

Păstrați controlerele PSVR2 Sense la putere fără a utiliza porturile USB ale PS5 cu stația de încărcare Sony PlayStation VR2 Sense pentru controler. Acest periferic la îndemână este ideal pentru a oferi o încărcare rapidă simultană pentru controlerele dumneavoastră.

Pro

 • Încărcare rapidă
 • Încarcă ambele controlere simultan
 • Nu necesită o conexiune PS5
 • Design simplu prin clic

FAQ

Î: Am nevoie de un PS5 pentru a folosi PSVR2?

Da. PSVR2 nu este o cască VR autonomă, spre deosebire de unele dintre celelalte alternative de pe piață. Aceasta înseamnă că trebuie să fie asociat cu o consolă PS5 pentru a o putea folosi.

Î: Pot juca jocuri PSVR1 pe PSVR2?

Din păcate, și așa cum a confirmat Sony înainte de lansarea PSVR2, PSVR2 nu este compatibil cu versiunea inversă. Aceasta înseamnă că nu îl veți putea folosi pentru a juca niciunul dintre jocurile dvs. PSVR.

Î: Ce fel de afișaj are PSVR2?

Ecranul PSVR2 constă dintr-un panou OLED dublu cu o rezoluție de afișare 4K de 2.000 x 2.040 pixeli per ochi. Are o rată de reîmprospătare de 120 Hz și acceptă și HDR.

Î: Cum prevenim răul de mișcare cu jocurile VR?

Jocul VR extins poate tinde să inducă rău de mișcare pentru utilizator. Acest lucru poate fi redus luând pauze regulate și asigurându-vă că fiecare sesiune de joc are o limită de timp.

Efectele răului de mișcare în VR pot fi, de asemenea, diminuate stând în loc să stați în picioare, asigurându-vă că utilizați căștile într-o zonă bine ventilată și prin ajustarea setărilor VR de pe căști.

Î: Pot juca jocuri VR cu ochelari?

Da, PSVR2 a fost conceput pentru a se potrivi atât utilizatorilor care poartă ochelari, cât și celor care nu. Setul cu cască în sine este complet reglabil, așa că ar trebui să puteți găsi o potrivire confortabilă în timp ce sunteți cufundat în VR.

Există, de asemenea, o varietate de inserții de ochelari pe care le puteți cumpăra pentru PSVR2, care pot oferi confort suplimentar utilizatorilor de ochelari, precum și un strat suplimentar de protecție pentru lentilele dvs.