5 proxy rezidențiali pentru a vă simplifica abordarea

În zilele noastre, multi-contabilitatea este un termen binecunoscut atât pentru companii, cât și pentru persoane fizice. Fie că este vorba de un mic program de comerț electronic sau de o agenție care ajută la creșterea conturilor de rețele sociale ale clienților, multi-contabilitatea a devenit o abilitate esențială. Companiile pot folosi instrumente multi-contabile pentru a gestiona o serie de operațiuni de zi cu zi, de la servicii pentru clienți și marketing până la analize.

Indivizii jonglează adesea cu mai multe identități online în scopuri personale și profesionale, menținând diferite profiluri de social media pentru crearea de rețele și hobby-uri.

Cu toate acestea, trebuie luate unele măsuri de precauție pentru a evita restricționarea sau blocarea conturilor dvs. Pentru aceasta, majoritatea jonglerilor cu mai multe conturi echipează proxy rezidențiali. Fie că este prima dată când te uiți în lumea proxy-urilor multi-contabile și rezidențiale, fie că ești bătrân și cauți cele mai bune opțiuni, ai multe de câștigat văzând ce există.

Ce este gestionarea mai multor conturi?

Contabilitatea multiplă ajută la crearea și gestionarea mai multor conturi, evitarea restricțiilor geografice și efectuarea testelor A/B. Acest lucru ar putea implica menținerea conturilor individuale de social media pentru fiecare marcă sau crearea de conturi de comerț electronic pentru fiecare regiune.

De ce sunt necesare proxy-urile?

Gestionarea mai multor conturi este o practică esențială, dar pot exista unele dificultăți în timp ce jonglezi cu mai multe conturi. Instrumentele anti-bot semnalează adesea utilizatorii cu mai multe conturi în încercările lor de a preveni spam-ul bot, la fel ca instrumentele precum CAPTCHA-urile.

În mod alternativ, pentru utilizatorii care doresc să gestioneze mai multe conturi pentru a ocoli restricțiile geografice, simpla creare a unui cont nou nu va funcționa. Proxy-urile sunt necesare pentru accesarea conținutului care este disponibil numai în anumite regiuni.

Ce tip de proxy este cel mai bun?

Există nenumărate tipuri de proxy pentru aproape fiecare caz de utilizare, dar când vine vorba de multi-contabilitate, cea mai bună opțiune care oferă un raport optim preț-valoare este proxy rezidențial.

  Cum obțin un om la Serviciul Clienți Verizon

Proxy-urile rezidențiale sunt rețele de adrese IP reale pe care utilizatorul le poate folosi pentru a-și îmbunătăți confidențialitatea online, pentru a accesa conținut geo-restricționat sau pentru a gestiona mai multe conturi. Deoarece adresele IP sunt reale și adesea atașate la locații fizice, este dificil de detectat de programele anti-bot.

1. Smartproxy

Smartproxy este un serviciu care vine cu o mare varietate de proxy și web scrapers cu planuri de abonament flexibile.

Smartproxy-urile proxy rezidential pool oferă peste 55 de milioane de adrese IP rezidențiale provenite din surse etice din peste 195 de locații de pe tot globul. Smartproxy oferă, de asemenea, opțiuni avansate de direcționare gratuite, inclusiv la nivel de oraș, stat și țară. Smartproxy se mândrește cu o rată de succes destul de impresionantă de 99,47% pentru cele mai populare ținte online, ceea ce înseamnă că vei fi bine să ieși de la poartă aproape de fiecare dată și, de asemenea, pretinde cei mai rapidi proxy de pe piață; aproximativ 500 ms.

Serviciul în sine este accesibil, începând de la 8,50 USD per GB pentru opțiunea Pay As You Go, care este perfectă pentru proiecte unice. Puteți economisi până la 58% reducere atunci când alegeți planuri mai mari. Totuși, cea mai bună parte a prețurilor Smartproxy este că vine cu o rambursare a banilor în 14 zile, așa că există foarte puțin risc dacă ajungi să te răzgândești.

Dacă sunteți nou la configurarea mai multor conturi și la utilizarea proxy-urilor, unele aspecte ale acestui caz de utilizare ar putea părea ca știință rachetă. Cu toate acestea, Smartproxy își propune să remedieze acest lucru oferind asistență tehnică 24/7, o gamă de soluții prietenoase pentru dezvoltatori. opțiuni de documentare, și un tablou de bord ușor de utilizat. Există, de asemenea, un ghid de pornire rapidă dacă aveți nevoie de ajutor pentru a înțelege totul.

Smartproxy dispune de un tablou de bord cu autoservire pe care îl puteți utiliza pentru a vizualiza dintr-o privire toate informațiile de care ați putea avea nevoie, inclusiv utilizarea traficului și țintele de top. În plus, proxy-urile rezidențiale pot fi integrate cu diverse instrumente terțe, pe care le puteți folosi pentru a vă îmbunătăți în continuare experiența multi-contabil.

  8 cele mai bune aplicații pentru apeluri video pentru echipele de afaceri pentru a rămâne conectate de la distanță

Între prețurile sale rezonabile și multitudinea de funcții, Smartproxy este o opțiune bună pentru aproape oricine. Încercați azi și beneficiați de o reducere de până la 50%. pe toate proxy-urile lor rezidențiale.

2. Oxylabs

Oxylabs este un serviciu online care oferă proxy-uri, API-uri scraper și seturi de date celor care au nevoie de ele. Desigur, aceasta include proxy rezidențiali care sunt bune pentru multi-contabilitate.

Oxylabs vine cu o gamă largă de IP-uri rezidențiale diferite, despre care pretinde a fi cea mai mare rețea de proxy etic din lume. În termeni practici, aceasta înseamnă că Oxylabs vine cu peste 100 de milioane de IP-uri rezidențiale diferite pe care le puteți folosi pentru multi-contabilitate.

Aceste IP-uri rezidențiale provin din 195 de locații din întreaga lume, ceea ce înseamnă că veți putea folosi Oxylabs pentru a evita geo-restricțiile aproape oriunde. Acest lucru este îmbunătățit și mai mult de instrumentele de direcționare precise ale Oxylabs.

Prețul Oxylabs începe de la 10 USD per GB pentru planul său cu plata pe măsură, deși acesta devine mai ieftin dacă vă abonați la planurile sale mai mari, cum ar fi 99 USD pe lună pentru un plan de 11 GB.

Oxylabs permite sesiuni simultane nelimitate, precum și asistență 24/7, ceea ce este bun dacă sunteți îngrijorat de eventualele probleme care ar putea apărea în rețea.

3. SOAX

SOAX este o platformă de extragere a datelor care vine și cu servicii proxy. Dacă sunteți în căutarea unei opțiuni de proxy rezidențial care vă va permite să utilizați mai multe conturi cu ușurință, atunci aceasta este o opțiune bună pentru asta.

Dispunând de peste 41 de milioane de locații proxy diferite din surse etice, SOAX vine cu o gamă decentă de opțiuni din care să alegeți când vine vorba de IP-urile sale. Veți descoperi, de asemenea, că SOAX vine cu sesiuni simultane nelimitate, precum și un timp de funcționare de 99,9%, ceea ce este grozav dacă vă îngrijorează întreruperile sau timpul de nefuncționare.

SOAX nu vine cu niciun plan cu plata pe măsură, deși cel mai ieftin plan de 15 GB este de doar 99 USD pe lună. Puteți oferi acestor planuri o perioadă de probă pentru doar 1,99 USD, ceea ce este un bun punct de plecare, dar își reduce flexibilitatea oarecum în acest fel.

  Cum să prezinți pe Google Meet

4. Webshare

Webshare este un serviciu care oferă servere proxy care vin cu o gamă solidă de opțiuni din care puteți alege. Pe lângă serverele proxy, Webshare oferă și proxy rezidențiali.

Webshare oferă peste 30 de milioane de adrese IP diferite pe care le puteți folosi pentru a accesa conținut pe tot web, din peste 195 de țări diferite. Acest lucru vă oferă gama de opțiuni pe care ați spera să le obțineți de la un serviciu ca acesta.

Ceea ce separă Webshare de concurenții săi este gama de opțiuni de preț diferite pe care le obțineți. Webshare începe cu planul său de 7,00 USD pe lună, care vă oferă 1 GB de proxy rezidențial cu care să lucrați.

5. Bright Data

Date strălucitoare este o companie de rețea proxy și de colectare a datelor web care oferă multe servicii diferite, inclusiv servicii de proxy rezidențial.

Bright Data vine cu peste 72 de milioane de IP-uri rezidențiale, pe care le puteți viza în funcție de țară, oraș, cod poștal și multe altele. Serverul are o rată de succes de 99,9%, precum și o serie de alte funcții, cum ar fi suport 24/7, un tablou de bord proxy și multe altele.

Planul de plata pe măsură ce utilizați Bright Data începe de la 10,50 USD per GB, deși acest preț scade oarecum pe măsură ce atingeți planurile lunare mai mari.

Când vine vorba de integrare, Bright Data are și acolo câteva opțiuni solide, cu documentație pentru dezvoltatori și suport pentru integrarea software-ului terță parte. Bright Data funcționează, de asemenea, cu cele mai populare limbaje de programare, facilitând configurarea și integrarea, indiferent de situația dvs.

Găsiți cel mai bun proxy rezidențial pentru nevoile dvs

După cum puteți vedea, există o mulțime de opțiuni pentru a găsi un proxy rezidențial de bună calitate, care nu distruge banca. Indiferent dacă căutați ceva ce puteți încerca cu o opțiune de rambursare a banilor sau pur și simplu un proxy cu o stabilitate imbatabilă pentru nevoile dvs. de multi-contabilitate, ar fi trebuit să găsiți un furnizor care se potrivește nevoilor dvs.

Aceasta este o postare sponsorizată. Opțiunile și opiniile despre produse exprimate în acest articol provin de la sponsor și nu reflectă direcția editorială a MakeUseOf sau a personalului acestuia.