Cum să schimbați fundalul Google pe un Chromebook

Sistemul de operare Chrome poate părea ușor și nu la fel de bogat în funcții în comparație cu Windows sau macOS, dar vă permite să personalizați majoritatea elementelor sistemului de operare. Puteți activa modul întunecat pe Chromebook prin noua aplicație Wallpaper. Puteți chiar să adăugați widget-uri pe desktopul Chromebook și să faceți mult mai mult. Acum, în acest articol, vă oferim un ghid detaliat despre cum să schimbați fundalul Google pe un Chromebook. Puteți să descărcați și să setați o temă nouă, să schimbați imaginea de fundal de pe desktop și să adăugați un fundal nou pentru economizor de ecran pe Chromebook. Deci, pe această notă, haideți să intrăm direct.

Personalizați fundalul Google pe un Chromebook (2022)

În acest tutorial, am adăugat mai multe moduri de a schimba fundalul Google pe Chromebookul tău. Puteți aplica o temă nouă, puteți schimba fundalul în browserul Chrome, puteți seta un nou fundal pentru desktop sau puteți schimba economizorul de ecran. Doar extindeți tabelul de mai jos și treceți la secțiunea dorită.

Schimbați fundalul Google în browserul Chrome

1. Mai întâi, deschideți browserul Chrome pe Chromebook și faceți clic pe „Personalizați Chrome” în colțul din dreapta jos.

2. Apoi, în secțiunea „Background”, alegeți imaginea de fundal la alegere din varietatea de colecții Google. Ar trebui să găsești cu siguranță ceva pe placul tău aici. Dacă nu, treceți la următorul punct.

  9 cursuri gratuite de certificare pentru a deveni Digital Marketer [2022]

3. De asemenea, puteți seta un fundal personalizat în browserul Chrome. Doar faceți clic pe „Încărcați de pe dispozitiv” în fila de setări „Background”.

4. Acum, alegeți imaginea de fundal din stocarea locală a Chromebookului.

5. Asta este. Și așa poți schimba fundalul Google Chrome pe Chromebookul tău.

Schimbați tema și fundalul în browserul Chrome

1. În cazul în care doriți să schimbați tema împreună cu fundalul, deschideți Setări în browserul Chrome. Pentru aceasta, faceți clic pe meniul cu 3 puncte din colțul din dreapta sus și selectați „Setări”.

2. Deplasați-vă la secțiunea „Aspect” din bara laterală din stânga și faceți clic pe „Teme de browser” în panoul din dreapta.

3. Se va deschide pagina Teme din Magazinul web Chrome. Continuați și răsfoiți diferitele teme de pe Chromebook.

3. Deschideți tema preferată și faceți clic pe butonul de browser „Adăugați la Chrome”.

5. Și așa arată după ce este aplicată tema pe care o alegeți. Destul de frumos, nu?

Schimbați fundalul desktopului pe Chromebookul dvs

1. Pentru a schimba fundalul desktopului pe Chromebook, faceți clic dreapta pe desktop și selectați „Setare tapet și stil”.

2. Apoi, faceți clic pe „Tapet” în fereastra care se deschide.

3. Aici, puteți găsi o serie de imagini de fundal grozave realizate de artiști din diferite domenii ale vieții.

4. Pur și simplu selectați imaginea de fundal care vă place și acesta va fi setat ca fundal pentru Chromebook. Dacă doriți să vedeți un tapet nou în fiecare zi pe desktopul Chromebookului, faceți clic pe „Schimbați zilnic” în partea de sus pentru a-l activa.

  22 Instrumente de lucru de acasă (WFH) pentru întreprinderile mici și mijlocii

5. În afară de asta, puteți seta și fundalul pe Chromebook direct din Google Foto și stocarea locală. Da, sistemul de operare Chrome are și teme și opțiuni de personalizare pentru a rivaliza cu Windows și Mac.

Schimbați economizorul de ecran pe Chromebookul dvs

1. Dacă doriți să setați un fundal de economizor de ecran dinamic pe Chromebook, puteți face acest lucru cu ușurință. Doar faceți clic dreapta pe desktop și deschideți „Setați imaginea de fundal și stilul”.

2. Apoi, faceți clic pe „Screen Saver” din fereastra care se deschide.

3. Aici, activați comutatorul din partea de sus și va activa funcția de economizor de ecran dinamic pe Chromebook.

4. Chiar dedesubt, puteți alege sursa imaginii pentru fundalul economizorului de ecran. Puteți selecta imagini din biblioteca dvs. Google Foto sau lucrări de artă selectate de Google. Si asta e.

Schimbați fundalul și tema pe Chromebookul dvs

Deci, acestea sunt cele patru moduri pe care le puteți folosi pentru a schimba imaginile de fundal pe Chromebook. Fie că este browserul Chrome, desktopul Chromebookului sau ecranul de blocare, le puteți personaliza pe toate folosind imagini de fundal personalizate. Oricum, asta este tot de la noi. Dacă doriți să activați noua lansare a sistemului de operare Chrome pe Chromebookul dvs., accesați articolul nostru cu link. Și dacă doriți să aflați mai multe despre astfel de sfaturi și trucuri pentru sistemul de operare Chrome, consultați articolul nostru exhaustiv. Și dacă aveți întrebări, spuneți-ne în secțiunea de comentarii de mai jos.