12/05/2022

Cum să scanezi mai multe pagini într-o singură pagină PDF?

Documentația este necesară pentru aproape orice afacere, fie pentru contracte, înregistrări ale angajaților sau informații despre clienți.

În trecut, copiile pe hârtie ale acestor documente erau de obicei depozitate în dulapuri sau pe rafturi. Un PDF scanat digital, pe de altă parte, oferă o metodă mai bună pentru stocarea și gestionarea documentelor.

Există, totuși, câteva avertismente la scanarea documentelor. În primul rând, navigarea prin magazine mari de PDF-uri din stocarea locală poate fi o provocare, iar găsirea celui de care aveți nevoie poate fi consumatoare de timp.

În plus, este posibil să aveți diferite PDF-uri legate între ele stocate în diferite locații de pe dispozitiv.

Îmbinarea diferitelor pagini într-un singur PDF poate schimba jocul în aceste cazuri. Să discutăm despre cum să îmbinam mai multe pagini într-un singur PDF, dar înainte de asta, să discutăm câteva cazuri în care scanarea documentelor are relevanță.

Când este scanarea documentelor o idee bună?

Scanarea documentelor istorice

Există multe motive pentru care ar putea fi necesar să scanați documente istorice. Poate că faci cercetări pentru un proiect școlar sau scrii o carte.

Poate că încerci să-ți dai de urmă arborele genealogic sau să împletești istoria casei tale. Indiferent de motiv, scanarea documentelor istorice nu mai este opțională – este esențială.

Există câteva lucruri de reținut atunci când scanați documente istorice. În primul rând, asigurați-vă că utilizați un scaner de înaltă calitate. Acest lucru vă va asigura că imaginile dvs. scanate sunt clare și precise.

În al doilea rând, aveți grijă la depozitare. După ce ați scanat documentele, depozitați-le în siguranță. Având în vedere aceste sfaturi, scanarea documentelor istorice este ușoară și distractivă!

Scanarea documentelor artistice

În trecut, dacă doreai să păstrezi o înregistrare sau o piesă de artă, făceai o fotocopie sau o pozai. În zilele noastre, scanarea documentelor este mai degrabă esențială decât o opțiune.

Se datorează faptului că fotocopiile și fotografiile se degradează în timp, în timp ce imaginile scanate durează pentru totdeauna. O scanare de înaltă calitate vă oferă o vedere mai clară a documentelor dvs. decât fotocopiere sau fotografiere.

În plus, scanarea vă permite să manipulați și să îmbunătățiți imaginile, astfel încât să puteți regla contrastul, să decupați zonele nedorite sau chiar să schimbați schema de culori.

Scanarea documentelor vechi sau a lucrărilor de artă este o modalitate excelentă de a le păstra pentru generațiile viitoare! Faceți schimbarea astăzi. Este ușor și rapid și nu vei regreta.

Scanarea documentelor legale

Documentele referitoare la chestiuni juridice sunt extrem de confidențiale și vitale. Când vine vorba de scanarea acestora, există câteva lucruri de care trebuie să ții cont.

În primul rând, asigurați-vă întotdeauna că aveți o copie de rezervă a documentului original. În al doilea rând, utilizați un scaner de înaltă calitate pentru a face copia scanată clară și ușor de citit.

În cele din urmă, salvați copia scanată într-un format care poate fi ușor deschis și editat, cum ar fi PDF sau TIFF.

Scanarea documentelor confidențiale

Există multe motive pentru care ați putea avea nevoie să scanați documente confidențiale. Poate că sunteți un avocat care trebuie să împărtășească informații despre client cu un alt avocat.

Poate că ești un medic care trebuie să trimită dosarele medicale unui specialist. Sau poate ești doar cineva care dorește să păstreze copii digitale ale documentelor importante.

  Cum să utilizați o culoare personalizată pentru chenarele tabelului în Microsoft Word

După cum am văzut, scanarea documentelor nu mai este opțională. Cu atât de multe beneficii aduse acestui proces de digitalizare, este clar că toată lumea ar trebui să o facă.

Nu numai că vă va economisi timp și spațiu, dar vă va proteja și documentele de deteriorare și le va face mai accesibile. Deci ce mai aștepți? Începeți să vă scanați copiile astăzi!

Cum pot scana un document?

De la locul de muncă până la o inspecție a proprietății, oricând trebuie să scanați un document, aveți în general două moduri de urmat:

 • Scaner obișnuit
 • Scanner pentru aplicații mobile
 • Să o verificăm în detaliu.

  Scaner obișnuit

  Un scaner obișnuit este un dispozitiv pe care îl puteți utiliza pentru a scana documente și a le converti în fișiere digitale. De obicei, constă dintr-un scaner plat, pe care așezați hârtia deasupra și o aplicație software care vă ajută să transferați documentul într-un format digital.

  Pe piață sunt disponibile diferite tipuri de scanere obișnuite, de la modele simple care vă permit doar să scanați documente alb-negru până la unități mai sofisticate care pot gestiona scanarea color și chiar scanarea 3D. Prețurile scanerelor obișnuite variază foarte mult, în funcție de caracteristicile și calitatea de care aveți nevoie.

  Un scaner obișnuit poate fi o opțiune bună dacă trebuie să scanați documente doar ocazional. Cu toate acestea, un scaner pentru aplicații mobile poate fi mai bun dacă trebuie să revizuiți documentele în mod regulat sau în cantități mari.

  Scanere pentru aplicații mobile

  Scanerele pentru aplicații mobile sunt mai mici și mai portabile decât scanerele obișnuite, deoarece sunt în esență o altă aplicație pe smartphone-ul tău.

  De asemenea, au numeroase avantaje față de scanerele obișnuite; nu necesita priza electrica si pot fi folosite oriunde.

  În plus, acestea sunt de obicei mai puțin costisitoare și multe vin cu funcții de editare încorporate care vă permit să decupați, să rotiți sau să reglați luminozitatea documentului scanat.

  Cu toate acestea, întrebarea este care scaner este cel mai bun, deoarece există atât de multe opțiuni disponibile astăzi încât este greu să alegeți una, mai ales când unele scanere generează mai multe fișiere PDF ale unui document scanat în loc de unul singur.

  Să explorăm cele mai bune scanere de aplicații mobile pentru a îmbina mai multe pagini într-un singur PDF.

  Photomyne

  Cel mai bun mod de a vă păstra fotografiile este să le digitalizați. Știm că sună intimidant, dar cu instrumentele potrivite, puteți scana toate fotografiile în doar câteva minute și le puteți pune pe computer pentru a le păstra.

  Astăzi, vom arunca o privire mai atentă la Photomyne și vom afla ce o face una dintre cele mai bune aplicații disponibile pentru scanarea fotografiilor.

  Nu există niciun cost pentru descărcarea și utilizarea aplicației. Cu toate acestea, puteți face upgrade la un abonament premium dacă doriți funcții suplimentare. Aplicația face o fotografie a paginilor unui document și apoi îmbină mai multe pagini într-un singur PDF.

  În plus, aplicația scanează și salvează automat imaginea pentru tine. De asemenea, puteți verifica și salva manual imaginile selectând opțiunea „Scanare” din aplicație. Odată ce fotografiile tale sunt salvate, le poți accesa oricând, conectându-te la contul tău de pe site-ul Photomyne.

  Există multe avantaje ale utilizării Photomyne pentru a digitaliza imaginile vechi. Poate cel mai evident beneficiu este că vă permite să vă păstrați fotografiile vechi în siguranță, fără a ocupa spațiu fizic.

    Cum să buclă o prezentare PowerPoint

  Dar, dincolo de asta, vă ajută și să vă împărtășiți imaginile vechi cu familia și prietenii mult mai rapid – tot ce aveți nevoie este o conexiune la internet. Și dacă doriți vreodată să vă imprimați fotografiile, digitalizarea lor mai întâi vă va oferi rezultate mult mai bune.

  Dacă sunteți în căutarea unei modalități de a digitaliza fotografiile vechi, vă recomandăm să utilizați Photomyne. Este ușor de utilizat și oferă mai multe beneficii, inclusiv salvarea și partajarea fotografiilor dvs. online și editarea și îmbunătățirea acestora.

  În plus, cu planurile de abonament la prețuri accesibile Photomyne, îți poți digitiza fotografiile vechi fără a pierde banii. Deci, de ce să nu încerci Photomyne astăzi? S-ar putea să fii surprins de cât de mult îl iubești.

  iScanner

  De la cărți de vizită la chitanțe, notițe la documente, scanarea este esențială pentru viața noastră de zi cu zi. Majoritatea dintre noi s-au bazat pe metode greoaie și consumatoare de timp pentru aceste sarcini.

  Odată cu progresul tehnologiilor de scanare, iScanner își propune să ofere utilizatorilor soluții tehnologice avansate și o varietate de moduri de scanare. Această aplicație de scanare portabilă și extraordinar de rapidă vă permite să scanați doar printr-un singur clic.

  iScanner servește mai multe aplicații și poate fi folosit în scopuri personale și profesionale, ceea ce îl face un must-have pentru oricine trebuie să scaneze și să salveze documente importante în mod regulat.

  Aplicația facilitează digitizarea documentelor în doar câteva secunde. Pur și simplu așezați documentul pe patul scanerului și apăsați butonul de pornire.

  Scanerul va scana automat documentul și îl va salva ca fișier PDF sau JPG. De asemenea, puteți primi documentul scanat prin e-mail sau încărcat într-un serviciu de stocare în cloud, cum ar fi Dropbox sau Google Drive.

  Beneficiile utilizării unui iScanner față de alte tipuri de scanere pot fi contate pe mai multe mâini. În primul rând, iScanner este conceput exclusiv pentru scanarea cărților și a altor documente, plus că este disponibil pentru descărcare gratuită. De asemenea, scanerul vă permite să faceți instantanee ale paginilor, astfel încât să puteți scana rapid mai multe pagini simultan.

  În al doilea rând, iScanner este foarte precis și poate scana chiar și cele mai dificile coduri QR. Alte scanere pot avea probleme la scanarea codurilor parțial ascunse sau în condiții de iluminare scăzută, dar iScanner funcționează perfect în orice situație.

  În al treilea rând, iScanner este foarte ușor de utilizat. Îndreptați scanerul spre codul QR și apăsați butonul. Scanerul se va ocupa de restul, scanând automat codul și adăugând instantaneul în bibliotecă.

  Nu este nevoie să decupați sau să editați manual imaginea, deoarece iScanner va face acest lucru pentru dvs. Acesta este unul dintre cele mai importante motive pentru care iScanner facilitează îmbinarea mai multor pagini într-un singur PDF.

  În al patrulea rând, iScanner este foarte accesibil. Alte scanere pot costa sute de dolari, dar iScanner este disponibil pentru o fracțiune din acel preț. De asemenea, puteți găsi reduceri la iScanner dacă îl cumpărați de la anumiți comercianți.

  În cele din urmă, iScanner este unul dintre cele mai avansate scanere de documente de acolo. Instrumentele bazate pe inteligență artificială integrate în aplicație pot recunoaște elemente comune din documentele dvs., cum ar fi text, QR-uri sau chiar ecuații matematice.

  Interesant este că ați putea găsi chiar și soluția unei ecuații matematice prin scanarea acesteia prin iScanner.

  Adobe Scan

  Știm cu toții că dezordinea de hârtie este o durere, dar îți dai seama cât de mult timp și bani te costă? Când ai grămezi de hârtie împrăștiate peste tot, nu este doar o bătaie de vedere, ci pierde timp și energie.

    Ce este GIFV și ce înseamnă acesta pentru tine

  Cu toate acestea, există o modalitate de a scăpa de aceste grămezi fără să vă faceți griji cu privire la necazul cu aplicația Adobe Scan.

  Este o aplicație gratuită care transformă telefonul într-un instrument puternic de scanare. Îndreptați camera către un document și Adobe Scan va decupa și îmbunătăți automat imaginea, o va converti în PDF și o va salva pe dispozitivul dvs. sau pe stocarea în cloud.

  Adobe Scan ușurează să nu mai aveți hârtie și să vă păstrați documentele organizate. Gata cu scanerele sau fotocopiatoarele – deschide aplicația și începe scanarea.

  Puteți scana documente cu mai multe pagini, chitanțe, cărți de vizită, table albe și multe altele cu câteva atingeri. Adobe Scan vă permite chiar să scanați în condiții de iluminare slabă sau de la distanță.

  Una dintre cele mai valoroase caracteristici ale Adobe Scan este capacitatea sa de a detecta marginile documentelor și de a le îndrepta automat. Acest lucru facilitează scanarea documentelor care nu sunt aliniate perfect și elimină nevoia utilizatorilor de a-și decupa manual scanările.

  Adobe Scan oferă o calitate îmbunătățită a imaginii datorită algoritmilor de procesare a imaginii încorporați. Acești algoritmi curăță imaginile scanate și le fac să pară mai clare și mai vibrante. Mai mult decât atât, instrumentele puternice bazate pe inteligență artificială transformă mai multe pagini într-un singur PDF.

  O altă caracteristică excelentă a Adobe Scan este compatibilitatea cu alte produse Adobe. Documentele scanate pot fi importate cu ușurință în Adobe Acrobat pentru editare ulterioară sau conversie în format PDF.

  Adobe Scan poate fi folosit și împreună cu Adobe Creative Cloud, permițând utilizatorilor să-și acceseze scanările de pe orice dispozitiv cu conexiune la internet.

  În general, Adobe Scan este o alegere excelentă dacă căutați o modalitate simplă și eficientă de a reduce aglomerația de hârtie și de a scăpa de documentele vechi.

  Aceasta este o modalitate gratuită, ușor de utilizat și rapidă de a vă ajuta să digitalizați tot felul de documente, astfel încât să le puteți accesa de pe computer sau de pe dispozitivul mobil oricând doriți. Încercați-l astăzi și vedeți cât de ușoară vă poate fi viața fără atâta aglomerație de hârtie.

  Cuvinte finale

  Îmbinarea mai multor pagini într-un singur PDF este o modalitate excelentă de a facilita organizarea și stocarea documentelor. De asemenea, vă va proteja documentele de deteriorare și le va face mai accesibile.

  Acest ghid v-a arătat cum să faceți acest lucru folosind computerul și smartphone-ul cu cele mai bune scanere menționate mai sus, așa că nu există nicio scuză să nu încercați.

  După ce ați scanat toate paginile într-un singur PDF, îl puteți partaja cu ușurință altora sau îl puteți păstra în siguranță pentru referințe viitoare. Încearcă astăzi și vezi cât de mult mai simplă poate fi viața ta.

  Apoi, puteți verifica aplicațiile de scanare pentru a digitiza fotografiile vechi.

  x