Cum să remediați erorile de conectare la server Among Us

Among Us poate fi jucat online sau printr-o rețea locală. Este de la sine înțeles că jocul este adesea jucat online și nu printr-o rețea locală. Among Us permite utilizatorilor să creeze și să se alăture jocurilor publice, iar aceste jocuri sunt toate găzduite pe serverele proprii ale companiilor.

printre noi

Conexiune la server Among Us

Among Us are servere în diferite regiuni. Când jucați jocul, acesta selectează automat cel mai apropiat server. Jocurile pe care le veți vedea sunt toate găzduite pe servere din regiunea selectată. În mod ideal, nu ar trebui să existe întârziere și conectarea la server ar trebui să fie ușoară. Dacă încercați să vă alăturați unui joc Among Us, dar jocul continuă să se deconecteze din cauza problemelor de conectare la server, încercați următoarele remedieri.

1. Schimbați locația serverului

Among Us nu selectează întotdeauna cel mai apropiat server. Uneori, există o altă regiune pe care o puteți alege și, făcând astfel, poate rezolva problema.

Lansează printre noi.
Selectați Online.
În colțul din dreapta jos, dați clic pe pictograma regiune.
Selectați o altă regiune.
Încercați să vă conectați la un joc.

2. Actualizați printre noi

Among Us blochează utilizatorii în afara jocului dacă nu rulează cea mai recentă versiune a jocului. Unii jucători folosesc work around pentru a juca versiuni mai vechi ale jocului. Dacă este cazul, trebuie să actualizați jocul. Indiferent de platforma pe care îl jucați, trebuie să jucați cea mai recentă versiune disponibilă sau veți întâmpina tot felul de probleme.

  Cum să verificați dacă aveți un GPU dedicat

3. Verificați conectivitatea la rețea

Jocurile online, indiferent de care joci, necesită o conexiune stabilă la internet cu ping scăzut. Verificați-vă conexiunea pentru a vedea cum rezistă.

Deschideți un browser pe desktop.
Vizita Speedtest.net.
Faceți clic pe Go.
Verificați ping-ul și viteza internetului.
Ping-ul dvs. ar trebui să fie format din două cifre și nu mai mult de 100.

4. Dezactivați VPN

Dacă utilizați un VPN pe desktop, este posibil să interfereze cu conexiunea. VPN-ul se poate confrunta cu probleme de conectivitate sau Among Us îl blochează. Dezactivează VPN-ul și încearcă să te conectezi la un joc.

5. Reporniți dispozitivul

Această soluție funcționează cel mai frecvent pe dispozitive mobile, dar dacă jucați pe desktop, merită să încercați. Reporniți telefonul, tableta sau computerul desktop și apoi lansați jocul.

Concluzie

Among Us a devenit ținta multor hack-uri și cheatware. Compania din spatele jocului a lucrat pentru a remedia acest lucru, astfel încât toată lumea să poată juca un joc corect. Procedând astfel, a adăugat multe restricții și verificări. Dacă rulați o aplicație care poate fi considerată cheatware, dezactivați-o și ar trebui să puteți juca jocul fără probleme.