Cum să remediați CBS All Access nu funcționează pe Amazon Firestick

Serviciile de streaming online au devenit extrem de populare. Oamenii nu au tăiat complet cablul și încă cumpără abonamente la cablu, dar rețele precum CBS au opțiuni de streaming online pentru a rămâne competitive cu Hulu, HBO, Netflix etc.

CBS All Access nu funcționează pe Amazon Firestick

CBS All Access nu funcționează pe Amazon Firestick

Serviciile de streaming nu sunt doar pentru dispozitive mobile sau computere. Televizoarele inteligente și stick-urile TV sunt o modalitate excelentă de a viziona filme și emisiuni TV pe un televizor fără a-l conecta la un telefon sau la computer. Amazon Firestick, ca și alte stick-uri TV, poate transmite conținut de la CBS All Access. Dacă nu reușiți să-l faceți să funcționeze pe un Firestick, încercați soluțiile de mai jos.

Notă: Acest ghid presupune că nu puteți transmite în flux de la CBS All Access, dar totul funcționează, adică puteți transmite în flux de la alte canale/furnizori de conținut.

1. Deconectați totul

Pentru a transmite în flux CBS Access prin Firestick, Firestick-ul se conectează mult la televizor și la o rețea fără fir. În esență, aveți un router, un Firestick și un televizor care trebuie reconectați.

Apăsați și mențineți apăsat butonul de pornire de pe router timp de 5-10 secunde.
Eliberați butonul.
Așteptați 5-10 secunde.
Apăsați butonul de pornire și porniți routerul.
Deconectați Firestick-ul și televizorul.
Așteptați 10-15 secunde.
Conectați din nou ambele dispozitive și încercați să transmiteți în flux de la CBS All Access.

  Cele mai bune instrumente și software de gestionare a corecțiilor pentru 2020

Ștergeți memoria cache Firestick

Firestick-ul poate întâmpina uneori probleme de streaming și ștergerea cache-ului este o soluție completă în majoritatea cazurilor.

Conectați Firestick-ul la televizor și porniți-l.
Selectați Setări folosind telecomanda Firestick.
Accesați Aplicații>Gestionați aplicațiile instalate>CBS.
Selectați Ștergeți memoria cache.
Selectați Ștergeți datele.
Încearcă transmiterea de la CBS.

Resetați Amazon Firestick

Dacă ștergerea memoriei cache nu funcționează, puteți reseta Firestick-ul. Nu veți pierde date și este destul de inofensiv. Va trebui să instalați din nou aplicațiile.

Conectați Firestick-ul la televizor.
Folosiți telecomanda și selectați Setări.
Accesați My Firestick>Resetați la valorile implicite.
Selectați opțiunea Resetare.
Permiteți resetarea Firestick-ului și adăugați din nou aplicația CBS All Access.

Concluzie

Dacă utilizați un VPN pentru a transmite în flux de la CBS, este posibil ca VPN să fie blocat. Utilizarea unui VPN cu un Firestick este un proces complicat în sine, așa că verificați pentru a vedea dacă totul este configurat corect. În cele din urmă, asigurați-vă că abonamentul este activ și verificați dacă puteți transmite în flux de la CBS All Access dintr-un sistem desktop. Este posibil ca serviciul de streaming să aibă probleme proprii, caz în care va trebui să așteptați ca acesta să fie remediat.