Cum să remediați calendarul lipsă în Microsoft Teams

Microsoft Teams are un calendar integrat în aplicație. Acest calendar este mai mult un planificator și, deși se va integra cu Outlook, nu vă va afișa întregul calendar Outlook. Întâlnirile care au fost setate în Teams vor fi sincronizate cu Outlook, dar fila Calendar din Teams va afișa numai evenimente legate de Teams.

Fila Calendar este o filă importantă dacă doriți să programați o întâlnire pentru o echipă. Oferă utilizatorilor o listă cuprinzătoare a întâlnirilor programate pentru echipa actuală.

Remediați calendarul lipsă în Microsoft Teams

Dacă nu puteți vedea fila Calendar în Microsoft Teams, motivul este probabil că a fost dezactivată. Această problemă există pentru utilizatorii Microsoft Teams care au o licență de întreprindere sau de afaceri.

Remedierea este simplă, dar veți avea nevoie de acces de administrator pentru echipă. Fila Calendar lipsește în Microsoft Teams, deoarece a fost dezactivată din centrul de administrare.

Accesați centrul de administrare Microsoft Teams.
În coloana din stânga, extindeți Utilizatori.
Selectați un utilizator.

Accesați fila Politică pentru utilizatorul dvs.
Căutați Global (Implicit la nivelul întregii organizații).
Veți vedea o listă de aplicații. Faceți clic pe butonul Adăugați aplicație.
Adăugați aplicația Calendar.
Cereți tuturor din echipa dvs. să repornească clientul desktop pentru a vedea fila Calendar.

Nu există întâlniri programate în Microsoft Teams

Spre deosebire de problema lipsă de Calendar pe care o au utilizatorii Enterprise/Business ai Microsoft Teams, utilizatorii cu un cont gratuit nu pot vedea întâlnirile programate în fila Calendar.

  Puteți dezactiva sau dezinstala în siguranță aceste aplicații preinstalate pe telefoanele Samsung

Aceasta nu este o eroare. Este o limitare a contului gratuit Teams. Singura soluție pentru aceasta este să utilizați linkul Google Calendar care este generat atunci când programați o întâlnire. Puteți adăuga întâlnirea la Google Calendar, care se poate sincroniza apoi cu orice altă aplicație Calendar, de exemplu Calendare iCloud sau Calendare Outlook.

Concluzie

Dacă Calendare este activat pentru echipa dvs., dar fila Calendar lipsește încă din aplicația desktop sau web, este posibil ca utilizarea dvs. să facă parte dintr-o politică personalizată în care Calendarele au fost dezactivate sau utilizatorul dvs. nu are permisiunea de a crea sau programați întâlniri. Microsoft Teams are o mulțime de moduri diferite de a gestiona permisiunile și controalele pentru diverși membri ai unei echipe, motiv pentru care unii utilizatori pot vedea Calendarul, în timp ce alții nu. Dacă un administrator a decis că utilizatorul dvs. nu trebuie să vadă fila Calendar, nu puteți face nimic în acest sens.