Cum să remediați Apple Watch care nu vibrează pentru alarme și notificări

Ceasurile sunt lucruri pe care oamenilor le place să le pună la încheietura mâinii și de care le uită. Apple Watch nu este diferit, cu excepția funcționalității adăugate pe care o oferă. Este grozav când funcționează, dar dacă ceasul tău nu vibrează atunci când trebuie, iată cum să-l repari.

Apple Watch este, fără îndoială, cel mai popular ceas inteligent de pe piață, iar cu Apple Watch Series 4, Apple a crescut considerabil. Problema este că, pe măsură ce ceasurile devin din ce în ce mai inteligente, ele încep invariabil să sufere de aceleași tipuri de erori software care pot apărea pe orice alt computer. Apple Watch a văzut erori proprii, iar notificările lipsă pentru că ceasul nu vibrează este una destul de mare.

Dacă îți lipsesc alarme sau chiar notificări normale din aplicații, nu e bine. Iată câteva remedieri care ar putea ajuta – sperăm că ați ratat ultimul apel de trezire.

Potriviți-vă vibrațiile

Apple Watch a oferit întotdeauna două niveluri diferite de vibrație. Există opțiunea standard și una mai viguroasă Prominent Haptics. Preferăm cu mult versiunea mai vizibilă, așa că vă sugerăm să o încercați mai întâi.

Pentru a începe, deschide Setări pe Apple Watch și derulează în jos până ajungi în partea de jos. Atingeți „Sunete și tactile”.

Apoi, sub Puterea haptică, activați comutatorul „Haptic proeminent”.

Diferența dintre cele două este destul de vizibilă, credem că veți fi de acord. Dacă tot nu reușiți să observați vibrațiile standard, acest lucru ar trebui să vă rezolve problema.

  Cum să găsiți și să ștergeți fotografiile duplicate de pe iPhone

Reporniți Apple Watch

Oricât de mic și de subțire ar fi, Apple Watch este totuși un computer. Asta înseamnă că, din păcate, chiar și astăzi, ar putea beneficia de o repornire din când în când. Dacă vă aflați într-o situație în care ceasul pur și simplu refuză să vibreze, o repornire este un pas bun de depanare pe care trebuie să îl încercați.

Pentru a reporni Apple Watch, țineți apăsat butonul lateral până când vedeți glisorul Oprire care apare pe ecran.

Pentru a finaliza procesul, glisați glisorul „Oprire” până la stânga.

Odată ce Apple Watch s-a oprit, porniți-l din nou apăsând și apăsat butonul lateral până când apare logo-ul Apple. Orice problemă care a făcut ca ceasul să nu vibreze pentru alarme ar trebui, sperăm, să fie rezolvată.

Consultați Apple

Dacă niciunul dintre acești pași nu vă rezolvă problema, poate fi timpul să contactați Apple fie prin Apple Store local, fie prin multe alte canale de asistență disponibile prin intermediul Asistență Apple aplicația.