Funcții iMessage de evitat cu prietenii tăi cu Android Bubble verde

Există o mulțime de lucruri interesante pe care le puteți face în iMessage, în afară de trimiterea de mesaje text prietenilor și familiei dvs., dar pentru compatrioții dvs. care folosesc Android, veți dori să omiteți aceste caracteristici specifice iMessage, deoarece nu funcționează. Sistemul de operare mobil Google.

Ține minte; unele funcții iMessage încă funcționează cu Android, deși poate nu la fel de bine ca și cu alte iPhone-uri. Voi acoperi ambele părți ale spectrului, astfel încât să știți exact ce funcționează și ce nu funcționează cu Android.

Funcții iMessage care nu funcționează cu Android

Deloc surprinzător, majoritatea funcțiilor iMessage fie arată un fel de funky la celălalt capăt, fie pur și simplu nu funcționează deloc cu Android.

Apple Pay Cash este o caracteristică pe care nu o veți putea folosi cu prietenii și familia dvs. Android, ceea ce are perfect sens, deoarece Apple Pay Cash este oricum doar pentru iPhone. Este mai bine să utilizați PayPal, Venmo, Square Cash sau altă platformă de plată mobilă.

Este posibil ca unele aplicații iMessage să nu funcționeze perfect cu Android. Kilometrajul dvs. poate varia în funcție de aplicațiile iMessage pe care le utilizați frecvent, dar am folosit ETA Aplicația iMessage pentru a trimite unui prieten Android ETA mea și, deși a apărut cu o previzualizare curată pe iPhone-ul meu, a apărut doar ca o adresă URL la capătul lui. Desigur, încă funcționează tehnic, dar nu este la fel de curat.

În ceea ce privește Tapbacks – reacții emoji la mesaje -, funcționează într-un fel pe Android, dar apar ca text. Deci, atunci când accesați „degetul mare” mesajul lor text care spunea „Mulțumesc!” va apărea doar ca un mesaj text complet nou pe care l-ai „apreciat”, în loc să apară ca o pictogramă degetul mare în sus lângă mesajul original.

  Accesați tastatura și Căutarea Google în fereastra flotantă [Android]

Este același lucru cu iMessage Effects, cum ar fi trimiterea de text sau fotografii cu Invisible Ink. Pe Android, efectul nu va apărea. În schimb, va afișa clar mesajul text sau fotografia cu „(Trimis cu cerneală invizibilă)” alături. Deci, dacă intenționați să trimiteți o fotografie nud cu Invisible Ink unui prieten Android, știți că nu va fi cenzurată deloc din partea lor.

Mesajele scrise de mână nu se vor trimite în primul rând. Ai crede că iMessages le-ar trimite ca o imagine simplă, dar întotdeauna îmi dă mesajul de eroare roșu „Nelivrat” de fiecare dată. Ar putea fi o eroare, dar se pare că alții au întâlnit această problemă de asemenea, și se întâmplă de ceva vreme.

Și în ceea ce privește mesajele audio, această funcție nici măcar nu este disponibilă în primul rând atunci când trimiteți mesaje text cu un prieten Android. Deci, pentru cei leneși de acolo, va trebui să tastați totul (deși puteți folosi în continuare dictarea vocală).

Deci, ce caracteristici funcționează cu Android?

Poate fi puțin descurajator să știm că există atât de multe funcții iMessage care nu funcționează cu Android, mai ales dacă majoritatea prietenilor și familiei dvs. folosesc Android. Cu toate acestea, există încă câteva funcții iMessage care funcționează pe ambele platforme, așa că nu aveți complet ghinion.

Pentru început, Animoji funcționează când le trimiți prietenilor Android. O imagine statică a unui Animoji este trimisă ca o imagine obișnuită și apare foarte bine; un Animoji animat este trimis și ca videoclip, deși unul de calitate destul de prost, din păcate.

  Porniți mai multe ROM-uri Android pe Droid DNA cu MultiROM

Previzualizările URL încă funcționează destul de bine atunci când trimiteți un link de la iPhone la Android. Ambele dispozitive vor genera o previzualizare frumos a oricărei pagini web pe care o trimiteți.

Și, desigur, fotografiile și videoclipurile vor fi trimise la alte dispozitive Android foarte bine. Deși videoclipurile arată destul de groaznic pe Android.

Din păcate, cam asta este. Nu este nimic prea surprinzător aici, dar cu siguranță arată cât de mult beneficii este folosirea iMessage de la iPhone la iPhone.