12/03/2023

Cum să redați două videoclipuri în același timp cu VLC Media Player

Cum poți reda două videoclipuri în același timp? Ei bine, puteți folosi două aplicații diferite, dar ar putea fi dificil să sincronizați redarea lor. Și folosirea a două dispozitive diferite nu face totul mai simplu.

În loc să te lupți cu mai multe aplicații sau dispozitive, ar trebui să folosești VLC Media Player. Vă vom arăta un truc rapid care vă va permite să redați două fișiere media simultan.

Personalizați setările VLC pentru a reda două videoclipuri simultan

Chiar dacă VLC are o mulțime de caracteristici impresionante, nu puteți pur și simplu să glisați și să plasați un al doilea videoclip și să-l redați în același timp. Iată cum puteți modifica setările implicite VLC, astfel încât să poată reda două videoclipuri simultan:

 • Lansați VLC Media Player.
 • Deschideți meniul Instrumente și mergeți la Preferințe. Sau utilizați comanda rapidă de la tastatură Ctrl + P VLC.
 • În fereastra Preferințe, faceți clic pe Interfață.
 • Selectați opțiunea Simplu de mai jos Afișați setările.
 • Debifați Permiteți o singură instanță. În acest fel, puteți deschide mai multe instanțe de VLC, ceea ce vă va permite să redați videoclipuri unul lângă altul.
 • Faceți clic pe Salvare pentru a aplica noile modificări VLC.
 • Dacă dețineți un Mac, nu puteți reda mai multe instanțe ale VLC Media Player modificând setările aplicației. În schimb, va trebui să utilizați o metodă diferită pentru a rula mai multe copii ale aplicației VLC pe Mac.

  Cea mai bună parte a redării a două videoclipuri în același timp cu VLC Media Player este că le puteți sincroniza cu ușurință redarea. Iată cum o poți face:

    Microsoft Power Platform și utilizările sale în automatizare
 • Lansați VLC Media Player.
 • Accesați Media > Deschideți mai multe fișiere. Sau apăsați Ctrl + Shift + O.
 • Adăugați primul videoclip făcând clic pe butonul Adăugați și navigând la locația acestuia.
 • În fereastra pop-up Open Media, bifați Afișați mai multe opțiuni.
 • Selectați Redați un alt conținut media sincron.
 • Faceți clic pe butonul Răsfoire de lângă Media extra și selectați al doilea videoclip.
 • După ce ați adăugat ambele videoclipuri, faceți clic pe Redare în partea de jos a ferestrei.
 • Acum, puteți reda mai multe videoclipuri cu VLC. Cu toate acestea, VLC nu își va aranja ferestrele astfel încât să puteți reda videoclipuri una lângă alta și să le analizați sau să le comparați. În schimb, va trebui să ajustați ferestrele redimensionând și repoziționându-le manual. Sau puteți utiliza aspectele snap Windows pentru a rearanja ferestrele VLC Media Player.

  Acum puteți controla simultan redarea videoclipurilor. Puteți regla viteza și sunetul sau chiar edita cele două videoclipuri. În fereastra primului videoclip, accesați Instrumente > Efecte și filtre. Puteți modifica efectele audio și video sau puteți ajusta setările de sincronizare.

  Puteți reda fișiere video și audio în același timp?

  Cu VLC Media Player, puteți reda fișiere video și audio în același timp. Acest lucru poate fi util dacă doriți să adăugați comentarii sau să verificați o limbă dublată. Pentru a adăuga un fișier audio, parcurgeți pașii de mai sus și, în loc de al doilea videoclip, selectați fișierul audio.

  După ce ați adăugat ambele fișiere, faceți clic pe Redare. De data aceasta, VLC va reda cele două fișiere în aceeași fereastră. În acest fel, puteți verifica sincronizarea fișierelor audio și video și o puteți ajusta.

    Ce canal este FOX pe DIRECTV?

  De asemenea, puteți utiliza VLC pentru a elimina sunetul dintr-unul dintre videoclipuri.

  VLC Media Player are o mulțime de funcții, în special pentru o aplicație pe care o puteți obține gratuit. Și una dintre cele mai bune caracteristici este că puteți reda două videoclipuri în același timp și le puteți controla cu ușurință.

  De asemenea, puteți să convertiți videoclipuri într-un alt format, să eliminați sunetul din videoclipuri sau chiar să buclați un videoclip.

  x