Cum să opriți partajarea chitanțelor citite pentru texte pe un iPhone

Confirmările de citire nu trebuie să vă facă să vă simțiți obligat să răspundeți.

Dacă nu doriți ca cineva să știe dacă și când i-ați văzut mesajul, va trebui să dezactivați confirmările de citire. Din fericire, Apple facilitează dezactivarea confirmărilor de citire în iMessage. Vă vom arăta exact ce trebuie să faceți pe iPhone.

Dezactivați Chitanțe de citire iMessage pentru toată lumea de pe iPhone-ul dvs

În cele mai multe cazuri, poate doriți să dezactivați complet chitanțele de citire iMessage, astfel încât nimeni să nu poată vedea dacă le-ați citit textele.

Pentru a dezactiva confirmările de citire pe un iPhone sau iPad, accesați Setări > Mesaje și derulați în jos până la Trimiteți confirmările de citire. Comutați întrerupătorul pentru a vă asigura că chitanțele de citire sunt dezactivate.

Aplicația Mesaje de la Apple vă oferă, de asemenea, opțiunea de a dezactiva confirmările de citire pentru anumite conversații. Deci, dacă cineva în special vă deranjează că nu răspunde suficient de repede la mesaje, puteți dezactiva confirmările de citire pentru firul dvs. iMessage cu ele.

Lansați aplicația Mesaje și deschideți o conversație cu persoana cu care nu doriți să partajați chitanțele citite. Dacă nu aveți o conversație existentă, va trebui să creați una pentru a accesa această funcție. Apoi, atingeți fotografia de profil din partea de sus a ecranului și dezactivați Trimiteți chitanțe de citire.

Nu uitați că există și alte modalități de a citi textele iMessage fără a alerta expeditorul, în afară de dezactivarea confirmărilor de citire. De exemplu, puteți să vă deconectați înainte de a vizualiza mesajele sau să le citiți din previzualizările notificărilor de pe ecranul de blocare al iPhone-ului sau din Centrul de notificare.

  10 Flight Sticks pentru Xbox One și PC pentru a zbura la noi înălțimi

Păstrați-vă confidențialitatea în timp ce utilizați iMessage

Deși utile în felul lor, chitanțele de citire au un cost pentru confidențialitate. Din fericire, aplicația Mesaje de la Apple facilitează dezactivarea chitanțelor de citire pentru toată lumea sau pentru anumite persoane, indiferent de dispozitivul pe care îl utilizați. De acum înainte, nu trebuie să vă faceți griji că răspundeți la mesaje imediat ce le-ați citit.