Cum să obțineți ISO pentru Windows 11

Există două moduri de a instala Windows 11; îl puteți instala prin Windows Update sau puteți crea medii de instalare. Nicio metodă nu este dificilă. Cu Windows Update, trebuie să așteptați ca Windows 11 să fie lansat pe sistemul dvs. Dacă sistemul dvs. nu are un procesor inclus în lista albă, Windows Update nu vă va permite să îl instalați. Puteți crea medii de instalare cu instrumentul Media Creation.

castiga 11

Obțineți Windows 11 ISO

Instrumentul Windows 11 Media Creation va descărca și arde fișierul ISO Windows 11 pe un USB pentru dvs. Din păcate, după ce ISO a fost ars, fișierul ISO este eliminat din sistemul dumneavoastră. Nu îl puteți copia sau face backup nicăieri. Dacă doriți să obțineți fișierul ISO Windows 11, trebuie să schimbați modul în care utilizați instrumentul de creare media. Alternativ, puteți descărca direct ISO de la Microsoft.

Descărcați Windows 11 ISO – Instrumentul de creare media

Pentru a descărca fișierul ISO Windows 11 utilizând instrumentul Media Creation, urmați acești pași.

Descărcați instrumentul Windows 11 Media Creation de pe site-ul Microsoft.
Rulați instrumentul de creare media.
Acceptați acordul de licență de utilizare.
Selectați ediția Windows pe care doriți să o descărcați.
Selectați limba în care doriți să utilizați Windows 11.
Când vi se oferă opțiunea de a descărca fișierul ISO sau de a-l arde pe un USB, selectați opțiunea Salvare fișier ISO.
Selectați unde doriți să salvați fișierul ISO.
Faceți clic pe Următorul și va începe descărcarea.
Odată ce descărcarea este finalizată, veți găsi fișierul ISO Windows 11 unde l-ați salvat.

  Cele mai bune analizoare WiFi pentru a fi cu ochii pe invizibil (Windows, iOS și Android)

Descărcați Windows 11 ISO – Descărcare directă

Pentru a descărca ISO Windows 11 direct de la Microsoft;

Viziteaza Pagina de descărcare Windows 11.
Derulați în jos la secțiunea Descărcați imaginea discului Windows 11 (ISO).
Selectați Windows 11 din meniul drop-down.
Selectați o limbă.
Faceți clic pe butonul Descărcare.

Ardeți Windows 11 ISO pe USB

Odată ce aveți fișierul ISO, sunteți liber să îl copiați sau să faceți copii de rezervă oriunde doriți. Când îl utilizați pentru a instala Windows 11, va trebui mai întâi să îl inscripționați pe o unitate USB. Instrumentul de creare media nu va fi de niciun folos aici. Nu arde ISO după ce l-ați descărcat decât dacă alegeți opțiunea de ardere pe USB înainte de a începe descărcarea.

Pentru a arde fișierul ISO Windows 11 pe un USB, trebuie să utilizați un instrument terță parte. Pentru Windows 11, vă recomandăm să utilizați Rufus. Fișierul ISO are o dimensiune de 4,5 GB. Asigurați-vă că aveți cel puțin o unitate USB de 8 GB. Unitatea USB ar trebui să fie pe sistemul de fișiere NTFS și ar trebui să selectați stilul de partiție GPT în Rufus. Procesul de ardere durează puțin timp, uneori până la treizeci de minute, așa că aveți răbdare.

Concluzie

ISO Windows 11 vă va permite să instalați sistemul de operare, dar vi se va solicita în continuare să introduceți o cheie de licență. Dacă sistemul dvs. a venit cu Windows 10 instalat și faceți upgrade la Windows 11, noul sistem de operare va citi cheia de licență de pe placa de bază. De asemenea, ar trebui să vă conectați licența Windows 10 la un cont Microsoft. Vă va permite să verificați mult mai ușor că aveți o copie Windows autentică.

  Remediere: Microfonul meu nu funcționează pe Windows 10