Cum să remediați problemele Wi-Fi cu iOS 15

iOS 15 este disponibil pentru o listă lungă de dispozitive. iPhone 6S, care a fost lansat în 2015, poate fi actualizat la iOS 15. Nu va primi toate funcțiile pe care le va avea iPhone 13, dar rămâne eligibil pentru toate actualizările iOS 15. Toate modelele de iPhone, începând de la iPhone 6S la iPhone 13, vor putea face upgrade la iOS 15, totuși, experiența nu va fi aceeași pentru toată lumea. Singurul factor unificator sunt erorile; majoritatea utilizatorilor de iPhone vor experimenta aceleași erori.

Probleme cu Wi-Fi iOS 15

Remediați problemele Wi-Fi cu iOS 15

Utilizatorii de iPhone care au făcut upgrade la iOS 15 au avut probleme cu conectarea la o rețea WiFi. Unii utilizatori au avut probleme cu Bluetooth, precum și cu obținerea unui semnal de rețea. Dacă întâmpinați probleme cu WiFi după actualizarea la iOS 15, încercați soluțiile de mai jos.

1. Comutați în modul Avion

Încercați să comutați modul avion pe iPhone. Glisați în jos din dreapta sus și deschideți Centrul de control. Atingeți comutatorul Avion pentru a-l porni și așteptați câteva minute. Dezactivați modul Avion și verificați dacă vă puteți conecta la o rețea WiFi.

2. Reporniți iPhone-ul

iPhone-ul repornește atunci când instalează o actualizare, dar dacă întâmpinați probleme de orice fel, repornirea dispozitivului este întotdeauna o idee bună.

Apăsați butonul de creștere a volumului, apoi butonul de reducere a volumului.
Apăsați și mențineți apăsat butonul de repaus/trezire.
Glisați glisorul de alimentare dezactivat.

  35 de cele mai bune aplicații iOS ale anului 2014

Dacă iPhone-ul tău are un buton de pornire;

Apăsați și mențineți apăsat butonul de repaus/trezire.
Glisați glisorul de alimentare dezactivat.

3. Uitați și alăturați-vă din nou la rețea

Dacă nu vă puteți conecta la o rețea WiFi și este o rețea la care vă conectați în mod obișnuit, uitați de rețea și conectați-vă din nou la ea. Asigurați-vă că sunteți aproape de router.

Deschideți aplicația Setări.
Atingeți WiFi.
Atingeți pictograma i de lângă rețeaua dvs.
Atingeți Uitați această rețea.
Selectați din nou rețeaua.
Introduceți parola și conectați-vă.

4. Resetați setările de rețea

Resetați setările de rețea de pe iPhone. Nu veți pierde date, dar va trebui să asociați dispozitivele Bluetooth și să vă conectați din nou la rețelele WiFi.

Deschideți aplicația Setări.
Accesați General> Transfer sau Resetare iPhone> Resetare.
Atingeți Resetați setările de rețea.

5. Instalați actualizări iOS

iOS 15 a fost lansat de ceva vreme, iar iOS 15.1 este acum disponibil și el. Dacă dispozitivul dvs. a avut probleme după actualizare, instalați și pe următorul. Va rezolva problemele.

Deschideți aplicația Setări.
Accesați General>Actualizare software.
Verificați și instalați actualizarea disponibilă.

Concluzie

Dacă ați primit o husă nouă pentru iPhone, verificați dacă poate interfera cu conexiunea. Husele iPhone pot cauza, uneori, probleme, mai ales dacă iPhone-ul tău este vechi. În această notă, asigurați-vă că telefonul este încărcat dacă este vechi. Un telefon vechi și cu bateria scăzută poate avea probleme la menținerea unei conexiuni wireless. Dacă iPhone-ul dvs. este nou-nouț, adică un iPhone 13, ar putea merita să îl verificați de către Apple.

  Spoiler Shield ascunde spoilere de pe Facebook și Twitter pe Android, iOS