Cum să măriți în Microsoft Teams

Microsoft Teams are o interfață de utilizare destul de bună. Pictogramele sunt bine realizate, iar modul întunecat permite totuși utilizatorilor să citească cu ușurință textul pe fundal întunecat. Acestea fiind spuse, dimensiunea textului și dimensiunile pictogramei pot să nu fie potrivite pentru toată lumea, mai ales dacă un utilizator are ochi slabi.

măriți Microsoft Teams

Măriți Microsoft Teams

Utilizatorii Microsoft Teams caută două funcționalități diferite de zoom; mărirea interfeței de utilizare și mărirea camerei în timpul unei întâlniri. Mărirea interfeței de utilizare este mult mai ușoară, deoarece este acceptată nativ, dar mărirea camerei, deși este posibilă, necesită un instrument terță parte pentru a face treaba.

Măriți Microsoft Teams – UI

Pentru a mări interfața Microsoft Teams, trebuie doar să cunoașteți scurtătura corectă de la tastatură pentru a face treaba.

Deschideți Microsoft Teams.
Atingeți comanda rapidă de la tastatură Ctrl+= pentru a mări.
Pentru a reseta zoomul în Microsoft Teams, utilizați comanda rapidă de la tastatură Ctrl+0.

Notă: pentru a micșora, utilizați comanda rapidă de la tastatură Ctrl+-. De asemenea, puteți utiliza Ctrl+scroll rotița mouse-ului pentru a mări și micșora.

Măriți Microsoft Teams – Cameră

Microsoft Teams nu are comenzi native pentru gestionarea camerei. Aveți nevoie de o aplicație care poate controla camera și care are comenzi pentru mărire/micșorare. Încearcă You Cam.

Configurați zoomul în YouCam

YouCam are o versiune gratuită și una premium. Oferă filtre, emoji și scene, dar mărirea/micșorarea este de bază și poate fi folosită în versiunea gratuită.

  Cele mai bune 5 instrumente și software de monitorizare a resurselor de stocare

Descărcați YouCam și instalați-l.
Deschideți YouCam și permiteți-i accesul la camera dvs.
Utilizați bara de zoom din stânga pentru a mări.
Măriți atât cât aveți nevoie.
Minimizați YouCam.

Utilizați YouCam în Microsoft Teams

Deschideți Microsoft Teams.
Faceți clic pe pictograma profilului din dreapta sus și selectați Setări.
Accesați fila Dispozitive.
Deschideți meniul derulant al camerei și selectați YouCam.
Începeți o întâlnire și camera va fi mărită.

Concluzie

YouCam folosește resurse de sistem grele. Este posibil să găsiți că există și alte aplicații similare care oferă funcția de mărire și pot acționa ca o cameră virtuală pentru utilizare în Microsoft Teams. OBS are ceva de genul zoom, dar este mult mai greu de configurat și zoom-ul este mai degrabă o reducere a rezoluției de ieșire. Este posibil să nu dea cele mai bune rezultate într-o întâlnire. Dacă aveți o cameră web Logitech, puteți utiliza aplicația oficială furnizată de Logitech și puteți utiliza comenzile de zoom pentru aplicație. În prezent, nu se pare că Microsoft va adăuga această caracteristică în mod nativ la Microsoft Teams.