Cum să găsiți un iPhone, iPad sau Apple Watch pierdut cu Siri

Amplasarea greșită a unui iPhone, iPad sau Apple Watch poate fi enervantă, mai ales dacă ești sigur că este pe aici undeva, dar pur și simplu nu poți pune mâna pe el. Dacă aveți activat Găsește-mi iPhone/iPad/Apple Watch, cere-i lui Siri să-l găsească pentru tine.

Probabil că știți deja că puteți găsi un iPhone, iPad sau Apple Watch utilizând aplicația Găsește-mi iPhone, dar există o modalitate cu totul mai cool și mai fără frecare de a face acest lucru. A cere lui Siri să „găsească iPhone-ul meu” sau alt dispozitiv este o modalitate rapidă de a face exact acest lucru, iar Siri poate chiar să inițieze un ping către dispozitivul lipsă, ușurând să îl găsiți.

Lucrurile se îmbunătățesc și dacă dețineți și un HomePod, deoarece îi puteți cere să facă totul la fel ca orice alt dispozitiv cu Siri. Este ceva magic să strigi la un HomePod și să-ți faci iPhone-ul să sune ca un nebun din spatele pernei canapelei.

Cum să găsești un iPhone, iPad sau Apple Watch pierdut cu Siri

Pentru ca toate acestea să funcționeze, va trebui să fi activat Găsește-mi iPhone/iPad/Apple Watch în timpul configurării. Presupunând că ați făcut-o, iată cum puteți găsi oricare dintre aceste dispozitive folosind vocea dvs., mulțumită lui Siri.

Pentru a face mingea să ruleze, invocă-l pe Siri așa cum ai face-o în mod normal și apoi cere-i să „Găsește-mi x-ul” și înlocuiește x cu dispozitivul pe care îl cauți.

„Găsește-mi iphone-ul.”
„Găsește-mi iPad-ul.”
„Găsește-mi Apple Watch.”

Spune

Dacă aveți mai multe dispozitive, cum ar fi două iPad-uri, de exemplu, Siri vă va cere să confirmați pe care doriți să îl localizați. Dacă aveți mai mulți membri ai familiei, puteți chiar să îi cereți lui Siri să-și găsească și dispozitivul. Pur și simplu adăugați numele lor la cerere; „Găsiți iPhone-ul lui Rachel” îl va determina pe Siri să facă exact asta.

Spune

Odată ce Siri a identificat dispozitivul pe care doriți să-l localizați, vă va cere să redați un sunet de pe acesta. Răspundeți cu „Da” pentru a iniția ping-ul.

Odată ce ping-ul a început, dispozitivul dvs. va începe să emită un sunet. Acest lucru va continua până când este anulat de pe dispozitiv sau, eventual, expiră.

Atingeți

Desigur, dacă sunteți sigur că dispozitivul pierdut este undeva în apropiere și că ați setat Siri să răspundă la o comandă vocală, puteți încerca și să vorbiți direct cu ea. Spune doar ceva de genul „Hei Siri, spune-mi o glumă”, ca să înceapă să facă zgomot.