Cum să descărcați Google Meet

Aplicațiile web au parcurs un drum lung. Browserele de astăzi sunt puternice, iar conexiunile la internet sunt în general mai rapide, cu o lățime de bandă mai mare, permițând aplicații bazate pe cloud. Utilizatorii pot colabora în timp real și nu au nevoie de altceva decât de un browser web.

Acestea fiind spuse, încă descoperiți că aplicațiile desktop sunt mai puternice decât aplicațiile web din simplul motiv că browserele sunt rareori la fel de puternice sau specializate pentru un anumit tip de aplicație.

Descărcați Google Meet

Descărcați Google Meet

Google Meet este unul dintre cele trei instrumente populare de conferințe online, cu Zoom și Microsoft Teams, care a înregistrat o creștere a numărului de utilizatori. Versiunea gratuită a Google Meet are câteva caracteristici grozave; partajarea ecranului, săli mari de întâlnire și neclaritate de fundal.

Este de la sine înțeles că Google Meet va funcționa la fel ca alte instrumente populare de conferințe web și că va exista o aplicație desktop care să o însoțească. Acest lucru nu este adevărat. În ceea ce privește Google Meet;

Nu există o aplicație desktop dedicată pentru Google Meet pentru orice sistem de operare.
Google Meet este utilizat exclusiv printr-un browser web de pe desktop.
Sunt disponibile aplicațiile oficiale Google Meet pentru iOS și Android.
Pentru cele mai bune rezultate, ar trebui să utilizați Chrome pentru a găzdui sau a participa la o întâlnire Google Meet.

  Cum să dezactivați ecranul divizat Skype

Creați aplicația Chrome

Google Meet nu are o aplicație desktop dedicată. Capacitățile sale sunt limitate la orice browser în care îl utilizați, deși veți descoperi că orice browser, altul decât Chrome, oferă o experiență mai mică.

Dacă folosiți des Google Meet pentru a găzdui o întâlnire sau pentru a participa la una, este o idee bună să creați o aplicație Chrome pentru aceasta. O aplicație Chrome poate fi fixată în bara de activități sau în Dock, o puteți folosi pentru a deschide Google Meet și se va deschide într-o fereastră proprie, separată de sesiunea de browser Chrome pe care ați deschis-o.

Vizita Google Meet în Chrome.
Faceți clic pe butonul Mai multe opțiuni (trei puncte) din dreapta sus.
Selectați Mai multe instrumente>Creați comandă rapidă.

Cel mai bine este să dați un nume comenzii rapide (Google Meet).
Activați opțiunea Deschidere ca fereastră.
Faceți clic pe Creare.

Fixați Google Meet în Meniul Start/Bara de activități/Dock

Odată ce aplicația a fost creată, ar trebui să o fixați în bara de activități sau în meniul Start sau în Dock (macOS) pentru un acces mai rapid.

Pe Windows 10;

Navigați la aplicația Google Meet pe care tocmai ați creat-o.
Faceți clic dreapta pe el și selectați Fixați pe Start și/sau Fixați pe bara de activități din meniul contextual.

Pe macOS;

Deschideți aplicația Google Meet Chrome pe care ați creat-o.
Faceți clic dreapta pe pictograma din Dock.
Selectați Opțiuni> Păstrați în Dock.

Descărcați Google Meet – Mobil

Pentru iOS și Android, Google Meet are aplicații oficiale disponibile.

Puteți obține aplicația oficială Google Meet pentru iOS de la App Store și aplicația oficială Google Meet pentru Android de la Google Play Storee.

  Cum să schimbi limba pe care o înveți pe Duolingo

Concluzie

Mulți utilizatori sunt surprinși să afle că Google Meet nu are aplicație desktop. Este un instrument popular de videoconferință și mulți utilizatori l-au folosit pentru întâlniri care nu sunt legate de muncă. Google nu a indicat că va dezvolta o aplicație desktop în curând.