Cum să descărcați aplicații care nu mai sunt în App Store al telefonului dvs

Magazinele de aplicații pentru smartphone-uri sunt bine stabilite în acest moment și, oricât de mult ne place să vedem noi aplicații devin disponibile, asta înseamnă și inevitabil: uneori aplicațiile dispar. Iată ce poți face dacă preferatele tale dispar.

De ce dispar aplicațiile?

Înainte de a vorbi despre cum puteți obține aplicații care nu mai sunt disponibile pentru descărcare din magazinul de aplicații respectiv al telefonului dvs., să vorbim mai întâi despre motivul pentru care aplicațiile sunt eliminate în primul rând.

În general, acesta este un apel al dezvoltatorului; aplicația este retrasă pentru că nu o mai acceptă. Un exemplu: Epic Games a scos recent toate versiunile de Infinity Blade din iOS App Store tocmai din acest motiv. Compania a susținut lipsa resurselor pentru a susține jocurile „la un nivel care se întâlnește [their] standardele actuale.” Are sens – dacă ai de gând să faci ceva, ar putea la fel de bine să o faci bine, până la urmă.

De cele mai multe ori, așa se întâmplă. Aplicația devine mai multe probleme decât merită să fie susținută în continuare, funcțiile sale sunt mutate într-o altă aplicație de la același dezvoltator (și nu este nevoie de redundanță) sau dezvoltatorul este dizolvat complet.

  6 cele mai bune soluții de găzduire OpenCart pentru un magazin mic până la mare

Vestea bună este că, dacă aplicația pe care o căutați nu este disponibilă din niciunul dintre aceste motive, ar trebui să o puteți încărca din nou dacă ați descărcat-o anterior (acest lucru este valabil mai ales pentru aplicațiile plătite) .

Acestea fiind spuse, merită remarcat faptul că, dacă aplicația este eliminată chiar de compania magazinului de aplicații – Apple în cazul iOS App Store sau Google pentru Play Store – atunci cel mai probabil este dispărut pentru totdeauna. Dacă l-au tras, există un motiv întemeiat pentru asta, așa că nu vă puteți aștepta să îl recuperați ușor.

Dacă aplicația nu mai este în magazinul de aplicații, totuși, iată cea mai simplă modalitate de a o recupera atât pentru dispozitivele Android, cât și pentru iOS.

Cum să descărcați aplicații care nu mai sunt în iOS App Store

Dacă sunteți un utilizator iOS, opțiunile dvs. sunt destul de limitate – trebuie să obțineți aplicațiile din App Store. Din fericire, dacă ați cumpărat sau descărcat o aplicație care nu mai este disponibilă, probabil că o puteți lua în continuare.

Mai întâi, porniți App Store, apoi atingeți pictograma contului din colțul din dreapta sus.

De acolo, atingeți „Achiziționat”.

Pentru a vedea toate aplicațiile care nu sunt deja pe telefon sau iPad (care este scenariul probabil dacă încercați să extrageți ceva care nu mai este în App Store), apăsați pe „Nu pe acest iPhone/iPad”.

De acolo, puteți derula prin listă pentru a găsi aplicația pe care doriți să o instalați, apoi atingeți pictograma norului din dreapta pentru a o descărca. Ușor de gălăgie.

Cum să descărcați aplicații care nu mai sunt în Google Play

Deși aveți o singură opțiune de a descărca aplicații învechite pe iOS, există câteva modalități de a face acest lucru pe Android: obțineți-l din Magazinul Google Play sau descărcați APK-ul și încărcați aplicația. În timp ce prima este cea mai simplă modalitate, cea de-a doua oferă o modalitate de a instala aplicații care au fost eliminate complet de pe Google Play.

  Top 10 cele mai bune suplimente Kodi Mexico

Cum se instalează aplicațiile eliminate de pe Google Play

Mai întâi, deschideți Magazinul Play, apoi deschideți meniul atingând cele trei linii din stânga sus (în interiorul casetei de căutare).

De acolo, alegeți „Aplicațiile și jocurile mele”.

Odată ce acest meniu se deschide, alegeți „Bibliotecă”. Aceasta va lista toate aplicațiile pe care le-ați descărcat vreodată de pe Google Play.

Din păcate, nu există o modalitate ușoară de a căuta în această listă, așa că, dacă sunteți în căutarea unei aplicații mai vechi, ar putea dura destul de mult să o găsiți derulând.

Vestea bună este că aveți o altă opțiune: descărcarea APK-ului.

Cum să încărcați lateral aplicațiile care nu mai sunt în Google Play

Sortarea unei liste nebunești de aplicații poate fi o durere enormă, așa că, în acest caz, poate fi mai ușor să descărcați aplicația.

Dacă nu ați încărcat niciodată o aplicație înainte, probabil că veți dori să aruncați o privire la tutorialul nostru complet. Nu este un proces complicat, dar modul în care îl faci va depinde de versiunea de Android pe care rulează telefonul tău.

Dacă ați încărcat aplicații înainte și aveți nevoie doar de un loc bun pentru a găsi ceva care nu mai este în Magazinul Play, Oglindă APK este raspunsul tau. Este cel mai bun loc de pe net pentru a apuca aplicații Android pentru a le încărca lateral. Este o sursă de încredere care oferă doar aplicații gratuite (nu există aplicații piratate pe APK Mirror) și fiecare aplicație este legitimă. De asemenea, merită menționat că există mai multe versiuni ale unor aplicații în funcție de modelul telefonului tău și de detaliile hardware. Dacă nu sunteți sigur ce APK ar trebui să instalați, consultați acest primer.

  Cum să faci comenzi rapide Chrome „Deschide ca fereastră” (acum că Google le-a ucis)

Deci, de exemplu, dacă să presupunem că doriți să instalați Skitch (o aplicație Evernote acum defunctă). Pur și simplu ai apuca APK-ul din APK Mirror și instalați-l pe dispozitiv utilizând instrucțiunile de mai sus. Nimic în asta!