Cum să creați un cont de afaceri Pinterest și să-l optimizați pentru succes

Cu toții iubim Pinterest pentru proiectele noastre personale și sarcinile inspiraționale. Și este locul perfect pentru ca afacerea dvs. să găsească bazele pentru a crește conversiile, vânzările, gradul de cunoaștere a mărcii și multe altele!

Dar, adesea trecem cu vederea diferența pe care Pinterest o poate aduce afacerii tale. 46% dintre pinneri folosește Pinterest pentru a descoperi o nouă marcă – ceea ce înseamnă că este locul perfect pentru a găsi următoarea achiziție pentru oameni.

Pentru o afacere, totuși, veți avea nevoie de un cont de afaceri Pinterest. Interacționați cu un public mai nou, găsiți clienți noi, vedeți ce strategii funcționează în tabloul de bord Analytics și descoperiți care sunt tendințele în Business Hub.

Cu instrumente și resurse unice, un cont de afaceri Pinterest vă poate ajuta să rămâneți în fruntea curbei. În acest articol, vă vom prezenta caracteristicile și beneficiile unui cont de afaceri Pinterest, pașii pentru a configura și optimiza un cont de afaceri și câteva instrumente utile de planificare pentru a vă alimenta jocul de programare a rețelelor sociale.

Cont de afaceri Pinterest: caracteristici

Un cont de afaceri Pinterest nu este ca un cont personal obișnuit. Vom discuta despre funcțiile exclusive pe care le obțineți cu un cont de afaceri Pinterest:

Pinterest Business Hub

Bucurați-vă de acces la instrumente, sfaturi și informații exclusive pentru a afla mai multe despre publicul, performanța și tendințele viitoare. De asemenea, primești o resursă pentru afaceri mici pentru a te alătura comunităților și a câștiga bătălii împreună.

Reclame Pinterest

Găsiți diferite formate de anunțuri Pinterest care se aliniază cu obiectivele comerciale separate. Configurați direcționarea către public pentru a ajunge la publicul corect. Le puteți crea pe mobil, puteți lucra cu parteneri aprobați pentru rezultate mai bune și puteți obține o prezentare generală a Managerului de anunțuri.

Pinterest Analytics

Obțineți informații despre cont care vă permit să scalați postările și anunțurile, să vedeți cum interacționează oamenii cu postările dvs. și să vedeți implicarea pentru toate pinurile pe care le-ați postat. De asemenea, puteți vizualiza cele mai populare pini pentru a vă construi strategia media cu încredere.

Pinterest Creați

Cu conturile de afaceri, puteți crea indicații bogate care se aliniază cu rezultatele specifice ale afacerii, cum ar fi conversiile, vânzările offline și gradul de conștientizare. În prezent, există trei formate cunoscute – articol, rețetă și produs. Când utilizați coduri pentru produse, puteți afișa cu ușurință prețurile.

Cont de afaceri Pinterest: Beneficii

Conturile de afaceri Pinterest sunt gratuite, dar vin cu un set de funcții puternice care pot face o mare diferență. Veți avea acces la Analytics, care vă va ajuta să vizualizați și să vă monitorizați performanța și direcția în care se îndreaptă afacerea dvs.

Mai multe afaceri pentru afacerea ta

Pinterest este singura platformă de socializare unde utilizatorii vin să descopere inspirație, mărci noi și produse. Prin urmare, a fi pe această platformă, care este un motor de căutare vizual propriu, poate fi cu adevărat benefic pentru afacerea dvs., indiferent de stadiul în care vă aflați.

  16 cele mai bune programe de afiliere pentru Pinterest

Înțelegerea utilizatorilor dvs

Pinterest este excelent în înțelegerea preferințelor clienților. Indiferent dacă aceasta este prin rapoartele lor anuale Pinterest sau prin curatarea feed-urilor, oferă o oportunitate unică pentru companii și mărci de a se poziționa în moduri care sunt atractive.

În plus, Insights Hub al Pinterest vă poate oferi informații directe și acționabile despre publicul dvs. Puteți observa ce strategii funcționează, ce grup demografic atrageți și ce pare a fi ratat! De asemenea, puteți vedea cine este publicul general, care este tendință și cum arată previziunile pentru viitorul apropiat.

Trafic mai bun pe site

Doriți să obțineți trafic organic către site-ul dvs. web? Încercați Pinterest pentru a crește linkurile înapoi către site-ul dvs. Funcționează semnificativ mai bine decât orice altă platformă de socializare.

Când ai un cont de afaceri Pinterest, poți să postezi pinuri bogate. Acum, ce este special la pinurile bogate? Ele sincronizează automat informațiile de pe site-ul dvs. Deci, toate metadatele legate de un pin bogat sunt afișate pe pinul însuși. Trebuie să le configurați și, odată ce le-ați făcut, veți conduce clienții către site-ul dvs. cu mai multe date.

De asemenea, puteți utiliza coduri pentru produse pentru a afișa prețurile și pentru a facilita o experiență de cumpărături mai ușoară.

Configurați un cont de afaceri Pinterest

Urmați acești pași dacă nu aveți un profil Pinterest sau doriți să vă creați un nou cont de afaceri de la zero:

 • Vizita Cont de afaceri Pinterest
 • Introduceți detalii cum ar fi e-mail, data de naștere și parola
 • Faceți clic pe Creare cont
 • Apoi, puteți configura o fotografie de profil, puteți scrie o descriere bogată și puteți începe călătoria

Dacă aveți deja un cont Pinterest, îl puteți face upgrade la unul profesional. Urmați acești pași:

 • Accesați contul personal Pinterest
 • Apoi, accesați Setări > Gestionarea contului
 • Derulați în jos la Modificări ale contului > Conversie într-un cont de afaceri
 • Vi se vor arăta ce avantaje primește un cont de afaceri; faceți clic pe Upgrade în partea de jos

 • Adăugați un nume de marcă și un link pentru site și faceți clic pe următorul
 • Selectați categoria de focalizare a mărcii dvs. (genul de gândire) și alegeți 3 obiective
 • Descrie-ți afacerea – indiferent dacă ești blogger, antreprenor, magazin local sau piață online
 • Și apoi, veți începe să împărtășiți idei sau să vă prezentați marca
 • Ai un cont Pinterest de afaceri deschis și funcțional în cel mai scurt timp

Optimizați un cont de afaceri Pinterest

A avea un profil care ajută la construirea încrederii și crește șansele de descoperire este crucială pentru succesul afacerii tale. La ce folosește un cont de afaceri Pinterest dacă nu îți obține afacerea?

Deci, după ce ați terminat de configurat un profil, urmați acești pași pentru a-l optimiza pentru Pinterest SEO:

 • Adăugați o imagine de profil, de preferință un prim plan sau logo-ul mărcii dvs. pentru a începe
 • Apoi, este timpul să adăugați o imagine de copertă. Rămâneți fără idei? Prezentați sloganul companiei dvs
 • Urmează descrierea dvs. bogată, care ar trebui optimizată cu cuvinte cheie specifice Pinterest

 • Adăugați numele de utilizator pe care doriți să fiți căutat
 • În timp ce sunteți la asta, adăugați și pronumele
 • Puteți revendica site-ul dvs. și îl puteți conecta la blogul/site-ul dvs. web
 • Deși opțional, puteți adăuga și o adresă, detalii de contact (e-mail și telefon) și o locație de magazin cu amănuntul
  Ce este Pinterest și cum îl folosești?

Cum să profitați la maximum de contul dvs. Pinterest

În timp ce ultimul pas vă asigură că sunteți gata de plecat, acest pas este totul despre a vă pune acolo. Ce bune practici și strategii ar trebui să urmați pentru a vă asigura că pinii dvs. au vizibilitate? Aruncă o privire la aceste sfaturi de mai jos:

 • Crearea de panouri este un alt pas major; alegeți nume ușor de căutat și care transmit intenția postărilor dvs
 • Adăugați descrieri de panouri care își precizează scopul și sunt optimizate pentru SEO
 • Adăugați titluri de pin care vor fi ușor de căutat
 • Nu ratați descrierile pinului sau textele alternative. Ambele ar trebui să aibă câteva cuvinte cheie cu un volum decent
 • Când alegeți imagini, nu subestimați iluminarea bună, elementele de înaltă rezoluție și încadrarea excelentă
 • Alegeți imagini care au un raport de aspect 2:3
 • Puteți folosi logo-uri pe imagini, dar păstrați-le subtile
 • Puteți include îndemnuri pentru a încuraja publicul să întreprindă o anumită acțiune
 • Pentru videoclipuri, nu vă așteptați ca publicul să obțină totul din videoclip. De asemenea, au subtitrări

De asemenea, puteți verifica cele mai bune practici Pinterest și revizuiește specificațiile recomandă fixarea pentru a obține cele mai bune rezultate.

#1. Tampon

Puteți programa ace atrăgătoare pe Pinterest cu Tampon – un partener oficial Pinterest. Obțineți tot avantajul de care aveți nevoie pentru a vă măsura performanța, programați postări luni întregi și faceți modificări în cel mai scurt timp.

Buffer poate ajuta afacerea dvs. să rămână în fruntea curbei, oferind programare directă a pinului și urmărirea performanței pinului. Există, de asemenea, Canva încorporat, astfel încât să puteți genera toate imaginile de marketing de care aveți nevoie pentru ca contul dvs. de afaceri Pinterest să explodeze.

De fapt, Buffer vine și cu o extensie de browser care vă poate ajuta să fixați postări oriunde pe web. Cu Buffer, puteți, de asemenea, să reutilizați conținutul de pe celelalte canale de socializare precum Facebook, Instagram și LinkedIn și să le transformați în pin.

#2. SocialPilot

SocialPilot, ca instrument de planificare Pinterest, vă poate optimiza eforturile de fixare prin programarea la diferite panouri pe care le puteți. Perfect pentru asistenții virtuali Pinterest sau managerii de rețele sociale, SocialPilot vă poate ajuta să vă vizualizați strategia de fixare cu funcții puternice.

Există un instrument de editare încorporat care vă poate ajuta să editați imaginile care urmează să fie fixate. Pentru a vă face conținutul personalizat și personalizat, puteți adăuga, de asemenea, linkuri de site-uri web, emoji, text alternativ de imagine, GIF-uri, câmpuri personalizate și filigrane unice. Mai mult, pregătiți-vă să vă amplificați crearea de pin cu puterea AI.

Puteți, de asemenea, să creați panouri de spirit de invidiat cu un calendar de conținut, să țineți un număr al celor mai populare pinuri și să vă păstrați grupurile de hashtag-uri la îndemână pentru inserare.

În plus, SocialPilot vă amplifică șansele de colaborare. Puteți să vă aduceți întreaga echipă, să delegați sarcini, să obțineți aprobări și să vă atingeți mai bine obiectivele de socializare.

#3. Vânt din coadă

Dacă sunteți în căutarea unui instrument de planificare Pinterest care vă va face să programați 7 zile de pin în mai puțin de 20 de minute, Vânt din coadă e alesul! Puteți planifica și programa vizual pinurile prin Smart Scheduler. Prin aceasta, ne referim să implicăm publicul atunci când este cel mai activ.

  Cum să ștergi un panou în Pinterest

În plus, puteți profita de fixarea intervalului pentru a programa ace la intervale prestabilite și sănătoase. Puteți utiliza, de asemenea, un calendar cu glisare și plasare pentru a reajusta unde merge totul. Deoarece este un partener de marketing Pinterest, știți că este 100% sigur de utilizat.

De fapt, puteți folosi extensia sa de browser multifuncțională pentru a fixa postări pe mai multe panouri, liste personalizate și pentru a planifica mai multe panouri. De asemenea, puteți utiliza cele mai bune practici recomandate de Tailwind pentru a monitoriza în mod activ performanța pinului.

O altă caracteristică remarcabilă a Tailwind este comunitățile sale strălucitoare! Faceți parte din comunitățile care deservesc peste 20.000 de nișe și ajung la un public mai nou. De fapt, poți face echipă cu noi influenți, întâlnindu-i online.

Nu uitați să puneți Pin Inspector pentru a identifica postările cu cele mai bune performanțe, astfel încât să puteți reproduce mai mult ceea ce funcționează. Sau, mai bine, folosiți raportul Pinuri de top pentru a vedea ce funcționează și ce trebuie ajustat.

#4. Hootsuite

Pinterest este doar pentru inspirație și pentru companiile care doresc să profite la maximum de ea, Hootsuite poate ajuta. Faceți-vă panourile frumoase și gestionați mai multe conturi sub un singur tablou de bord. Mai este!

Puteți crea panouri private și publice direct din Hootsuite. De fapt, poți gestiona Pinterest ca o echipă. Gestionați mai multe conturi fără a compromite puterea unui flux de lucru unic, sigur și integrat. De asemenea, puteți măsura rezultatele afacerii dvs. și puteți înțelege cum să conectați punctele dintre conversiile site-ului și activitatea Pinterest.

Proba sa gratuită de 30 de zile vă oferă un teren bun pentru a vă asigura dacă aceste instrumente de planificare super prietenoase pentru afaceri funcționează pentru afacerea dvs. specifică sau nu! În plus, Hootsuite este o platformă potrivită pentru a obține cu ușurință rapoarte și conținut publicitar.

Hootsuite are o putere mai mare față de celelalte instrumente de planificare. Partenerul său de scriere AI, OwlyWriter, vă poate ajuta să depășiți blocajul scriitorului și să creați conținut care rămâne. În plus, folosiți sursele sale largi de resurse: bloguri, bibliotecă de resurse, seminarii web și instrumente gratuite pentru a rămâne la curent cu jocul dvs. Pinterest!

Un cont de afaceri Pinterest – The Way Forward

Indiferent dacă sunteți o afacere la scară mică sau o întreprindere mijlocie, sau o afacere mare care dorește să se extindă în continuare, un cont de afaceri Pinterest vă poate pregăti pentru succes. Caracteristicile sale puternice din punct de vedere vizual și care se concentrează pe mobil oferă afacerii și mărcii dvs. impulsul de care are nevoie.

Postarea în fiecare zi este crucială. Dacă nu aveți timp să configurați pinii o dată la două zile, le puteți programa luni de zile la sfârșit cu instrumentele de planificare Pinterest pe care tocmai le-am menționat.

Vă puteți urmări performanța dintr-un singur tablou de bord, puteți beneficia de ajutorul instrumentelor lor încorporate de generare de imagini și de generare de conținut pentru a descoperi inspirație și a o împărtăși cu publicul dvs. Cu aceste instrumente, nu va trebui să angajați un manager de rețele sociale serios – veți primi tot ajutorul de care aveți nevoie.

În plus, un cont de afaceri Pinterest vă oferă o perspectivă completă a analizelor, a reclamelor și a tendințelor viitoare, astfel încât să fiți întotdeauna pregătit pentru ceea ce urmează. Faceți contul dvs. de afaceri Pinterest mai puternic cu instrumente de planificare care vă permit să activați luni de conținut în câteva minute!

De asemenea, puteți explora cele mai bune instrumente de planificare Pinterest pentru a vă maximiza potențialul de fixare.