03/01/2024

Cum să creați text în imaginile de la mijlocul călătoriei (și să obțineți rezultate bune)

Recomandări cheie

  • Midjourney v6 este cel mai bun model pentru generarea de text în imagini, fiind necesare mai puține soluții.
  • Utilizați ghilimele și indicațiile logice pentru a adăuga text în imaginile dvs. în mod eficient.
  • Experimentați cu adjective, variații, remixări și stilizați valori pentru a vă îmbunătăți rezultatele textului în Midjourney.

Generarea de text în interiorul unei imagini nu este mare lucru cu versiunea 6 a lui Midjourney. Veți întâlni în continuare ortografie incorectă, dar puteți remedia acest lucru folosind variații și alegând cuvintele cheie potrivite. Să vă arătăm cum să o faceți.

Pasul 1: Selectați un model de mijloc de călătorie care produce text

Am testat trei modele diferite Midjourney pentru a vedea cât de bine ar putea produce text în interiorul unei imagini, iar rezultatele arată un câștigător clar: Midjourney v6.

Versiunea 6 marchează primul model Midjourney care are capabilități fiabile de generare de text, fără a utiliza o soluție lungă pentru a-l realiza.

Puteți verifica ce model utilizați tastând /settings în caseta de text și apoi apăsând Enter de pe tastatură. Faceți clic pe meniul derulant și schimbați modelul la v6 sau un model mai nou; utilizați oricare este cea mai recentă versiune.

Dacă sunteți nou pe platformă și aveți nevoie de mai multe îndrumări, consultați ghidul nostru despre cum să începeți cu Midjourney.

  Cum se generează text aleatoriu în Word

Pasul 2: Adăugați text la solicitarea de la mijlocul călătoriei

Cuvintele care doriți să apară în imaginea dvs. trebuie să fie introduse între ghilimele. Pentru ca promptul să funcționeze bine, ar trebui să fie oarecum logic, explicând unde ar trebui să apară cuvintele și cum sunt scrise.

În exemplul nostru de panou publicitar retro pictat cu cuvintele „Târgul mondial al anilor 1970”, am descris unde ar trebui să apară cuvintele (panoul publicitar) și cum sunt scrise (pictate).

Pasul 3: Utilizați cuvintele cheie potrivite pentru a genera imagini cu text

Există o mulțime de moduri de a descrie scrisul. Pictat, imprimat, în relief, ștampilat, graffitiat, zgâriat, inscripționat, cum vrei. Folosiți aceste adjective și altele asemenea pentru a descrie exact ceea ce doriți.

Luați exemplele de mai jos:

  • Prompt 1: „Luke’s Diner” pe un șervețel cu un stilou
  • Prompt 2: „Luke’s Diner” scris pe un șervețel cu un stilou

Am folosit două prompturi aproape identice, cu excepția faptului că unul folosește adjectivul „scris”, iar celălalt nu. Această mică diferență a schimbat întregul sens al imaginii produse.

Dacă doriți să generați text pe cont propriu, care nu este neapărat o parte a unei scene, cuvântul cheie de care aveți nevoie este Tipografie Design. Este un truc grozav să creezi logo-uri sau materiale de design pe care le poți folosi pentru alte proiecte.

Prompt: Typography design of "Luke's Diner" written in retro red and white font --ar 2:1

Pasul 4: Cum să obțineți rezultate bune de text în mijlocul călătoriei

Nu vă agățați de rezultate proaste, deoarece le puteți repara prin învârtirea câteva variante. În exemplul de mai jos, am folosit butonul de variație de încă două ori pentru a ajunge în cele din urmă la o imagine care era aproape aceeași cu cea originală, dar cu ortografia corectă.

  Introducere în OpenTelemetry pentru începători

Puteți face același lucru apăsând pe unul dintre butoanele V etichetate de la 1 la 4, corespunzătoare celor patru imagini din set.

Utilizarea funcției Remix

Puteți duce această metodă cu un pas mai departe folosind funcția de remix. Activarea acestei setări vă va permite să editați promptul atunci când apăsați butonul de variație, oferindu-vă mai mult control asupra imaginii și ușurând modificarea textului din imagine.

Tastați comanda /prefer remix în caseta de text, apoi apăsați enter de două ori. Veți primi un mesaj care spune „Modul Remix activat”, confirmând setările.

Data viitoare când utilizați butoanele V pentru a crea variații, va apărea o casetă de dialog cu promptul original în care sunteți liber să faceți modificări. Schimbați textul dacă doriți și, dacă trebuie să vă referiți la cuvintele cheie care funcționează cel mai bine, puteți consulta pasul 3.

Ca regulă generală, unul sau două cuvinte vor funcționa cel mai bine. Vor funcționa și expresiile obișnuite pe care probabil le veți vedea în contextul imaginii, spre deosebire de ceva fără sens. De exemplu, un panou pe care scria „Honeymoon Motel” a avut mai mult succes decât „Crater Comforts”.

Păstrați aceste tehnici pentru mai târziu și încercați-le în alte proiecte, cum ar fi crearea unui autoportret AI.

Deși este dezamăgitor să vezi greșeli de ortografie și cuvinte dublate, poți curăța rezultatele relativ rapid prin crearea de variații, folosind funcția de remix și corectând cuvintele cheie. Când compari cele mai bune generatoare de AI, aceste caracteristici fac Midjourney să iasă în evidență.

Deci, fără prea multă muncă și cu mult mai puține soluții decât în ​​modelele anterioare, puteți crea un text destul de bun în Midjourney.

  Ce sunt depozitele Ubuntu? Cum funcționează și cum se activează/dezactivează

x