12/03/2023

Cum să configurați și să utilizați temporizatoarele pe un iPhone

Cu funcția Cronometru din aplicația Ceas, puteți număra orele, minutele și secundele pentru a efectua mai multe sarcini în mod eficient. Este perfect pentru a vă aminti să vă scoateți mâncarea din cuptor, să vă gestionați timpul petrecut pe ecran și să vă provocați să lucrați contra cronometru.

Acest ghid vă va spune tot ce trebuie să știți despre crearea și utilizarea temporizatoarelor pe iPhone.

Cum să porniți un temporizator pe iPhone

Puteți face mai mult decât să vizualizați mai multe fusuri orare pe iPhone cu aplicația Ceas. Pornirea unui temporizator necesită doar câteva atingeri pe ecranul iPhone-ului, făcându-l foarte accesibil și convenabil. Iată pașii pe care trebuie să-i urmezi:

 • Deschideți aplicația Ceas.
 • Accesați Cronometre din fila din partea de jos.
 • Setați durata dorită și apăsați butonul Start în verde.
 • De asemenea, puteți apăsa lung pe aplicația Ceas și selectați Pornire cronometru din meniul pop-up care apare.

  Întreruperea și ștergerea unui temporizator

  Dacă sunteți întrerupt în timpul sarcinii și doriți să întrerupeți cronometrul, tot ce trebuie să faceți este să deschideți cronometrul activ în aplicația Ceas și să atingeți butonul de pauză de lângă acesta. Atingeți-l din nou când doriți să reluați cronometrul.

  Pentru a șterge un cronometru, glisați spre stânga pe cronometrul pe care doriți să-l ștergeți și atingeți opțiunea roșie Ștergere care apare. Odată șters, nu veți mai putea găsi acel temporizator nicăieri în aplicația dvs.

    Care este cel mai bun instrument de semnătură electronică?

  Cum să adăugați și să utilizați mai multe temporizatoare pe iPhone

  Adăugarea mai multor temporizatoare poate să nu fie una dintre cele mai mari caracteristici iOS 17, dar este totuși destul de utilă. Permite rularea simultană a mai multor cronometre, astfel încât să puteți urmări mai multe lucruri la un moment dat. Urmați acești pași pentru a adăuga mai multe cronometre în aplicația Ceas:

 • După ce ați setat primul cronometru folosind instrucțiunile de mai sus, atingeți pictograma plus (+) din colțul din dreapta sus al ecranului.
 • Setați cronometrul la ora dorită și apăsați Start în colțul din dreapta sus.
 • Repetați aceiași pași pentru a adăuga câte cronometre doriți. Toate pot fi vizualizate în secțiunea Temporizatoare a aplicației Ceas.
 • Utilizați temporizatoarele pentru a rămâne la curent cu sarcinile dvs

  Setarea temporizatoarelor pe iPhone folosind aplicația Ceas încorporată pentru a vă gestiona sarcinile zilnice este un proces foarte simplu. În plus, puteți întrerupe și relua temporizatoarele ori de câte ori apare ceva. Cronometrele multiple sunt o modalitate excelentă de a lucra cu ușurință la diferite sarcini, iar iPhone-ul vă oferă oportunitatea perfectă de a le folosi atunci când este necesar.

  x