12/03/2023

8 servicii de streaming care încă permit partajarea parolelor

Dacă doriți să utilizați un serviciu de streaming legal care oferă o gamă largă de filme și emisiuni TV, cel mai probabil va trebui să plătiți o taxă lunară sau anuală. Din acest motiv, mulți oameni au ales să-și partajeze parolele de streaming cu prietenii și familia, astfel încât mai multe gospodării să poată folosi un singur cont.

Companiile de streaming au prins acest lucru, giganți precum Netflix și Disney+ interzicând partajarea parolelor. Dar nu vă faceți griji, există încă o mulțime de platforme de streaming grozave care vă permit în continuare să vă partajați contul cu alții.

1. Max (fost HBOMax)

Credit Logo Max: Warner Bros. Discovery/Wikimedia Commons

Max, serviciul de streaming extrem de popular, cunoscut anterior ca HBO Max, nu a urmat încă Netflix și Disney+ în ceea ce privește restricțiile de parolă. Cu toate acestea, pe site-ul web al companiei se menționează că utilizatorii nu ar trebui să-și partajeze parola cu cei din afara gospodăriei lor.

Dacă acest sfat nu vă deranjează în mod deosebit, nimic nu vă împiedică să împărtășiți parola dvs. Max prietenilor și familiei.

Rețineți că nu puteți accesa Max dacă locuiți în afara Statelor Unite sau Americii de Sud.

2. Paramount+

Credit logo: Paramount Global/Wikimedia Commons

Cu toții am vizionat filme Paramount, dar gigantul producției și-a lansat propriul serviciu de streaming, Paramount+, în 2021. Din 2024 încoace, Paramount+ va fi platforma principală pentru toate filmele Paramount, inclusiv favoritele globale precum Titanic, Deep Impact, seria Shrek. , și mult mai mult.

Dacă aveți sau doriți să vă înscrieți pentru un cont Paramount+, vă puteți împărtăși parola cu alte persoane, fie că este în interiorul sau în afara gospodăriei dvs. Paramount+ recomandă să vă partajați parola doar membrilor familiei, dar nu există bariere care vă împiedică să o partajați altora. Cu toate acestea, puteți crea doar șase profiluri de utilizator pentru fiecare cont Paramount+, așa că ar fi înțelept să vă împărtășiți parola doar cu câteva persoane.

  USB-RF versus Bluetooth pentru șoareci și tastaturi: care este mai bun?

3. Tremur

Credit logo: Shudder/Wikimedia Commons

Dacă ești pasionat de groază, fie că este vorba de gore, suspans, paranormal sau aproape orice altceva, Shudder este platforma de streaming pentru tine. Acest serviciu se adresează iubitorilor de groază, cu o selecție uriașă de filme și emisiuni TV noi și clasice înfiorătoare.

Puteți partaja cu ușurință parola contului dvs. Shudder prietenilor și familiei, indiferent dacă locuiți în aceeași gospodărie cu ei. Deși serviciul de streaming recomandă împotriva partajării parolelor, încă nu a pus bariere fizice în acest sens. Până când Shudder impune restricții de partajare a parolelor, sunteți liber să permiteți oricui să vă folosească contul.

4. Apple TV+

Apple TV există de ceva timp, dar platforma de streaming Apple TV+ a apărut abia la sfârșitul anului 2019. Puteți viziona câteva filme și seriale TV grozave folosind acest serviciu, inclusiv Tetris, The Morning Show, Hijack, Silo și multe altele.

În ceea ce privește partajarea parolei, puteți face acest lucru cu contul Apple TV+, dar există riscuri de luat în considerare aici. Conectarea dvs. Apple TV+ este aceeași cu datele dvs. de conectare Apple ID, așa că va trebui să vă asigurați că puteți avea deplină încredere oricui vă împărtășiți acreditările. Puteți transmite în flux de la șase profiluri separate în același timp, ceea ce înseamnă că șase persoane vă pot folosi contul simultan fără nicio restricție.

5. Hulu

Credit logo: The Walt Disney Company, NBC Universal/Wikimedia Commons

Hulu este un serviciu de streaming îndrăgit și oferă atât filme, cât și emisiuni TV din toate genurile. La momentul scrierii, Hulu transmite în flux câteva filme de top, inclusiv The Grand Budapest Hotel, The Banshees of Inisherin și Akira. Platforma difuzează, de asemenea, propriul conținut original, cum ar fi Saint X, Fresh și No One Will Save You.

  8 cele mai bune instrumente și software de descoperire a rețelei în 2020

Dacă doriți să partajați contul dvs. Hulu cu alții, puteți face acest lucru fără nicio respingere din partea platformei în sine. Hulu nu are restricții în ceea ce privește partajarea parolelor și vă permite să creați cinci profiluri separate pentru fiecare cont de abonament.

6. Mubi

Credit logo: Mubi/Wikimedia Commons

Dacă ești fan al filmelor indie, Mubi ar putea fi perechea ta perfectă. Această platformă de streaming se concentrează pe filme de artă și independente de la regizori mai puțin cunoscuți. Cu alte cuvinte, nu veți găsi blockbuster și filme de mai multe miliarde de dolari pe această platformă. Acest lucru este cu siguranță pentru cei care caută lucrări unice mai presus de orice.

Partajarea parolei pe Mubi este permisă, dar compania limitează acest lucru la cinci persoane. Desigur, puteți avea mai multe persoane folosind un singur profil, dar veți putea adăuga doar cinci profiluri la fiecare cont. Rețineți că doar doi utilizatori pot transmite simultan conținut pe Mubi, ceea ce poate fi o limitare.

7. Amazon Prime

Amazon Prime Video a fost o opțiune populară pentru clienții de streaming de ani de zile. Cu o gamă largă de filme și emisiuni TV îndrăgite, precum și propriul set de conținut produs de Amazon, cum ar fi seriale Good Omens și Lord of the Rings, nu este de mirare că Prime Video este încă un jucător cheie în jocul de streaming.

Când vine vorba de partajarea parolelor, Prime Video face lucrurile puțin diferit. Deoarece contul dvs. Prime Video este conectat la contul dvs. de cumpărături Prime, este riscant să acordați acces oricui prin intermediul acreditărilor dvs.

  Cum să ascundeți mesajele text pe iPhone în 6 moduri de a preveni Snooping

În schimb, puteți utiliza funcția de invitare Prime pentru a invita prietenii și familia la contul dvs. Prime, permițându-le să se bucure de conținutul Prime Video fără a avea acces la detaliile dvs. de conectare.

Cu toate acestea, această caracteristică funcționează numai pentru fiecare gospodărie. Vă puteți conecta contul la un alt membru al casei pentru a împărtăși beneficiile Prime, dar trebuie să confirmați că împărtășiți plățile pentru abonament.

Puteți partaja contul dvs. Prime Video cu utilizatorii din afara casei dvs., dar asigurați-vă că le aveți deplină încredere în detaliile dvs.

Dacă aveți prieteni cu propriul cont Amazon Prime Video, dar doriți să vizionați un film împreună cu ei dintr-o altă locație, puteți utiliza funcția Prime Watch Party pentru a viziona în grup.

8. Păun

Credit logo: NBC Universal/Wikimedia Commons

Peacock, serviciul de streaming al NBC, nu este cea mai populară platformă de streaming, dar este totuși o opțiune viabilă. Peacock are câteva emisiuni TV grozave, cum ar fi Yellowstone și Twisted Metal, și găzduiește, de asemenea, o serie de filme populare, precum Step Brothers, Jurassic Park și Inside Man.

Puteți partaja parola contului dvs. Peacock cu persoane din afara gospodăriei dvs., deși serviciul de streaming vă sfătuiește să nu faceți acest lucru. Deocamdată, Peacock nu a aplicat această regulă cu restricții, așa că sunteți liber să vă împărtășiți parola oricui doriți.

Partajarea parolei nu a murit încă

În timp ce continuăm să vedem mai multe platforme de streaming majore care reproșează partajarea parolelor, majoritatea opțiunilor notabile încă nu impun nicio restricție aici. Disney+ și Netflix ar putea fi acum o opțiune pentru partajarea parolelor, dar puteți în continuare să redați în flux mult conținut în timp ce vă partajați contul pe alte platforme. Deocamdată, partajarea parolelor continuă.

x