06/26/2022

Cum să anulați urmărirea conturilor Twitter inactive

Twitter este una dintre primele 3 rețele de socializare din lume, împreună cu Instagram și Facebook. Problema cu Twitter, totuși, constă în faptul că creșterea ta depinde în mare măsură de raportul de urmăritori/abonați. Cu cât ai mai mulți urmăritori și cu cât urmărești mai puține persoane, cu atât va fi mai atractiv contul tău și va apărea mai legitim pentru oameni.

Conturile Twitter inactive pe care le urmăriți sunt în esență greutăți moarte în jurul picioarelor proverbiale ale contului dvs. și, dacă ați folosit tehnica follow4follow, contul dvs. este probabil plin de acestea. Renunțarea la acestea manual este întotdeauna o opțiune, dar dacă lista este lungă, este posibil să doriți să automatizați procesul.

De ce Unfollow

Pe lângă motivul principal menționat mai sus, există și altele care vă vor împiedica activitatea pe Twitter. În primul rând, conturile inactive nu se angajează în conversații pe Twitter, iar discuțiile sunt chiar la baza platformei. În al doilea rând, conturile inactive nu îți vor retweet postările, care este, de asemenea, o parte esențială a prezenței tale pe Twitter.

În al treilea rând, după cum s-a menționat mai sus, conturile inactive măresc numărul următor, ceea ce lasă un semn pe raportul tău Twitter. În cele din urmă, urmărirea multor conturi inactive scade autoritatea și măsura de influență a profilului tău.

Anularea manuală a urmăririi

Prima opțiune poate fi să anulați manual conturile care nu sunt active. Acest lucru este grozav dacă aveți doar câteva conturi inactive de eliminat. Un sughiț cu care te vei confrunta este să știi ce conturi sunt inactive.

  Cum să activați/dezactivați filtrul de calitate pentru cronologia dvs. Twitter

Interesant este că platforma Twitter vă permite să vedeți cu ușurință cine vă urmărește, dar nu invers. Dacă dați clic pe pictograma profilului dvs. din colțul din stânga sus al aplicației, veți vedea numărul de urmăritori pe care îi aveți și numărul de persoane pe care le urmăriți. Atingând oricare dintre aceste opțiuni, veți vedea numai cei pe care îi urmăriți.

Acest lucru face dificilă ștergerea conturilor Twitter inactive pe care le urmăriți, deoarece este posibil să nu cunoașteți numele de utilizator.

Iată cum să anulați manual conturile Twitter:

 • Parcurgeți cronologia dvs. și faceți clic pe un Tweet din contul în cauză.
 • Atingeți numele contului.
 • Atingeți „Urmăriți” în partea din stânga sus
 • Totul este gata. Dar dacă nu ați observat, opțiunea 1 va prezenta o problemă cu conturile inactive, deoarece nu vor exista tweet-uri recente.

  Cum să anulați urmărirea conturilor de utilizator inactive – dacă cunoașteți numele de utilizator

  Presupunând că știți numele de utilizator ale fiecărui cont inactiv, puteți face acest lucru:

 • Atingeți bara „Căutare Twitter” situată în partea de sus a ecranului.
 • Introduceți numele persoanei sau numele de utilizator al contului.
 • Atingeți contul corect în lista de căutare care apare.
 • Atingeți pictograma „Urmărire” din partea dreaptă sus a paginii.
 • Confirmați când fereastra pop-up vă întreabă dacă doriți să nu mai urmăriți acest cont.
 • Este puțin probabil să cunoașteți numele de utilizator ale tuturor conturilor inactive pe care le urmăriți. Aici intervin instrumentele terță parte.

  Unfollow Tools

  După cum puteți vedea mai sus, Twitter nu facilitează urmărirea conturilor Twitter inactive. Prin urmare, utilizatorii trebuie să recurgă la instrumente terțe pentru această sarcină. Consensul general este că aceste instrumente vă permit să filtrați conturile, ceea ce face mai ușor să nu le urmăriți.

    Fixați tweet-uri cu noul profil Twitter acum disponibil pentru toți

  Din aprilie 2020, Circleboom pare să fie cel mai de încredere. Deși există mai multe aplicații în Google Play Store și Apple App Store, recenziile nu sunt foarte de încredere. Vom analiza platforma Circleboom pentru capacitatea sa de a ajuta la gestionarea conturilor Twitter.

  Circleboom

  Circleboom pare a fi cea mai de încredere resursă pentru gestionarea conturilor Twitter în acest moment. De la a nu urmări conturile Twitter inactive la gestionarea aprecierilor și a tweet-urilor; acesta este un serviciu gratuit cu opțiuni plătite disponibile pentru cei care doresc să facă mai mult.

  Vizitând pagina web Circleboom, vă puteți conecta la contul dvs. de Twitter și puteți începe să filtrați conturile pe care le urmăriți.

  De pe pagina web urmați acești pași:

 • Faceți clic pe „Începeți” în colțul din dreapta sus
 • Conectați-vă la contul dvs. de Twitter.
 • Introdu codul trimis la numărul de telefon mobil din dosar
 • Faceți clic pe „Autorizați aplicația”.
 • Faceți clic pe caseta Prieteni inactivi din partea stângă a ecranului.
 • Derulați în jos și faceți clic pe „Vizitați”. Acesta este situat în partea stângă jos.
 • Va apărea o fereastră pop-up cu contul Twitter. Treceți cursorul peste butonul „Urmărire”. După ce devine roșu și spune „Anulați urmărirea”, faceți clic pe opțiune.
 • Circleboom vă va arăta și analizele contului. De la câți urmăritori până la zile de la ultimul Tweet, veți fi informat despre activitatea contului înainte de a anula urmărirea contului.

  Anularea urmăririi mai multor conturi inactive

  Circleboom face ca anularea urmăririi conturilor Twitter inactive să fie mai ușoară (sau chiar posibilă în funcție de ultimul Tweet sau nume de utilizator pe care le aveți la dispoziție. Cu toate acestea, nu vă oferă posibilitatea de a nu urmări mai multe conturi inactive simultan.

    Cum să ștergeți toate aprecierile dvs. de pe Twitter

  Pentru a nu urmări toate conturile Twitter, puteți instala Mass Follow Google Chrome Extension.

  Este important de menționat că aceste instrumente sunt în continuă evoluție. Unii care au funcționat anul trecut nu mai funcționează în 2020.

  În timp ce opțiunea de cont gratuit vă permite să anulați urmărirea conturilor inactive, Circleboom are un serviciu plătit de abonament lunar sau anual pentru cei care trebuie să facă mai mult. Variind de la 7 USD/lună la 149 USD/lună, acest serviciu pare să facă exact ceea ce trebuie să facă acum.

  Deconectați-vă contul de Twitter

  Twitter a îngreunat anularea urmăririi dintr-un motiv și multe instrumente sunt închise pe baza utilizării API-ului Twitter. Anularea manuală a urmăririi persoanelor va dura ceva timp, în funcție de numărul de conturi pe care le urmăriți. Cu toate acestea, poți fi sigur că oamenii pe care îi urmărești contează la fel de mult ca și următorii tăi.

  Ce instrumente de unfollow folosiți? Ați încercat ManageFlitter și UnTweeps? Ce părere aveți despre aceste instrumente interesante? Introduceți răspunsurile dvs. în lista de mai jos și, ei bine, urmăriți-ne pe Twitter.