08/18/2022

Cum să afișați numărul de notificări pe iPhone în iOS 16

Apple a reproiectat modul în care apar notificările pe iPhone-ul tău în iOS 16. Pentru o schimbare, notificările apar acum ca o stivă și poți vizualiza din partea de jos a ecranului de blocare. Da, toate notificările sunt mai accesibile acum, dar le puteți schimba aspectul cu un gest de ciupire. Dacă nu vă place aspectul stivei sau listei, puteți alege să vedeți numai numărul de notificări pe ecranul de blocare al iPhone-ului. Pe lângă faptul că oferă o experiență curată a ecranului de blocare, aspectul de numărare vă protejează și informațiile personale de privirile indiscrete. Deci, dacă ați instalat versiunea beta pentru dezvoltatori iOS 16 pe iPhone, citiți mai departe pentru a afla cum să afișați numărul de notificări pe iPhone în iOS 16.

Afișați numărul de notificări pe ecranul de blocare al iPhone (2022)

Dacă ați activat notificările pentru mai multe aplicații, nu durează prea mult timp pentru ca ecranul de blocare să pară aglomerat. Vizualizarea numărului de notificări ar putea fi modalitatea perfectă de a vă păstra ecranul de blocare curat, mai ales atunci când ați personalizat ecranul de blocare în iOS 16 cu widget-urile și fonturile preferate.

  Haunted House de Atari este disponibil acum pentru iOS [Review]

Afișează numărul de notificări pe ecranul de blocare al iPhone

1. Pe iPhone, deschideți aplicația Setări și alegeți „Notificări“.

2. Acum, apăsați pe „Afișare ca” în partea de sus a paginii de setări „Notificări”.

3. În continuare, aveți trei stiluri de notificare diferite din care să alegeți:

  • Număr: arată numărul de notificări în partea de jos a ecranului de blocare.
  • Stivă: Afișează notificările ca o stivă (selectat în mod implicit).
  • Listă: vă prezintă notificările într-o vizualizare listă. Alegeți acest lucru dacă doriți să continuați să defilați prin centrul de notificări dezordonat.

Aici, alegeți opțiunea „Numărare” și ați terminat! Doar apăsați butonul de pornire și vedeți numărul de notificări, care apare între pictogramele lanternă și cameră pe ecranul de blocare al iPhone-ului.

4. Desigur, dacă doriți vreodată să schimbați vizualizarea notificărilor, puteți reveni la „Setări -> Notificări -> Afișare ca” și apoi selectați dintre cele trei aspecte.

Ciupiți pentru a vedea numărul de notificări pe ecranul de blocare al iPhone

Există o modalitate și mai ușoară de a comuta între diferitele aspecte de notificare de pe ecranul de blocare. Pur și simplu folosiți două degete pentru a ciupi pe ecranul de blocare iOS 16 și numărul de notificări va apărea pe iPhone. Vedeți GIF-ul de mai jos pentru o demonstrație a modului în care funcționează această funcție:

Mai mult, puteți doar să glisați în jos pe notificare când sosește pentru a schimba aspectul. Insigna „x Notificare” va apărea pe ecranul de blocare al iPhone-ului atunci când faceți asta de două ori. Rețineți că este temporar și va reveni automat la starea selectată atunci când sosește o nouă notificare.

  Cum să sortați melodiile după titlu în aplicația Muzică din iOS 10

Obțineți o listă de notificări în stil iOS 15 pe ecranul de blocare al iPhone

Pentru cei cărora le lipsește vizualizarea listei de notificări în stil iOS 15, trebuie pur și simplu să selectați opțiunea „Lista” din pagina de setări „Notificări”. Veți primi înapoi vechea listă de notificări pe care o folosim în iOS 15. Este bine că Apple a oferit această alegere utilizatorilor de iPhone.

întrebări frecvente

Ce modele de iPhone acceptă funcția de numărare a notificărilor?

Puteți alege să afișați numărul de notificări pe orice iPhone compatibil care acceptă iOS 16.

Cum recuperezi vechea vizualizare a notificărilor în stil iOS 15?

Alegând vizualizarea „Lista” din setarea notificărilor, puteți readuce vizualizarea de notificări în stil iOS 15 pe iPhone.

Personalizați vizualizarea notificărilor pe iPhone în iOS 16

Așa puteți schimba aspectul notificărilor în iOS 16 pentru a se potrivi mai bine nevoilor dvs. Dacă doriți să personalizați în continuare sistemul de notificări, vă recomand să activați funcția Rezumat notificări pe iPhone. Introdusă cu iOS 15 anul trecut, această caracteristică vă permite să programați notificări non-urgente și să le livrați la o oră preferată. Acestea fiind spuse, cum a fost experiența dumneavoastră cu iOS 16? Spuneți-ne părerea despre sistemul de notificare, precum și despre alte caracteristici majore, cum ar fi Quick Note pe iPhone și opțiunea de a anula trimiterea și editarea iMessage-urilor.