09/25/2022

Cum să adăugați un calendar în Outlook

Vă faceți griji în mod constant că nu aveți suficient timp pentru a vă îndeplini sarcinile zilnice? Îți este greu să-ți gestionezi lista de lucruri de făcut? Trimiterile tale sunt întotdeauna finalizate în ultimul moment?

Dacă răspundeți da la aceste întrebări, trebuie să vă configurați calendarul. Calendarul joacă un rol important în managementul timpului și managementul proiectelor și ne ajută să fim mai productivi.

Calendarele vă ajută să urmăriți termenele limită și vă reamintesc de întâlnirile viitoare. Vă va ajuta să vă programați vacanțele și vacanțele. Să discutăm cât de convenabil este un calendar și cum să adăugați un calendar în Outlook:

De ce ar trebui să folosiți un calendar?

Să discutăm cât de necesar și convenabil este un calendar:

Crește productivitatea

Unul dintre principalele motive pentru a vă configura calendarul este creșterea productivității. Ne ajută să creăm liste zilnice de activități și intervale de timp pentru sarcinile de rutină. Lucrul cu un calendar vă asigură că sarcinile importante sunt efectuate la timp și că aveți timp pentru alte sarcini care nu sunt de rutină. Utilizarea calendarului ca instrument principal pentru a vă urmări sarcinile vă face mai productiv.

Ajută la prioritizarea sarcinilor

Prioritizarea sarcinilor este o altă utilizare importantă a calendarului, deoarece ne ajută să decidem și să programăm ce ar trebui făcut mai întâi. Vă puteți organiza sarcinile în diferite categorii, cum ar fi:

 • Urgent și important,
 • Important dar nu urgent,
 • Urgent, dar nu important, și
 • Nici Urgent, nici Important
  De ce înregistrarea Dolby Vision HDR de pe iPhone 12 este o mare problemă

Organizarea și prioritizarea sarcinilor vă ajută să evitați să petreceți prea mult timp pe sarcini care nu sunt urgente sau esențiale și să finalizați sarcinile importante la timp. Vă va ajuta să vă îndepliniți sarcinile în ordinea corectă și în modul corect.

Păstrați pe drumul cel bun

Ajutându-ne să devenim mai productivi și să stabilim prioritățile sarcinilor, calendarele ne ajută, de asemenea, să rămânem pe drumul cel bun și să gestionăm eficient termenele limită. Ne va ajuta să evităm distragerile și să ne concentrăm asupra sarcinilor importante.

Planificați vacanță sau vacanță

Calendarul este important nu numai pentru gestionarea vieții noastre profesionale, ci și a vieții noastre personale. Ne ajută să ne programăm vacanțe sau mici pauze pentru a ne întineri.

Alte beneficii importante ale unui calendar sunt următoarele:

 • Ne ajută să ne îmbunătățim gestionarea timpului și abilitățile de luare a deciziilor.
 • Ne ajută să realizăm mai mult cu mai puțin efort și să lucrăm inteligent.
 • Utilizarea unui calendar evită în mod eficient pierderea timpului și amânarea și ne ajută să dezvoltăm autodisciplina.
 • Ne îmbunătățește calitatea muncii.
 • Cu un calendar, poți gestiona termenele limită fără să te simți copleșit sau stresat.

Ce înseamnă adăugarea calendarului cuiva?

Adăugarea calendarului cuiva înseamnă că veți partaja calendarul cu acea persoană sau cu o echipă. Partajarea calendarelor la locul de muncă promovează eficiența și încurajează comunicarea între membrii echipei.

Managerii, liderii de echipă și angajații pot urmări cu ușurință programul membrilor întregii echipe și le pot modifica. Facilitează echilibrarea și gestionarea proiectelor în cadrul echipei. Majoritatea organizațiilor acordă prioritate instruirii angajaților lor pentru a partaja și a utiliza un calendar partajat.

  Cum să găsești SEO negativ?

Calendarele pot fi partajate și familiilor pentru a duce o viață echilibrată. Poate ajuta cuplurile să îmbunătățească comunicarea, să își gestioneze responsabilitatea pentru copiii lor și să țină evidența fiecărei lucrări casnice. Vă va asigura că nu uitați să petreceți timp împreună.

Procesul pas cu pas de adăugare a unui calendar pe Outlook.com și Outlook web

Urmați acești pași pentru a adăuga calendarul dvs. pe Outlook.com sau Outlook web:

 • Deschideți contul Outlook.com sau Outlook pe web sau -> accesați pictograma calendar -> faceți clic pe „Adăugați calendar“

 • Următorul pas este să selectați adăugați calendare personale -> selectați calendarele de adăugat -> Introduceți detaliile contului

 • După ce contul dvs. este conectat, veți primi o notificare după autentificare, dacă este necesar.
 • Toate evenimentele sau programele dvs. din calendarele personale vor fi sincronizate automat.

Urmați acești pași pentru a adăuga un calendar partajat:

 • Primul pas este să acceptați invitația trimisă cu dvs. pentru a adăuga calendarul cuiva.
 • După acceptare, puteți vizualiza calendarul în Outlook sub „Calendare partajate”.

Cuvinte finale

Acum că ați învățat cât de important este adăugarea și partajarea calendarelor și cum să o faceți, este timpul să începeți. Setați-vă calendarul pe Outlook utilizând pașii de mai sus. Utilizarea calendarelor Outlook vă va ajuta să fiți mai productiv și să vă îmbunătățiți abilitățile de gestionare a timpului.

De asemenea, puteți explora cele mai bune aplicații pentru a vă curăța căsuța de e-mail (Gmail, Outlook, Yahoo).

Ți-a plăcut să citești articolul? Ce zici de împărtășirea cu lumea?

x