06/26/2022

Cum să activați modul întunecat Lights Out pe Twitter

Twitter are o temă întunecată pe care o puteți activa în aplicațiile pentru smartphone și pe versiunea web. Această temă întunecată se numește modul de noapte și este menită să facă utilizarea Twitter pe timp de noapte mai ușoară pentru ochi. Modul noapte, de fapt majoritatea temelor întunecate, nu folosesc negru. În schimb, folosesc gri închis și, în cea mai mare parte, își face treaba. Dacă ai vrut o temă și mai întunecată pe Twitter și folosești un dispozitiv iOS, ai noroc. Există un nou mod întunecat pe Twitter pentru iOS pe care îl puteți activa dacă modul de noapte nu este suficient de bun. Acest nou mod întunecat a fost adăugat printr-o actualizare recentă a aplicației și această actualizare vă permite, de asemenea, să programați când modul Noapte este activat/dezactivat.

Se stinge modul întunecat

Asigurați-vă că rulați cea mai recentă versiune a aplicației Twitter. Deschideți aplicația și glisați spre dreapta. În partea stângă jos a sertarului de navigare, veți vedea o pictogramă bec. Atingeți și țineți apăsat.

Când atingeți și mențineți apăsată pictograma bec, se va deschide un meniu. Activați modul întunecat în acest meniu și selectați opțiunea „Se stinge”. Modul de noapte are acum două versiuni; versiunea Dim, care era modul original de noapte/modul întunecat, și versiunea Lights out, care este noua versiune mai neagră.

Dacă doriți să încercați noua funcție de programare în modul întunecat, o puteți activa și din același panou.

Modul întunecat inițial de pe Twitter nu mergea cu gri. În schimb, a mers cu albastru închis, care a scos în evidență logo-ul albastru al Twitter, dar a făcut și navigarea mai ușoară pentru ochi. Lights Out este un amestec de gri și negru. Veți vedea în continuare un pic de albastru, dar este rezervat pentru evidențiere atunci când aveți notificări noi și în ce filă vă aflați în prezent. Butoanele sunt în mare parte în albastru, dar textul este alb pe negru.

  Căutați hashtag-uri pe Facebook, Twitter și Google Plus

Schimbarea, în ceea ce privește modul care este mai ușor pentru ochi, este minimă. Acest nou mod este pentru iPhone-urile cu ecran AMOLED. Negrul nu numai că va arăta mai bine pe aceste dispozitive, dar va ajuta și la economisirea bateriei. Modul stingere va fi disponibil pe Android în curând și, eventual, pe versiunea web. Există destul de multe telefoane Android populare cu afișaje AMOLED, așa că nu va trece mult până când această funcție va ajunge pe Twitter pentru Android. În ceea ce privește versiunea web, ar putea dura ceva timp pentru ca luminile să fie stinse.