08/18/2022

Cum să activați Economizorul de date în aplicațiile Twitter

Twitter a fost odată o platformă de socializare bazată exclusiv pe mesaje scurte care aveau doar 140 de caractere. La acea vreme, nu era o greutate pentru planul tău de date să folosești Twitter din mers, dar platforma de socializare s-a schimbat de-a lungul anilor. Acum, tweet-ul dvs. poate avea 240 de caractere, puteți partaja imagini, GIF-uri, videoclipuri și puteți chiar transmite în direct totul din contul dvs. de Twitter. Aceasta înseamnă că aplicația consumă destul de multe date. Acest lucru este conștient de Twitter și pentru a ajuta utilizatorii să-și păstreze datele sub control, există un nou economizor de date în aplicațiile Twitter pe care îl puteți activa.

Economizorul de date este un mod pentru aplicațiile Twitter în care imaginile sunt încărcate la o calitate mai scăzută și videoclipurile nu se mai redau automat.

Economizor de date în aplicațiile Twitter

Actualizați aplicația Twitter la cea mai recentă versiune. Economizorul de date este disponibil atât pe iOS, cât și pe Android.

După ce ați actualizat aplicația, deschideți-o și atingeți miniatura fotografiei dvs. de profil pentru a deschide sertarul de navigare. Din sertarul de navigare, selectați Setări și Confidențialitate. În ecranul Setări și confidențialitate, atingeți Utilizarea datelor.

Ecranul Utilizare date are un comutator Data Saver. Porniți-l și setările de imagine și video pentru aplicație se vor schimba, astfel încât să nu le încarce niciodată în HD. În același timp, redarea automată a videoclipurilor va fi, de asemenea, dezactivată.

Puteți activa economizorul de date oricând doriți. Nu este legat de dvs. folosind planul dvs. de telefonie mobilă. Practic, este o comutare rapidă pentru modificarea setărilor video și imagine. Nu adaugă un mod special la aplicație. Dacă doriți, puteți modifica manual aceste setări, dar este nevoie de timp pentru a face acest lucru, astfel încât comutatorul este cel mai simplu mod de a le comuta.

  Cum să ștergeți toate retweeturile de pe Twitter

Twitter s-a schimbat destul de mult de-a lungul anilor, dar chiar dacă îl răsfoiți cu imagini de calitate scăzută și fără redare video, nu pierdeți atât de mult. Twitter nu și-a abandonat platforma bazată pe text pentru una mai vizuală. Pe lângă creșterea numărului de caractere pe care le puteți tweeta, se adaugă și fire Twitter. Chiar dacă nu folosiți planul de date, navigarea pe Twitter cu Data Saver activat nu este o idee rea. Totul se va încărca mai repede și puteți evita o mulțime de distragere a atenției.

Data Saver este activat pentru întreaga aplicație, ceea ce înseamnă că dacă aveți mai multe conturi configurate în aplicație, economizorul de date va fi activat pentru toate.