Convertiți MKV în MP4 cu aceste 11 instrumente online

Căutați cele mai bune instrumente online pentru a converti MKV în MP4? Sunteți la locul potrivit.

Probabil că v-ați întâlnit cu formatul video MKV și v-ați întrebat cum diferă acesta de formatul MP4 mai utilizat.

Unele dispozitive sunt ușor compatibile cu orice tip de fișier MP4, dar nu pot gestiona formatul MKV. Pentru a depăși această barieră, trebuie să convertim fișierele MKV într-un format mai acceptabil, cum ar fi MP4. Dar această sarcină necesită utilizarea instrumentului adecvat. Acest articol va enumera unele dintre cele mai bune instrumente de conversie MKV în MP4.

Mai întâi, să ne aruncăm și să aflăm despre fișierul MKV și despre utilizarea acestuia.

Ce este un fișier MKV?

Fișierul MKV, uneori numit Matroska Video, este un format de fișier multimedia. Spre deosebire de formatele de fișiere populare, un fișier MKV poate combina audio, video și subtitrări într-un singur fișier, chiar dacă acele componente folosesc diferite tehnici de codare.

Un player de fișiere MKV va deschide toate componentele sale când faceți dublu clic pe un singur fișier MKV. Veți admira, de asemenea, capacitatea formatului de fișier MKV de a fi pregătit pentru viitor. Dezvoltatorii Matroska au adăugat multe caracteristici pentru a garanta că fișierele nu vor depăși niciodată. Acestea sunt câteva dintre aceste trăsături esențiale:

 • Căutare rapidă
 • Asistență cu capitole, meniuri și metadate
 • Compatibilitate cu streaming online
 • Fluxuri diverse de audio și video
 • Recuperarea erorilor permite redarea datelor deteriorate.
 • Suport pentru subtitrare hard-coded și soft-coded

Fișierul MKV, care acceptă practic fiecare fișier audio și video, îmbunătățește și mai mult flexibilitatea formatului și ușor de utilizat. Deoarece permite descrieri, evaluări, ilustrații de copertă și chiar puncte de capitol, acest format de fișier este cel mai bun pentru videoclipurile online de înaltă definiție.

De ce este folosit fișierul MKV?

Formatul de fișier MKV este folosit în primul rând datorită naturii sale open-source, care face codul disponibil pentru toată lumea, inclusiv pentru dezvoltatorii din întreaga lume, gratuit.

Alte formate de containere sunt alcătuite în mare parte din cod proprietar care a fost creat doar de producătorul original și de partenerii săi autorizați. Potențialul pentru soluții mai inovatoare și utilizare pe scară largă este, fără îndoială, mai mare cu programele open-source.

În formatul MKV, sunt disponibile și subtitrări soft. O subtitrare soft este o pistă diferită de subtitrare din container pe care utilizatorul o poate activa sau dezactiva. Această funcție va fi utilă dacă ați descărcat vreodată un videoclip AVI cu subtitrări inutile și nu le-ați putut dezactiva.

Capitolele, meniurile asemănătoare DVD-urilor, fluxurile audio multiple pentru adăugarea de piste audio în diferite limbi și meniurile sunt toate acceptate de formatul MKV.

De ce trebuie să convertiți un fișier MKV?

Poate fi necesar să convertiți fișierul MKV în MP4 online din diverse motive. Unele dintre cele mai tipice scenarii și circumstanțe sunt enumerate mai jos.

  Instalați WordPress cu Nginx pe Ubuntu 18.04

1. Formatul MKV nu este acceptat

Incompatibilitatea formatului MKV cu un dispozitiv sau player este una dintre cele mai tipice cauze de conversie. Trebuie să convertiți fișierele MKV într-un format mai utilizat, cum ar fi MP4, dacă videoclipul dvs. MKV nu este redat pe dispozitivul dvs. mobil, playerul media sau alte dispozitive din cauza codecului audio sau a altor probleme.

2. Trebuie să eliberați spațiu pe computer sau pe dispozitivul mobil

Deoarece fișierele MKV sunt de înaltă definiție, ele consumă mult spațiu de stocare pe computer sau pe playerul media. Prin urmare, conversia fișierelor MKV într-un format de dimensiuni mai mici precum MP4 are sens dacă rămâneți fără spațiu de stocare.

3. Încărcați și transmiteți în flux videoclipuri

Videoclipurile MKV sunt dificil de partajat, transferat și difuzat pe Internet datorită greutății și dimensiunii lor. Prin urmare, conversia fișierelor MKV în MP4 face procedura mai accesibilă și mai simplă dacă doriți să vă publicați videoclipurile pe rețelele sociale sau alte platforme de partajare video.

Puteți converti cu ușurință MKV în MP4 și în alte formate fără a descărca sau instala vreun software folosind convertoare MKV online, care sunt cele mai ușor de utilizat și cele mai simple convertoare.

Veed.io

VEED.IO este un convertor MKV în MP4 constant și simplu de utilizat. De asemenea, poate extrage audio din videoclipuri în formate precum MP4.

Caracteristici:

 • Subtitrarea și codarea textului sunt gratuite.
 • Compatibil cu dispozitive mobile, Mac-uri, sistemul de operare Chrome, Windows 10 și Chrome.
 • De asemenea, puteți extrage și descărca subtitrări din videoclipul dvs. .mkv.

Deci, fie că aveți nevoie să convertiți videoclipuri pentru lucru sau pentru a vă juca, VEED.IO vă oferă toată flexibilitatea de care aveți nevoie pentru a vă converti fișierele video în formatul care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

CloudConvert

CloudConvert are multe avantaje. Alegerea simplă pe care o oferă pentru modificarea setărilor video în timpul conversiei fișierelor este valoroasă.

Caracteristici:

 • Sincronizarea Google este disponibilă.
 • În plus, include o funcție de captare a paginii web.
 • De asemenea, puteți converti imagini, documente și prezentări.

Deoarece mediul este bazat pe cloud, îl puteți utiliza atâta timp cât aveți o conexiune bună la internet. Acest instrument este ușor de utilizat și potrivit pentru utilizatorii începători.

FreeConvert

FreeConvert este un instrument complet gratuit. Este o modalitate confortabilă și eficientă de a vă converti fișierele. În plus, videoclipurile sunt șterse de pe serverele lor după 2 ore și sunt complet protejate de criptare SSL la 256 de biți, asigurând securitate absolută.

Există, de asemenea, câteva segmente furnizate dacă doriți să modificați conversiile. Rețineți că programul are o limită de dimensiune a fișierului de 1 GB.

 • Convertiți cu ușurință până la 20 de videoclipuri simultan folosind funcția de conversie în lot.
 • Oferă o securitate mai mare decât majoritatea convertoarelor disponibile online.
 • Activarea ratelor de cadre, a raporturilor de aspect și a rezoluțiilor unice pentru videoclipuri

Cu peste 60 de formate de fișiere populare aprobate pentru import, inclusiv MKV, FreeConvert vă poate ajuta să convertiți unele dintre tipurile de fișiere mai obscure.

  Diferența dintre IPv4 și IPv6

Zamzar

Cele mai bune caracteristici ale Zamzar sunt ușurința în utilizare, adaptabilitatea și interfața prietenoasă.

Este util să convertiți aproape orice tip de fișier, deoarece îl puteți utiliza ca un convertor gratuit MKV în MP4 și apoi utilizați același program pentru a converti videoclipuri în multe alte tipuri de fișiere, dacă este necesar.

Caracteristici:

 • Întregul proces pentru acest program constă din doar 3 pași.
 • Zamzar criptează toate conexiunile utilizate în timpul încărcării și descărcării pentru a preveni accesul nedorit.
 • În funcție de dimensiunea fișierului MKV de intrare, veți obține fișierul MP4 de ieșire mai rapid și fără nicio pierdere de calitate.

Datorită ușurinței de utilizare a instrumentului, chiar și cei mai puțin cunoscuți din punct de vedere tehnologic nu ar trebui să aibă probleme în a înțelege cum să convertească MKV în MP4.

VideoCandy

Video Candy este un instrument online gratuit în care nu trebuie să vă faceți un cont pentru a iniția imediat conversia video.

Caracteristici:

 • Puteți adăuga exact lățimea și înălțimea dorite în ieșirea video.
 • Puteți modifica manual raportul de aspect al videoclipului sau puteți utiliza unul dintre rapoartele video predefinite.
 • De asemenea, puteți adăuga un efect de fade negru la videoclip și un efect de fade in/out audio.

Puteți folosi Video Candy pentru a converti videoclipuri de până la 2 GB, iar cea mai bună parte este că le puteți exporta fără filigran.

Convertor

Converter vă convertește videoclipul MKV în format MP4 ori de câte ori este posibil, fără a introduce nicio pierdere de calitate. Dacă nu pot realiza acest lucru, vor alege o codificare cu o calitate comparabilă cu videoclipul original.

Caracteristici:

 • Acest instrument oferă o experiență directă și esențială pentru utilizator, fără elemente suplimentare sau care distrag atenția.
 • După încheierea chat-ului cu documente, toate fișierele sunt șterse de pe serverele lor și nimeni nu va vedea niciodată documentele dvs. private.
 • Acest program este un utilitar online gratuit, fără taxe suplimentare.

Pentru a vă oferi cea mai incredibilă experiență de utilizator posibilă, acest convertor gestionează acum videoclipuri uriașe cu dimensiuni de fișiere de peste 1 GB.

Convertio

Puteți converti câte videoclipuri doriți în diverse formate audio și video folosind Convertio. Suportă peste 25600 de conversii între peste 300 de formate de fișiere, inclusiv formate video standard și neobișnuite.

Puteți încărca fișiere video în software de pe computer, Dropbox, Google Drive sau adresa URL a videoclipului. Oferă opțiuni pentru selectarea calității, codecului, raportului de aspect etc.

Caracteristici:

 • Între peste 300 de formate diferite de fișiere, Convertio permite o gamă largă de conversii.
 • În plus, Convertio oferă servicii de recunoaștere optică a caracterelor (OCR) care simplifică conversia videoclipurilor.
 • Nu este necesară înregistrarea pentru a utiliza versiunea gratuită. Utilizatorii înregistrați pot, totuși, să acceseze fișierele convertite care au fost stocate.

Toate procesele de conversie au loc în cloud și nu ocupă spațiu. În plus, serviciul șterge toate datele încărcate și toate fișierele convertite după 24 de ore pentru o securitate îmbunătățită a fișierelor.

Fără cunoștințe anterioare de editare digitală sau conversie de fișiere, Quicktools by Picsart face remarcabil de simplă convertirea MKV în MP4. Acest instrument se va ocupa de restul lucrării atunci când glisați și plasați fișierul MKV (sau alegeți fișierul pentru a-l încărca).

  14 cele mai bune biciclete de exerciții pentru casa ta și pentru a fi sănătoși

Caracteristici:

 • Conversii rapide, ieșire de înaltă calitate și rezoluții de ieșire de până la 4K.
 • Le include pe cele mai des folosite, cum ar fi AVI, MKV, MP4, MP3, MOV și MPG.
 • Atât Windows, cât și Mac sunt compatibile cu acesta.

Apoi, dacă doriți să-l testați pe diferite dispozitive, puteți examina fișierul convertit într-o previzualizare gratuită. După aceea, puteți face clic pentru a descărca fișierul cu calitatea originală instantaneu. Asta e evident.

ConvertFiles

Beneficiile ConvertFiles includ interfața prietenoasă, adaptabilitatea și accesibilitatea. Utilizatorii site-ului browser pot opera cu ușurință convertorul online MKV-to-MP4 doar căutând un fișier pe dispozitivul lor.

Caracteristici:

 • Puteți converti MKV în MP4 cu încredere știind că fișierul dvs. va fi stocat doar temporar pe serverele quicktools.
 • Pe măsură ce formatul fișierului se schimbă, convertorul MKV în MP4 vă păstrează videoclipul intact.
 • Nu este nevoie să schimbați setările sau să stăpâniți o nouă platformă.

ConvertFiles poate converti aproape orice fișier, iar dacă fișierul dvs. durează ceva timp pentru a converti, vă va trimite chiar un e-mail cu un link de descărcare când este terminat.

Wondershare

Wondershare este răspunsul ideal atunci când aveți nevoie de un instrument de conversie MKV în MP4 de top. Potrivit atât pentru Windows, cât și pentru macOS, WonderShare UniConverter este un program de conversie video multifuncțional și adaptabil.

Puteți evita procesul de instalare a software-ului care necesită timp cu versiunea online. Cu toate acestea, numai versiunea de descărcare offline vă oferă acces la funcțiile de conversie fără pierderi MKV în MP4 și de editare video fără a necesita conexiune la internet.

Caracteristici:

 • Pe lângă importarea fișierelor MKV din stocarea locală, puteți adăuga și fișiere direct de pe anumite dispozitive, cum ar fi camerele video.
 • Vă permite să alegeți rezoluția video pe care doriți să o utilizați, influențând semnificativ calitatea video finală.
 • De asemenea, aveți libertatea de a selecta locația în care doriți să fie salvată rezultatul.
 • Poate gestiona cu ușurință conversiile video 4K.

Convertorul Wondershare MKV oferă opțiuni utile de gestionare a fișierelor după conversie.

Movavi

Movavi este un remediu productiv pentru problema formatelor de fișiere care sunt incompatibile cu diferite dispozitive. Acest program oferă editarea și conversia videoclipurilor 4K Ultra. Puteți transforma cu ușurință un fișier video pentru a rula pe orice sistem de operare. Vă permite să convertiți videoclipuri, audio și fotografii în diferite tipuri de fișiere.

 • Accelerarea hardware permite o conversie rapidă.
 • Puteți converti mai mult de 180 de formate de fișiere pentru media.
 • Prin conversia mai multor fișiere într-un anumit format dintr-o dată, caracteristica de conversie a fișierelor batch vă permite să economisiți timp prețios.

În plus, puteți alege dintre peste 200 de opțiuni pentru optimizarea fișierelor video. De asemenea, puteți crea imagini GIF din videoclipurile dvs.

Cuvinte finale

Am acoperit unele dintre cele mai bune convertoare video. Indiferent de formatul în care doriți să convertiți fișierul video, există, fără îndoială, un convertor de încredere disponibil pentru dvs. online.

Puteți, de asemenea, să vă uitați la unele convertoare MOV în MP4.