12/05/2022

Codurile Roblox Super Evolution: Valorificați acum

Jocurile Roblox sunt destul de interesante, în special jocurile de rol care se întâmplă să ofere jucătorilor șansa de a trăi o viață fantastică și de a-și crea lumea imaginativă. Aceste jocuri sunt captivante și plăcute. Există o listă uriașă de jocuri care se încadrează în această categorie, un astfel de joc este Super Evolution în Roblox, care este un RPG mobil dezvoltat de un creator pe platformă. Acest joc de luptă este plin de câteva aventuri palpitante care pot fi savurate împreună cu codurile de valorificare Roblox Super Evolution. Dacă ați căutat coduri active pentru joc, atunci cu siguranță ați ajuns pe pagina potrivită. În ghidul de astăzi, vom acoperi totul despre codurile Roblox Super Evolution, cum vă pot ajuta aceste coduri în joc și, de asemenea, cum să le valorificați. Deci, dacă sunteți gata să utilizați codurile Super Evolution pentru bonusuri și monede gratuite, atunci etichetați-vă și să începem.

Codurile Roblox Super Evolution: Valorificați acum

Continuați să citiți articolul pentru a afla despre lista de coduri de valorificare Super Evolution și cum să le valorificați în joc.

Ce este Super Evolution?

Super Evolution este un joc de rol dezvoltat de Innovision pe Roblox.

 • Jocul a fost lansat în 2021 și este gratuit.
 • Jocul este puternic inspirat de anime-ul Dragon Ball Z.
 • Acest joc simulator implică antrenarea unei mingi Dragon.
 • Jucătorii își pot antrena forța, rezistența și energia în Super Evolution pentru a deveni cel mai puternic Saiyan din univers.
 • Super Evolution are un joc provocator și captivant.
 • Scopul Saiyanului în Super Evolution este să se asigure că jucătorii au suficientă energie pentru a învăța noi mișcări și transformări din Dragon Ball Z.
 • Odată ce jucătorul atinge un anumit nivel de putere, el evoluează în joc.
 • Jocul oferă, de asemenea, câteva coduri de valorificare Roblox Super Evolution care îi ajută pe jucători să obțină puterea pentru a deveni mai puternici.
  Cum se creează un joc de ghicire a numărului în Python?

Cum să joci Super Evolution

În continuare, am explicat modalitățile de a juca jocul.

 • Super Evolution implică eroi care sunt animale de companie în joc. Ele pot fi achiziționate cu o a doua monedă cunoscută sub numele de Orbs. Hero Balls pot fi obținute de la Main Spawn, unde sunt prezenți 4 dintre ele. Uneori, Robux poate cumpăra doar un orb limitat.
 • Există două monede în Super Evolution, una este Zeni (monede) și cealaltă este Orbs. Zeni este de obicei folosit pentru a îmbunătăți multiplicatorii de statistici și este obținut prin finalizarea misiunilor, uciderea NPC-urilor sau uciderea șefilor.
 • Globurile sunt folosite pentru a achiziționa Hero Balls și sunt câștigate rămânând în viață în afara zonei de siguranță și deținând stâlpi de steag.
 • Există o locație în Super Evolution cunoscută sub numele de Time Chamber care poate fi găsită pe hartă și necesită clasa Elite pentru a intra. De asemenea, necesită 5M forță sau energie pentru a te antrena.
 • Stâlpii de steag în Super Evolution sunt zone pe care orice jucător din joc poate prelua controlul stând în zona albastră timp de 10 secunde.

 • Următoarea parte importantă a jocului este Forme și evoluții. Forma din joc îi ajută pe jucători să-și intensifice atacurile și oferă o rezistență sporită.
 • De asemenea, ajută la creșterea vitezei.
 • Evoluțiile în Super Evolution sunt, de asemenea, cruciale, deoarece oferă jucătorilor un multiplicator mai mare pentru Zeni și Statistics.

Ce sunt codurile de valorificare Roblox Super Evolution?

 • Super Evolution oferă jucătorilor coduri care îi ajută să-și îmbunătățească nivelul de putere al personajului pentru a deveni cel mai puternic din univers.
 • De-a lungul jocului, jucătorilor li se oferă diverse stimulări cu ajutorul codurilor.
 • Aceste coduri oferă jucătorilor un avantaj la antrenament.
 • De asemenea, codurile de valorificare îi ajută pe jucători, oferindu-le un bonus pentru numărul de monede pe care le câștigă.
 • Codurile Super Evolution oferă jucătorilor mai multe monede și îi fac mai puternici.

Unde puteți găsi coduri Super Evolution pentru boosturi și monede gratuite?

Codurile pentru Super Evolution sunt lansate de dezvoltatorul jocului pe mânerele oficiale ale rețelelor sociale. De obicei, codurile sunt lansate pe mânerul Twitter al InnoVisionGames. În afară de asta, puteți verifica și grupurile Discord și Roblox ale jocului. Aceste coduri sunt actualizate în funcție de festivități, repere atinse, colaborări și alte evenimente speciale.

Codurile Super Evolution pentru boosturi gratuite și lista de monede

Mai jos este lista de coduri active pentru Super Evolution care te pot ajuta să avansezi în joc și să-ți facă personajul mai puternic și mai bine să evolueze.

Notă: Codurile menționate mai jos sunt supuse expirării în orice moment.

 • FREEZA: Puteți obține 5 minute x3 monede, 5 minute x3 boost, 15 minute de x2 Forță folosind acest cod.

 • 60KLIKES: Puteți obține 5 minute x3 monede, 5 minute x3 boost, 15 minute de x3 Forță folosind acest cod.

 • Booster: puteți obține 5 minute de x3 Coin Boost și 5 minute de x3 un Boost folosind acest cod.

 • 45KLIKES: Puteți obține 5 minute de x2 Strength Boost și 5 minute de x3 Coin Boost folosind acest cod.

 • 10MVIZIȚII: Puteți obține 15 minute de x2 Coin Boost și 15 minute de x2 Strength Boost folosind acest cod.

 • OOZARU: Puteți obține x3 Coin Boost și x2 Strength Boost folosind acest cod.

 • BOSSISLAND: Puteți obține x3 Coin Boost și x2 Strength Boost utilizând acest cod.

Codurile Roblox Super Evolution au expirat

Deși codurile din Super Evolution sunt extrem de utile pentru personajul tău și pentru evoluția lor, ele sunt, de asemenea, limitate în timp și pot expira imediat ce sunt lansate. Prin urmare, se recomandă utilizarea codurilor pentru Super Evolution cât mai curând posibil. De asemenea, boosturile care vin cu codurile durează doar aproximativ 5 minute, așa că asigurați-vă că le activați pentru a profita. Vă oferim lista unor coduri de joc expirate care nu vă vor aduce niciun beneficiu deocamdată:

 • 30KLIKES: Puteți revendica acest cod pentru a obține un Strength și, de asemenea, Coin Boost.

 • ÎNTÂRZIERE: Puteți revendica acest cod pentru a obține un Strength și, de asemenea, Coin Boost.

 • 10 KLIKES: Puteți revendica acest cod pentru a obține un Strength și, de asemenea, Coin Boost.

 • 250k: Puteți revendica acest cod pentru a obține x5 min de Forță și, de asemenea, Coin Boost.

 • GAMERLEASE: Puteți revendica acest cod pentru a obține x5 min de Forță și, de asemenea, Coin Boost.

Cum să utilizați codurile de valorificare Roblox Super Evolution?

Pașii de mai jos vă vor ajuta să valorificați codurile pentru a le activa puterile și amplificarea pe care le vin:

1. Lansați Roblox Joc Super Evolution pe dispozitivul tău de joc.

2. Apoi, localizați opțiunea CODURI și faceți clic pe ea așa cum este evidențiat în imaginea de mai jos.

3. Acum, în promptul CODURI PROMO, introduceți codul în caseta de text.

4. Apoi, faceți clic pe butonul Confirmați și primiți recompensele.

Întrebări frecvente (FAQs)

Î1. De ce nu funcționează codurile mele pentru Super Evolution?

Ans. Dacă întâmpinați probleme în utilizarea codurilor pentru Super Evolution, atunci aceasta poate fi din cauza unui cod expirat sau a unei greșeli de tipar la introducerea codului în fereastra de valorificare. De asemenea, este posibil ca codul să fi fost schimbat cu unul nou, așa că asigurați-vă că verificați mânerele rețelelor sociale menționate mai sus în document pentru a obține codurile nou lansate.

Q2. Cum îmi pot transforma personajul în Super Evolution?

Ans. Dacă ați deblocat deja un personaj în Super Evolution, vă puteți transforma personajul introducând o comandă rapidă de chat în chat.

Q3. Cum pot evolua animalele de companie în Roblox?

Ans. Puteți evolua animalele de companie în Roblox apăsând butonul de evoluție care este vizibil la accesarea butonului pentru animale de companie.

Î4. Care este scopul steagurilor în Super Evolution?

Ans. Steagurile din Super Evolution vă pot aduce 5 Orbs (bază) la fiecare 5 secunde. Acest lucru se înmulțește și cu creșterea evoluției jucătorului în mod regulat.

Î5. Cum pot obține mai multe coduri pentru Super Evolution?

Ans. Puteți obține mai multe coduri pentru Super Evolution atunci când sunt lansate de dezvoltatorul jocului. Acest lucru este posibil la unele evenimente sau repere atinse. Puteți verifica în mod regulat mânerele rețelelor sociale ale jocului pentru coduri noi.

***

Sperăm că ghidul nostru informativ despre codurile de valorificare Roblox Super Evolution a avut succes în a răspunde tuturor îndoielilor tale cu privire la codurile active, codurile expirate și cum să le folosești pentru a obține câteva beneficii în joc. Anunțați-ne lăsând comentariile dumneavoastră mai jos dacă aveți alte întrebări sau sugestii.

x