Cele mai bune tastaturi pentru jocuri economice

Când vine vorba de construirea unui PC pentru jocuri cu buget redus, trebuie să tăiați câteva colțuri undeva, iar tastaturile sunt un loc bun pentru a începe.

A avea o tastatură de gaming impecabilă de 150 USD sună minunat, dar, de cele mai multe ori, poți găsi o tastatură la fel de bună pentru o treime din preț. Tastaturile de gaming prietenoase cu bugetul tind să se concentreze pe performanță, care este tot ceea ce contează cu adevărat la sfârșitul zilei. Puteți apoi să puneți acele economii în upgrade-uri pentru instalația dvs., cum ar fi un procesor sau un GPU mai bun. Este un câștig-câștig!

Fără alte prelungiri, iată cele mai bune tastaturi de gaming la buget disponibile chiar acum.

Tastaturile noastre preferate pentru jocuri cu buget redus în 2023

Logitech G413

Cel mai bun în general

Are aspectul, performanța și durabilitatea

52 USD 70 USD Economisiți
18 USD

Logitech G413 se declanșează pe toți cilindrii cu capacul său durabil din aluminiu și comutatoarele mecanice Romer-G Tactile. Are chiar și un passthrough USB la îndemână pentru conectarea perifericelor.

Pro

 • Carcasa durabila, din aluminiu
 • Romer-G Întrerupătoare mecanice tactile
 • 12 taste programabile prin software-ul G Hub
 • Port de trecere USB suplimentar

Contra

 • Macro-urile limitate la tastele funcționale
 • Lipsește un suport pentru încheietura mâinii

Această tastatură practică de la Logitech este exact motivul pentru care nu trebuie să cheltuiți de două ori mai mult pe o tastatură de gaming fantastică. Logitech G413 are un blat frumos și durabil din aluminiu (dedesubt din plastic) și comutatoare mecanice Romer-G Tactile. Are chiar și câteva caracteristici esențiale pentru jocuri.

Începând cu tastele, comutatoarele tactile Romer-G sunt ușoare la atingere și necesită foarte puțin pentru a fi activate. Și, deoarece sunt mecanice, veți simți feedback-ul tactil necesar pentru a ști că ați apăsat tasta. Cu cât de repede răspund aceste taste, acest lucru îl face perfect pentru jocuri cu buget redus.

Logitech G413 este, de asemenea, util atunci când aveți o hârtie de scris. Alături de tastele mecanice tactile, cele 12 taste funcționale ale sale sunt programabile prin intermediul software-ului proprietar G Hub de la Logitech. Mai important, are un rollover cu 26 de taste și anti-ghosting pentru o performanță îmbunătățită.

Redragon K552

Cel mai bun pret

Performanță la un buget

40 USD 44 USD Economisiți
4 dolari

Redragon K552 găsește un echilibru excelent între durabilitate și performanță, pe lângă faptul că este o tastatură mecanică. De asemenea, este compact, având în vedere aspectul său TKL.

Pro

 • Dispunerea tastaturii TKL
 • Construcția metalică poate lua o bătaie
 • Alegeți între comutatoarele mecanice albastre, roșii și maro

Contra

 • Caracteristici suplimentare limitate la tastele funcționale
 • Lipsește software-ul de personalizare

Pentru utilizatorii care preferă durabilitatea și dimensiunea mai presus de toate, Redragon K552 este o alegere excelentă, fără a sacrifica performanța. Cu toate acestea, va trebui să vă placă sunetul comutatoarelor Cherry MX Blue. Vor face clic destul de mult, așa că nu este recomandat pentru zonele populate. Comutatoarele sale echivalente Cherry MX Blue se simt si sunet incantator, dar nu sunt ideale daca preferi ceva mai silentios.

În timp ce alte tastaturi de gaming, mai scumpe, o pot depăși pe aceasta în ceea ce privește latența, ele nu necesită multă apăsare, rezultând răspunsuri rapide dacă apăsați suficient de repede. Și din moment ce tastele pot primi o bătaie, puteți să tastați.

Vorbind despre durabilitate, Redragon K552 este o piesă hardware destul de puternică. Are o construcție din metal și ABS, tastele fiind montate pe placă, adăugând feedback-ului tactil.

Corsair K55 RGB

Cel mai bun IP Rating

Pentru cei predispuși la bacșișuri

Corsair K55 RGB este o tastatură cu membrană destul de robustă, construită pentru jocuri. De asemenea, este destul de robust, având un grad de rezistență la praf și apă de IP42.

Pro

 • Feedback tactil bun, în ciuda faptului că este membrană
 • Software-ul Macro Corsair iCUE ușor de utilizat
 • Clasament IP42 pentru rezistenta la praf si varsare
 • Șase taste macro programabile

Contra

 • Limitat la întrerupătoare cu dom din cauciuc

Corsair K55 RGB se simte ca un pachet complet, la care jucătorii de tastatură ideali tind să se gândească atunci când își imaginează însoțitorul perfect pentru computerul lor. Are iluminare de fundal RGB, șase taste macro și un suport confortabil pentru încheietura mâinii. Pentru iubitorii de RGB, veți avea trei zone de iluminare personalizate cu care să vă jucați. Luminile pot respira, se estompează, pot pulsa sau pot fi stinse complet. Ceea ce este cu adevărat frumos este capacitatea de a salva acele profile de iluminare.

În ciuda faptului că folosește cupole de cauciuc pentru comutatoare, Corsair K55 RGB are un feedback tactil surprinzător de bun. Nu este la fel de clic ca o tastatură mecanică, dar există totuși un pic de denivelare și un răspuns excelent. O comparație bună ar fi comutatoarele MX Brown mai moi.

În plus, în partea stângă se găsesc șase taste macro, pe care le puteți utiliza software-ul iCUE de la Corsair pentru a le programa. Pentru o configurație de gaming, Corsair K55 RGB este o soluție fantastică pentru cei cu buget redus.

SteelSeries Apex 3

Cele mai silențioase chei

Nu tuturor le place clicurile și ciocănirea tastelor

45 USD 50 USD Economisiți
5 USD

SteelSeries Apex 3 nu numai că excelează la jocuri, dar păstrează totul frumos și liniștit. Este opțiunea perfectă dacă joci doar noaptea, când toți ceilalți doarme.

Pro

 • Apăsarea silențioasă a tastelor este perfectă pentru jocurile de noapte
 • Suport pentru încheietura mâinii confortabil
 • Clasament IP32 pentru rezistenta la apa

Contra

 • Fără întrerupătoare mecanice
 • Nu are USB passthrough

Pentru cei care doresc să joace și să tasteze casual, Steel Series Apex 3 este o ofertă tentantă. Găsește un compromis frumos între latența comutatorului, confort și caracteristici. Un exemplu este butonul unic pe care se poate face clic din colțul din dreapta sus pentru a controla conținutul media. În ciuda faptului că nu folosesc comutatoare mecanice, cheile cu membrană sunt încă destul de receptive, deși un pas în urma comutatoarelor mecanice.

Avantajul aici, însă, este că tastele produc mult mai puțin sunet. Dacă aveți tendința de a juca noaptea, când alții dorm, aceasta este o opțiune bună. Pe lângă comutatoarele bune, are o durabilitate mare. Suportul său magnetic pentru încheietura mâinii este confortabil și ușor de detașat. Mai important, are un grad de rezistență la apă IP32.

Rosewill Neon K85 RGB

Cel mai elegant design

Când vrei să joci cu stil

38 USD 60 USD Economisiți
22 USD

Cu un suport înclinat și un suport confortabil pentru încheietura mâinii, Rosewill K85 RGB este cu ușurință cea mai frumoasă tastatură. De asemenea, oferă performanță la un buget redus datorită comutatoarelor sale mecanice.

Pro

 • Cadrul din aluminiu adaugă durabilitate
 • Suport de încheietură pliabil
 • Suport bun pentru driverul software
 • Întrerupătoare mecanice Kailh Blue

Contra

 • Trebuie să deșurubați suportul pentru încheietura mâinii
 • Luminile laterale nu pot fi dezactivate

Rosewill Neon K85 RGB oferă performanțe excelente de joc la un buget redus, în special cu comutatoare și feedback-ul acestora. Pe lângă faptul că funcționează bine, se menține cu calitatea construcției, iluminarea de fundal bine utilizată și suportul software bun.

Începând cu comutarea sa, Rosewill Neon K85 RGB folosește comutatoare Kailh Blue. Sunt cunoscuți pentru acționarea rapidă și feedback-ul tactil și nu dezamăgește. Se descurcă bine pentru tastare, dar se va simți minunat pentru jocuri. Există, de asemenea, un suport software bun pentru personalizarea tastelor, setărilor profilului și chiar înregistrărilor macro.

Robust și rezistent, Rosewill Neon K85 RGB are o construcție din aluminiu, oferindu-i longevitate, un aspect premium și un design elegant. Iluminarea RGB, în special, este destul de vibrantă, cu multe opțiuni de personalizare disponibile.

Fără credit: Amazon

HyperX Alloy Origins 60

Cel mai compact

Tastatură mecanică compactă, construită pentru a domina opoziția

77 USD 100 USD Economisiți
23 USD

HyperX Alloy Origins 60 oferă performanță într-un pachet mic. Îndepărtează cheile inutile pentru un factor de formă mai rațional și mai compact, care va fi binevenit în spații mici.

Pro

 • Dispunerea tastaturii 60%.
 • Calitate de construcție premium
 • Disponibil în comutatoare mecanice Roșu, Aqua și Albastru
 • Software ușor de utilizat

Contra

 • Chiar ar putea folosi un suport pentru încheietura mâinii

Cu un aspect al tastaturii de 60%, HyperX Alloy Origins 60 este visul unui minimalist. Este compact, drumul tastei se simte bine și este de la HyperX, un brand care știe să facă o tastatură de gaming de înaltă performanță.

Magia vine de la comutatoarele mecanice HyperX, care au un timp scurt de călătorie și necesită foarte puțină forță pentru a apăsa efectiv. Această combinație face ca HyperX Alloy Origins 60 să fie incredibil de receptiv și un must-have atunci când jocul devine intens. HyperX Alloy Origins 60 poate suporta, de asemenea, destul de mult. Având în vedere carcasa sa din aluminiu de calitate pentru aeronave, este rezistent la îndoire și oferă tastaturii o durată de viață destul de lungă.

ROCCAT Magma

Cel mai confortabil

O experiență confortabilă de joc cu Flair

Cu o reacție solidă și sprijin confortabil pentru încheietura mâinii, ROCCAT Magma este perfect potrivit pentru jocuri, atât cât este la tastare. Câștigă chiar și puncte bonus pentru aspectul său elegant.

Pro

 • Surprinzător de receptiv pentru o tastatură cu membrană
 • Rollover cu 26 de taste
 • Suport pentru încheietura mâinii detașabil confortabil
 • Distanță bună între taste

Contra

 • Se poate salva un singur profil
 • Suportul pentru încheietura mâinii adaugă un pic de lățime

Dacă joci ore în șir, sau chiar ocazional, ROCCAT Magma ar putea fi următorul tău cel mai bun prieten. Nu numai că se dublează ca o piesă de modă pentru echipamentul dvs., dar tastatura în ansamblu este o experiență destul de confortabilă.

Pentru început, suportul pentru încheietura mâinii ROCCAT Magma este printre cele mai plăcute de utilizat. Nu este prea voluminos, permițând palmelor și încheieturilor să se odihnească mai mult la nivel cu mâinile. Ai propriul tău suport pentru încheietura mâinii? Nici o problemă! Și suportul pentru încheietura mâinii este detașabil.

Pe lângă suportul pentru încheietura mâinii și palmele, ROCCAT Magma are o distanță bună între taste. Combinată cu designul membranei tastaturii, moliciunea apăsării tastelor este o experiență liniștitoare pentru unii când vine vorba de tastare.

Razer Ornata V3 X

Cel mai de jos profil

Taste silențioase și o tastatură cu profil redus de la o marcă de încredere

35 USD 40 USD Economisiți
5 USD

Razer Ornata V3 X primește recompensa celei mai „bizare” tastaturi, având în vedere comutatoarele hibride cu membrană mecanică. Creează o experiență care este atât de clic, cât și moale la atingere.

Pro

 • Profil foarte scăzut
 • Comutatoare meca-membrană
 • Suport de încheietură moale, detașabil
 • Design ergonomic

Contra

 • Suportul pentru încheietură adaugă un pic de lățime
 • Mai potrivit pentru jocuri ocazionale decât pentru competiție

Amestecarea tastaturilor și a suporturilor pentru încheietura mâinii duce de obicei la ca una sau alta să fie prea joasă sau voluminoasă. Problema este că suporturile pentru încheietura mâinii sunt foarte utile pentru a oferi confort încheieturilor tale, mai ales atunci când joci. Din fericire, Razer Ornata V3 X elimină toate presupunerile din această dilemă.

Razer Ornata V3 X este întregul pachet. Dispune de un suport pentru încheietura mâinii detașabil, unul destul de moale la atingere. Mai important, este proiectat pentru a se egala cu tastatura în sine, oferind o mare susținere încheieturilor și palmelor, fără a vă obliga să vă îndoiți în unghiuri ciudate.

Veți avea nevoie de acest suport pentru toate jocurile pe care le veți face cu Razer Ornata V3 X. Credeai că a fost doar pentru tastare? Sigur, comutatoarele sale cu membrană meca sunt perfect potrivite pentru tastare, dar sunt la fel de utile pentru jocuri. Ele oferă feedback-ul clic al unui comutator mecanic cu moliciunea unei tastaturi cu membrană.

Alegerea tastaturii pentru jocuri cu buget potrivit pentru tine

Găsirea tastaturii de gaming cu buget potrivit este de fapt destul de simplă. Deoarece sunt de obicei lipsiți de multe clopote și fluiere, tot ce trebuie să vă faceți griji este performanța. De asemenea, nu ar strica să luați în considerare tipul de comutatoare pe care le doriți – cu membrană sau mecanice. Acesta din urmă este aproape întotdeauna superior pentru tastare și jocuri.

Din acest motiv, Logitech G413 este cea mai bună alegere, deoarece atinge un echilibru frumos între cost, performanță și caracteristici. Are un aspect complet, o durabilitate mare și o multitudine de tipuri de comutatoare mecanice din care să alegeți.

Dacă vă place să vă întindeți cel mai mic dolar, atunci Redragon K552 îl doriți. Este o tastatură TKL surprinzător de durabilă, iar Redragon vă oferă chiar posibilitatea de a alege între comutatoarele mecanice albastre, maro și roșii.

Logitech G413

Cel mai bun în general

Are aspectul, performanța și durabilitatea

52 USD 64 USD Economisiți
12 USD

Logitech G413 se declanșează pe toți cilindrii cu capacul său durabil din aluminiu și comutatoarele mecanice Romer-G Tactile. Are chiar și un passthrough USB la îndemână pentru conectarea perifericelor.

Pro

 • Carcasa durabila, din aluminiu
 • Romer-G Întrerupătoare mecanice tactile
 • 12 taste programabile prin software-ul G Hub
 • Port de trecere USB suplimentar

Contra

 • Macro-urile limitate la tastele funcționale
 • Lipsește un suport pentru încheietura mâinii
  Cum să actualizezi Safari pe iPhone și Mac