Cele mai bune smartphone-uri noi, lansate la MWC 2024

Legături rapide

Cauți un nou smartphone? Este timpul să vedem cele mai bune smartphone-uri noi pe care le-am văzut la MWC 2024.

1. Tecno Camon 30 Premier 5G

Gavin Phillips/MakeUseOf

Camon 30 Premier 5G a fost doar unul dintre noile smartphone-uri excelente lansate de echipa tehnologică inovatoare Tecno aici la MWC 2024.

Camon 30 Premier 5G de la Tecno are un SoC Dimensity 8200 Ultra cu opt nuclee, plus 12 GB RAM, 512 GB stocare și un GPU separat pentru nevoile dvs. de jocuri și video.

Ecranul său de 6,77 inchi are o rezoluție de 1.264×2.780 și o luminozitate maximă de 1.400 nits. Este, de asemenea, un panou LTPO, care permite rate de reîmprospătare dinamice mult mai bune, ceea ce este extrem de util atunci când comutați între sarcini intensive.

Tecno promovează, de asemenea, Camon 30 Premier 5G ca telefon pentru creativități, iar noul său ISP Sony promovează acest obiectiv. Sony ISP este un cip puternic de procesare și procesare a imaginilor AI care alimentează noul sistem de imagistică PolarAce al Tecno, care oferă o mulțime de instrumente AI.

În acest sens, Camon 30 Premier 5G are o matrice cu trei camere cu un obiectiv lat de 50 MP, un teleobiectiv periscop de 50 MP și un obiectiv ultrawide de 50 MP. Este o combinație puternică.

2. Honor Magic 6 Pro

Gavin Phillips/MakeUseOf

La fel ca Tecno, Honor continuă să-l iasă din parc cu noile sale smartphone-uri, iar Honor Magic 6 Pro este remarcabil.

Honor Magic 6 Pro dispune de un cip Snapdragon 8 Gen 3 de top, 12 GB sau 16 GB RAM și până la 1 TB de stocare. Snapdragon 8 Gen 3 mărește semnificativ și caracteristicile AI ale Magic 6 Pro, cum ar fi urmărirea ochilor alimentată de AI pentru a deschide notificări, apeluri și multe altele și Magic Portal, care vă permite să glisați și să plasați informații în alte aplicații și să căutați imediat.

  Dezlănțuirea puterii gândirii inovatoare

Ecranul său de 6,8 inchi vine cu o rezoluție de 1280×2800 (453 PPI) și are o luminozitate maximă de 5.000 de nit, ceea ce este incredibil de luminos. Îmi place și stilul vizual al lui Magic 6 Pro. Are un spate din piele artificială și un obiectiv lat de 50 MP, un teleobiectiv periscop de 180 MP și un obiectiv ultrawide de 50 MP.

3. ZTE Nubia Flip 5G

Gavin Phillips/MakeUseOf

Unul dintre cele mai puțin așteptate smartphone-uri noi la MWC 2024 a fost noul ZTE Nubia Flip 5G.

ZTE a adus o grămadă de noi smartphone-uri la MWC 2024, iar Flip 5G a fost cel mai interesant dintre toate, marcând primul telefon flip modern al ZTE.

Este, de asemenea, un telefon flip cu aspect ordonat, ecranul frontal circular mare oferind un nivel rezonabil de interacțiune, găzduind și camerele din spate de 50MP și 2MP ale lui Flip 5G.

ZTE poziționează Flip 5G pe piața brusc competitivă a telefoanelor flip de gamă medie, urmărindu-se ferm Motorola Razr și Tecno Phantom V Flip (de asemenea, arată destul de similar cu V Flip).

Snapdragon 7 Gen 1 nu este la fel de puternic ca ultimele cipuri Snapdragon Gen 8. Cu toate acestea, este același cu Motorola Razr și puțin mai puternic decât cipul Dimensity 8050 al lui Tecno Phantom V Flip, ceea ce i-ar putea oferi un ușor avantaj.

4. Xiaomi 14 Ultra

Gavin Phillips/MakeUseOf

Xiaomi 14 Ultra este smartphone-ul de vis al unui creativ. Xiaomi a împachetat un senzor masiv Sony LYT-900 de 1 inch în 14 Ultra, care este masiv pentru un smartphone.

Senzorul enorm este vital pentru matricea cu patru camere de la Ultra 14, având un obiectiv lat de 50 MP, un teleobiectiv de 50 MP, un teleobiectiv periscop de 50 MP și un ultrawide de 50 MP, toate cu marca Leica.

  Wifi Collector scanează și adună informații despre rețeaua wireless

Este echipat cu un cip puternic Snapdragon 8 Gen 3 și cip neural AISP de la Xiaomi, care permite o gamă largă de funcții bazate pe inteligență artificială. De exemplu, funcția Portret AI a lui Ultra 14 creează o versiune AI unică a dvs. sau a oricărei alte persoane cu care aveți cel puțin 20 de fotografii (nu luăm în considerare implicațiile clare privind confidențialitatea acestui lucru în acest moment).

Există, de asemenea, extinderea imaginilor AI, căutarea de fotografii, traducerea și multe altele, plus patru modele de culoare AI cu care să lucrați și să vă reglați fin imaginile.

5. Tecno Pova 6 Pro 5G

Gavin Phillips/MakeUseOf

Există câteva fragmente din noul Tecno Pova 6 Pro 5G care îmi plac foarte mult.

Unul, ecranul său de 6,78 inci, rezoluție 1080×2436 are o ramă foarte subțire, ceea ce ajută la maximizarea cât de mult poți folosi. Are, de asemenea, o rată de reîmprospătare bună de 120 Hz, deși nu prezintă rata de reîmprospătare variabilă LTPO care se găsește pe modelele mai premium ale Tecno (ceea ce se calculează, deoarece aceasta este foarte orientată către cumpărătorii cu buget redus).

De asemenea, vine cu 8 GB sau 12 GB RAM, plus 12 GB RAM virtuală, care funcționează în mod similar cu memoria virtuală pe un computer obișnuit. Este un plus util care îi oferă Pova 6 Pro 5G o capacitate suplimentară. Există, de asemenea, spațiu de stocare de 256 GB pentru jocurile, fotografiile și așa mai departe. În plus, cipul său Dimensity 6080 nu este prea puternic, dar este încă destul de decent pentru a face niște jocuri 3D.

  7 Cel mai bun software de monitorizare și management de la distanță (RMM) pentru IMM-uri

Acum, dintre toate smartphone-urile pe care le-am văzut la MWC 2024, Pova 6 Pro este probabil cel mai atrăgător. Are un panou din spate extrem de reflectorizant, acoperit cu o matrice de camere cu trei lentile și o matrice de LED-uri la fel de atrăgătoare, care se aprinde cu diferite modele. Din fericire, toate sunt LED-uri albe – companiile, inclusiv matricele de iluminare, ar trebui să evite LED-urile RGB!

În cele din urmă, este și remarcabil de subțire. Dispune de o baterie considerabilă de 6000 mAh, care este excelentă pentru un smartphone cu buget redus, dar are totuși o grosime de doar 7,9 mm. Se simte ușor și în mână.

6. ZTE Nubia Music

Gavin Phillips/MakeUseOf

De la un smartphone atrăgător la altul: ZTE Nubia Music dispune de un difuzor masiv integrat în spate, despre care ZTE pretinde că este cu 600% mai tare decât orice alt difuzor pentru smartphone.

Indiferent dacă aveți nevoie sau nu de un difuzor pentru smartphone care este cu 600% mai tare, nu are rost; ZTE a făcut acest telefon, există și de fapt arată destul de bine.

Difuzorul din spate este, de asemenea, certificat DTS:X și, pentru dreptate, a sunat rezonabil pe etajul aglomerat al MWC 2024. Este puțin probabil să măriți volumul din spatele autobuzului, dar ar putea fi o modalitate la îndemână de a reda muzică din mers în altă parte.

Difuzorul gigant nu este tot ce aduce ZTE Nubia Music, totuși. Are, de asemenea, două porturi pentru căști de 3,5 mm pentru experiențe de ascultare dublă și, mai bine, un inel luminos LED personalizabil în jurul cadrului ecranului frontal pe care îl puteți seta pentru a răspunde la muzica dvs.

Știu că totul sună puțin amăgitor. Și este, și asta este ceea ce îl face absolut genial.