Cele mai bune instrumente de urmărire a somnului din 2024

Dacă suferiți de o lipsă de somn, poate doriți să luați în considerare utilizarea funcțiilor de urmărire a somnului oferite de cele mai recente dispozitive portabile. Folosind senzori sofisticați, instrumentele de urmărire a somnului vă monitorizează ritmul cardiac și alți factori pentru a evalua calitatea somnului pe care îl aveți în fiecare noapte și cât de mult din acesta este un somn profund și odihnitor.

Hannah Stryker / MakeUseOf

Pe lângă faptul că este unul dintre cele mai bune ceasuri inteligente pe care le pot cumpăra cu bani, Apple Watch Series 9 este, de asemenea, o alegere excelentă pentru urmărirea somnului. Folosind aplicația Sleep pe Apple Watch, puteți accesa o întreagă suită de funcții pentru urmărirea și monitorizarea somnului.

Creați programe de somn pentru somnul dvs. de noapte și stabiliți-vă obiective de somn. Seria 9 monitorizează cât timp petreci în fiecare etapă de somn (REM, Core și Deep) și ține evidența la ce oră te trezești pentru a-ți oferi date complete pe care le poți folosi pentru a atinge aceste obiective.

Cu funcția Sleep Focus, Apple Watch Series 9 va limita distragerile înainte de a merge la culcare, pentru a vă ajuta să plecați mai ușor. Urmărirea somnului va începe în funcție de mișcarea corpului dumneavoastră (în timp ce Sleep Focus este activ) pentru a începe să vă înregistrați datele, gata pentru a le vizualiza în aplicație când este timpul să vă ridicați și să străluciți.

Apple Watch Series 9

Cel mai bun în general

359 USD 429 USD Economisiți 70 USD

Cu Apple Watch Series 9, puteți experimenta urmărirea avansată a somnului, vă puteți stabili propriile obiective de somn și puteți vizualiza istoricul somnului, pentru a vă ajuta să obțineți somnul profund și odihnitor de care aveți nevoie.

Pro

 • Urmărirea completă a somnului
 • Stabilește-ți propriile obiective și programe
 • Monitorizează ritmul respirator al somnului
 • Funcția Sleep Focus limitează distracția în modul Wind Down
 • Vizualizați istoricul somnului

Contra

 • Scump
 • Cel mai potrivit pentru utilizatorii de iPhone

Joe Fedewa / MakeUseOf

Într-o lume în care lansarea fiecărei generații de ceasuri inteligente tinde să trimită prețuri pe acoperiș, este liniștitor să vezi că Fitbit Charge 6 este disponibil la un preț mult mai rezonabil. Poate că îi lipsesc unele dintre funcțiile mai largi ale celui mai recent Apple Watch sau Galaxy Watch, dar când vine vorba de urmărirea somnului, este un adevărat concurent.

  Cum să creați constrângeri de cheie străină în SQL

Instrumentele avansate de sănătate ale lui Charge 6 includ urmărirea completă a somnului, oferindu-vă un scor de somn nocturn și informații avansate despre somn pe care le puteți consulta în aplicația Fitbit. În plus, cu un abonament Fitbit Premium, vă puteți crea propriile profiluri și programe de somn pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele de somn și să beneficiați de un somn mai sănătos.

Fitbit Charge 6

Cel mai bun buget

140 USD 160 USD Economisiți 20 USD

Experimentați informații avansate despre somn pentru o fracțiune din costul celor mai recente ceasuri inteligente cu Fitbit Charge 6 și faceți din somnul zilnic la fel de important pentru rutina dvs. ca și exercițiul zilnic.

Pro

 • Mai accesibil decât majoritatea celorlalte alternative de urmărire a somnului
 • Oferă scorul de somn nocturn
 • Informații avansate despre somn
 • Funcția Smart Wake

Contra

 • Necesită un abonament premium pentru a accesa unele dintre funcțiile mai avansate

Cel mai bun instrument de urmărire a somnului pentru analizarea tiparelor de somn: Samsung Galaxy Watch 6

Zarif Ali / MakeUseOf

Dacă doriți să vă scufundați adânc în tiparele dvs. de somn și să analizați comportamentul corpului în timp ce dormiți, atunci Samsung Galaxy Watch 6 este cel potrivit pentru dvs. Cu funcțiile sale Advanced Sleep Coaching, puteți urmări fiecare dintre etapele dvs. de somn și puteți dezvolta obiceiuri mai bune pentru un somn mai bun.

Cu Advanced Sleep Coaching, vă puteți planifica rutina de noapte, puteți stabili obiective de somn și puteți primi sfaturi despre cum să obțineți un somn mai odihnitor. Acesta analizează tiparele actuale de somn și folosește datele pe care le colectează pentru a crea un program de cinci săptămâni pentru a elimina cutele, ajutând să-ți facă somnul mai benefic și stimulând energia corpului în fiecare zi.

  Cele mai bune 7 instrumente foto Relight pentru transformări uimitoare

Pentru a începe antrenamentul de somn al Galaxy Watch 6, veți avea nevoie de date de o săptămână, pe care le va folosi ca bază pe care să vă construiți programul. Dacă sunteți blocat într-un somn prost și energie scăzută și nu sunteți sigur de unde să începeți, vă oferă toate îndrumările de care aveți nevoie, creând o soluție unică pentru dvs.

Samsung Galaxy Watch 6

Cel mai bun pentru analizarea tiparelor de somn

249 USD 300 USD Economisiți 51 USD

Scufundați-vă adânc în obiceiurile de somn ale corpului dvs. cu ajutorul Advanced Sleep Coaching al ceasului Samsung Galaxy, care poate crea un program de cinci săptămâni pentru a vă ajuta să obțineți un somn mai bun în fiecare noapte.

Pro

 • Antrenamentul avansat al somnului
 • Urmărește etapele somnului
 • Poate crea un program personal de somn de cinci săptămâni
 • Oferă date complete despre somn

Cea mai bună alternativă de urmărire a somnului pentru ceasul inteligent: WHOOP 4.0

Sergio Rodriguez / MakeUseOf

Whoop 4.0 este un dispozitiv de fitness purtabil cu o diferență. Nu există niciun ecran tactil aici. Ceea ce ai în schimb este un purtabil inteligent cu senzori avansați care monitorizează fiecare aspect al performanței corpului tău, trimițând acele date către telefon prin aplicația Whoop.

O mare parte a acestor date este antrenamentul de somn al lui Whoop. Whoop măsoară somnul pe care l-ai obținut față de somnul de care aveai nevoie pe baza activității tale cardiovasculare, a nivelului de stres și așa mai departe. Acest lucru vă oferă un scor general și oferă o țintă de somn pentru noaptea următoare. De asemenea, folosește o alarmă haptică pentru a te trezi ușor la ora preferată, cu vibrații silentioase.

Este scump si nu are ecran. Dar dacă doriți să vă scufundați în statisticile somnului și alte valori, veți fi recompensat cu o bibliotecă de date personale pentru analiza și examinarea dvs.

Hoop 4.0

Cea mai bună alternativă de ceas inteligent

Whoop 4.0 oferă o defalcare fiziologică completă a ratelor de exercițiu, odihnă și recuperare ale corpului tău, ajutându-te să schimbi obiceiurile proaste și să obții un somn mai bun.

Pro

 • Oferă monitorizarea continuă a tuturor datelor fiziologice
 • Urmărirea somnului identifică obiceiurile bune/proaste
 • Monitorizează și măsoară nivelul de stres

Contra

 • Necesită smartphone-ul tău pentru toate funcțiile
 • Scump

Garmin

Pentru cele mai bune funcții complete de urmărire a somnului, nu poți da greș cu Garmin Vivoactive 5. Oferă instruire personalizată a somnului și detectare automată a somnului și analizează cât de mult somn ai nevoie în funcție de cât de activ ești în timpul zilei.

  5 moduri de a remedia codul de eroare Nintendo Wii 51330

Cu valorile extinse de sănătate și bunăstare furnizate prin aplicația gratuită Garmin Connect, datele despre somn sunt transmise direct în monitorizarea energiei Body Battery, oferindu-vă o perspectivă asupra modului în care tiparele dvs. de somn vă afectează nivelul general de energie.

Dacă duceți un stil de viață activ, veți aprecia beneficiile urmăririi precise și detaliate ale somnului Vivoactive 5. Oferă toată asistența de care aveți nevoie pentru a vă crește scorurile zilnice de somn și pentru a vă atinge cel mai bun personal cu activitățile de fitness.

Garmin Vivoactive 5

Cel mai bun instrument de urmărire a somnului

Cu funcțiile sale personalizate de antrenament al somnului, detectarea automată a somnului și monitorizarea energiei bateriei corpului, Garmin Vivoactive 5 este unul dintre cele mai bune dispozitive de urmărire a somnului de pe piață.

Pro

 • Coaching personalizat pentru somn
 • Detectare automată a somnului
 • Oferă date complete despre somn
 • Analiza energiei bateriei corpului

Contra

 • Poate dura ceva timp pentru a configura

FAQ

Î: De unde știe monitorul meu de somn că sunt într-un somn profund?

Următoarele de somn folosesc detectarea mișcării încheieturii mâinii pentru a monitoriza mișcarea corpului. În plus, îți vor monitoriza și ritmul cardiac. Pe măsură ce corpul tău intră într-un somn profund, ritmul cardiac se va încetini în mod natural, permițând monitorului de somn să identifice în ce stadiu al somnului se află corpul tău.

Î: Poate telefonul meu să-mi urmărească cu exactitate somnul?

Urmărirea somnului este posibilă fără un smartwatch. Există o mulțime de aplicații atât pe iOS, cât și pe Android care pot fi folosite pentru a vă măsura somnul.

În mod obișnuit, aceștia folosesc microfonul încorporat al telefonului dvs. pentru a detecta când dormiți și pentru a începe urmărirea și va solicita ca telefonul să fie plasat aproape de locul unde dormiți. Cu toate acestea, este posibil ca rezultatele să nu fie la fel de precise precum le-ați obține dintr-un dispozitiv purtat.

Î: Poate un instrument de urmărire a somnului să detecteze apneea în somn?

În cele mai multe cazuri, nu. Cu toate acestea, instrumentele de urmărire a somnului pot genera rapoarte care sunt capabile să identifice și să urmărească unele dintre simptomele potențiale ale apneei în somn.

Î: Care este diferența dintre un tracker de somn și un tracker de fitness?

Un instrument de urmărire a somnului este un dispozitiv conceput pentru a monitoriza și analiza calitatea somnului. Întrucât, un tracker de fitness este conceput pentru a măsura performanța corpului dumneavoastră într-o gamă largă de activități fizice, cum ar fi mersul pe jos, alergarea, mersul cu bicicleta sau înotul.