03/01/2024

Cele mai bune încărcătoare pentru controler PS5 DualSense din 2024

Stațiile de încărcare DualSense reduc aglomerația de cabluri, eliberează porturile pe PS5 și mențin controlerele pregătite pentru acțiune. De la suporturi minimaliste de încărcare individuală până la încărcătoare cu două controlere și stații de andocare multifuncționale cu răcire, există o mulțime de încărcătoare pentru controler PS5 disponibile pentru a le încărca și a le afișa în stil.

Cea mai bună stație de încărcare PS5 DualSense: PowerA Solo

Licențiată oficial pentru PS5, stația de încărcare PowerA Solo oferă o modalitate sigură și elegantă de a încărca și de a vă prezenta controlerul DualSense. Are sigiliul de aprobare Sony și chiar are un design alb și negru cu o siglă PlayStation pentru a se integra perfect în configurația PS5.

Acest încărcător pentru controler are un design simplu, cu o bază largă, care face andocarea controlerului dumneavoastră fără efort și sigur. Se conectează la portul USB-C frontal al PS5 și se oprește automat când este plin, protejând bateria controlerului. PowerA oferă și o stație de încărcare duală, ideală dacă doriți să încărcați două controlere în același timp.

Stație de încărcare PowerA Solo

Cel mai bun în general

Realizată de una dintre puținele mărci care produc accesorii PS5 cu licență oficială, această stație de încărcare garantează o încărcare fiabilă pentru controlerul tău DualSense și se mândrește cu un design elegant care completează configurația ta de joc.

Pro

 • Licențiat oficial pentru compatibilitate garantată
 • Încărcare rapidă și fiabilă
 • Compact și elegant
 • Ușor de folosit

Contra

 • Ocupă singurul port USB-C de pe PS5

OIVO

Stația de andocare pentru încărcător pentru controler OIVO PS5 este o opțiune solidă pentru un încărcător pentru controler dublu PS5 la prețuri accesibile. Se mândrește cu același stil de încărcare și design ca și oferta oficială, cu o estetică albă și neagră care se potrivește consolei PS5 pentru o configurație uniformă de joc.

  Cum să vă amintiți mesajele importante în Slack

În ciuda prețului mai mic, acest încărcător dublu poate încărca două controlere în mai puțin de două ore, făcându-l mai rapid decât stația de încărcare oficială. De asemenea, oferă indicatori de încărcare în față și un comutator de oprire, ceea ce este grozav dacă doriți doar să vă prezentați controlerele PS5.

Cu toate acestea, nu vine cu un adaptor de alimentare ca majoritatea opțiunilor. În schimb, se conectează la portul USB-C frontal sau la două porturi USB-A din spate, făcându-l un potențial dealbreaker dacă aveți mai multe accesorii PS5.

Stație de andocare pentru încărcător controler PS5 OIVO

Cel mai bun buget

20 USD 22 USD Economisiți 2 USD

Cu un buget redus, dar îți dorești încărcare twin-turbo pentru controlerele tale PS5? Stația dublă de încărcare a OIVO alimentează două controlere simultan, rămânând prietenoasă cu portofelul.

Pro

 • Accesibil
 • Încarcă două controlere simultan
 • Design elegant cu indicatori de încărcare

Contra

 • Ocupă unul sau două porturi pe PS5

Sony

Stația de încărcare oficială DualSense de la Sony este o alegere populară în rândul utilizatorilor, nu numai pentru că poate încărca două controlere DualSense simultan, ci și pentru că este cea mai sigură și mai fiabilă modalitate de a încărca controlerele PS5. Realizat de aceeași echipă din spatele controlerului PS5, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la compatibilitate sau deteriorarea controlerului.

Această stație de încărcare încarcă două controlere în aproximativ trei ore, în același timp necesar pentru a încărca un controler DualSense prin porturile USB ale PS5. Este compatibil atât cu controlerul standard, cât și cu controlerul DualSense Edge, iar adaptorul de alimentare inclus înseamnă că puteți elibera acele porturi USB valoroase de pe PS5.

Stație de încărcare Sony DualSense

Cel mai bun pentru două controlere

  Cum să înregistrezi întâlnirea Zoom pe iPhone

Aceasta este stația de încărcare oficială pentru controlerele DualSense. Este sigur, de încredere, funcționează cu toate controlerele PS5 și nu va ocupa niciun port de pe PS5.

Pro

 • Incarcator oficial Sony
 • Încarcă două controlere în același timp
 • Sigur și de încredere
 • Ușor de folosit

Contra

 • Alternative mai ieftine disponibile

OIVO

Conceput să se așeze perfect pe PS5, încărcătorul pentru controler OIVO PS5 cu suport pentru căști oferă toate beneficiile unei stații de încărcare fără a ocupa spațiul prețios al biroului. Designul său elegant alb și negru se îmbină perfect cu configurația dvs., făcându-l să se simtă mai puțin ca un supliment și mai mult ca o extensie naturală a PS5.

Dar acest controler PS5 și încărcător pentru căști nu este doar despre estetică. Se mândrește cu viteze de încărcare ultra-rapide, care vă exploatează complet controlerele DualSense în mai puțin de două ore. Stilul simplu de încărcare prin snap-down face ca andocarea sau scoaterea controlerului dvs. să fie ușoară, în timp ce un suport dedicat vă menține căștile de gaming în siguranță.

Încărcător pentru controler OIVO PS5 cu suport pentru căști

Cel mai bun cu suport pentru căști

Dispunând de două compartimente de încărcare dedicate pentru controlerele tale DualSense și un suport convenabil pentru căștile de gaming, încărcătorul pentru controler OIVO PS5 cu suport pentru căști merită un loc în configurația ta PS5.

Pro

 • Încărcare rapidă pentru două controlere
 • Funcționează cu controlerele standard și Edge DualSense
 • Compatibil cu mai multe căști
 • Se potrivește estetică PS5

Contra

 • Nu este compatibil cu versiunile PS5 Slim

NexiGo

Dincolo de o stație de încărcare de bază DualSense, suportul de răcire NexiGo PS5 organizează configurarea PS5 într-un singur hub elegant. Ține în siguranță consola, două controlere, telecomanda media, căștile și până la zece jocuri, toate fără a-ți aglomera biroul.

Două compartimente de încărcare dedicate vă mențin controlerele alimentate și pregătite, în timp ce un ventilator încorporat vă menține PS5 să funcționeze la rece chiar și în timpul celor mai intense sesiuni de joc. Întreaga configurație este alimentată de un adaptor de 15 W, asigurând încărcarea rapidă a consolelor dvs. fără a ocupa niciun port USB de pe PS5.

  Ce este Mhm?

Suport de răcire NexiGo PS5

Cel mai bun suport de încărcare

23 USD 60 USD Economisiți 37 USD

Deși mai scump decât opțiunile de încărcare de bază, suportul de răcire NexiGo PS5 oferă o versatilitate de neegalat. Îți păstrează controlerele DualSense în funcțiune și toate elementele tale esențiale pentru jocuri sunt bine organizate pentru o configurare fără dezordine.

Pro

 • Încarcă două controlere
 • Păstrează totul ordonat și organizat
 • Răcire eficientă
 • Suport solid pentru PS5

Contra

 • Nu este compatibil cu noile ediții PS5 Slim

FAQ

Î: Ce tip de încărcător folosește PS5 DualSense?

Controlerul PS5 DualSense folosește un cablu USB-C la USB-A pentru a încărca. Pur și simplu conectați capătul USB-C la controler și celălalt capăt la oricare dintre porturile USB ale PS5 pentru a vă încărca ușor și rapid controlerul.

Î: Este bine să încărcați controlerul PS5 cu un încărcător de telefon?

În majoritatea cazurilor, da, vă puteți încărca în siguranță controlerul PS5 cu un încărcător de telefon, cu condiția să iasă la 5 volți. Cu toate acestea, vă recomandăm să vă conectați direct la consolă sau să utilizați o stație de încărcare DualSense dedicată pentru o încărcare mai sigură și mai fiabilă.

Î: Pot folosi controlerul meu PS4 pe PS5?

Da, puteți folosi controlerul PS4 pe PS5, dar numai pentru a juca jocuri PS4. Jocurile PS5 necesită noul controler DualSense pentru a profita de caracteristicile sale speciale, cum ar fi feedback-ul haptic și declanșatoarele adaptive.

Î: Cât timp durează până când PS5 DualSense se încarcă?

Controlerul PS5 durează de obicei aproximativ trei ore pentru a se încărca complet, indiferent dacă îl conectați direct la consolă sau dacă utilizați o stație de încărcare. Cu toate acestea, unele stații de încărcare, cum ar fi stația de andocare pentru încărcător pentru controler OIVO PS5, se laudă cu timpi de încărcare mai rapidi, potențial reîncărcând DualSense în doar două ore.

x