Cele mai bune carcase Steam Deck din 2024

În timp ce Valve îmbracă o husă de transport cu noul tău Steam Deck, totuși are nevoie de o husă de protecție pentru a-l proteja de lovituri, zgârieturi și căderi. În plus, aceste huse de protecție pentru Steam Deck sunt destul de utile pentru a adăuga o aderență mai bună a dispozitivului portabil, o caracteristică deosebit de utilă pentru sesiunile lungi de joc.

Spigen

The Spigen Rugged Armor este calea de urmat dacă doriți o prindere solidă, confortabilă și o compatibilitate perfectă cu accesoriile oficiale Valve Steam Deck. Este realizat din material TPU de înaltă calitate, oferind o cale de mijloc excelentă între carcasele dure și cele din silicon. Este suficient de flexibil pentru o aplicare ușoară, dar nu prea subțire.

Carcasa este mai subțire și mai ușoară decât alte huse de protecție Steam Deck, dar suficient de robustă pentru a oferi protecție decentă împotriva căderilor. Menține Deck-ul într-o poziție naturală și confortabilă pe mână și nu împiedică declanșatoarele, porturile și butoanele. Steam Deck se potrivește perfect în husa oficială de transport de la Valve cu Rugged Armor și funcționează cu docul oficial. Spigen adaugă, de asemenea, o curea de mână reglabilă pentru a completa ceea ce este deja o husă de protecție perfectă pentru Steam Deck.

Spigen Rugged Armor pentru Steam Deck

Cel mai bun în general

25 USD 30 USD Economisiți 5 USD

Spigen Rugged Armor este cea mai bună carcasă Steam Deck pentru majoritatea oamenilor. Combină o protecție fiabilă, o potrivire perfectă și o aderență excelentă, toate ambalate într-un design elegant, dar subțire, care nu adaugă un volum suplimentar.

Pro

 • Subțire și ușoară, dar protecție bună
 • Confortabil
 • Se potrivește în husa oficială de transport

JSAUX

Dacă sunteți în căutarea celor mai avantajoase bani, husa de protecție JSAUX Kickstand este o opțiune ușor de recomandat. Este vizibil mai gros decât majoritatea cazurilor, ceea ce este o mană divină în cazul în care scăpați accidental Steam Deck-ul, deoarece acea grosime suplimentară se adaugă la absorbția șocurilor. Face imposibilă conectarea la Steam Deck Dock oficial, dar, deoarece este ușor de îndepărtat, nu este un deal-breaker.

  Cum să instalezi Windows pe Steam Deck-ul tău

Nici Steam Deck-ul nu îți vei scăpa prea des, cu materialul TPU texturat, oferindu-i atât proprietăți anti-alunecare, cât și anti-zgârieturi. Mai important, au fost făcute decupaje perfecte pentru toate porturile și orificiile de aerisire disponibile pentru a preveni acumularea de căldură. Are chiar și un suport rigid în spate, dacă doriți să o sprijiniți.

Protector de husa JSAUX TPU

Cel mai bun buget

Protectorul pentru husă JSAUX TPU este surprinzător de dur pentru prețul său, oferind o carcasă mai groasă pentru o absorbție mai bună. Are chiar și o prindere texturată pentru a preveni și mai mult alunecarea în primul rând.

Pro

 • Prindere texturată, anti-alunecare
 • Material TPU gros, rezistent la șocuri
 • Decupaje perfecte pentru porturi și orificii de ventilație

Contra

 • Trebuie să scoateți carcasa pentru a andoca

Benazcap

Husa de protecție din TPU Benazcap oferă protecție solidă împotriva zgârieturilor și căderilor de zi cu zi, precum și un suport încorporat pentru jocuri pe desktop fără mâini. Puteți susține Steam Deck-ul pentru a oferi mâinilor dumneavoastră o pauză dorită sau puteți juca jocuri multiplayer locale. Este un suport mecanic, deci nu afectează viteza ventilatorului sau performanța Steam Deck-ului.

Carcasa în sine este un amestec de bara de protecție TPU care absoarbe șocuri și suport dur din policarbonat. Face o treabă excelentă de a proteja părțile laterale și din spate ale Steam Deck-ului, iar mânerele aderente și texturate oferă o senzație foarte bună în mână și o ținere mai confortabilă a Steam Deck-ului.

Husă de protecție Benazcap TPU pentru Steam Deck

Cel mai bun cu Stand

14 USD 20 USD Economisiți 6 USD

Realizată cu un TPU care absoarbe șocuri și un suport rigid din policarbonat, husa de protecție Benazcap TPU este la fel de bună ca majoritatea carcaselor Steam Deck când vine vorba de protecție și aderență. Adevăratul kicker este că oferă, de asemenea, un suport solid pentru atunci când doriți să aveți mâinile libere.

Pro

 • Suport încorporat
 • Protecție solidă pentru spate și mânere
 • Potrivire perfectă și decupaje precise
 • Aderență excelentă
 • Se potrivește în husa oficială de transport Steam Deck

SUCCES

  4 moduri de a remedia SMITE imposibil de conectat la Steam

SUPCASE nu este străin să facă huse de protecție de înaltă calitate. Oferta sa emblematică, the SUPCASE Unicorn Beetle PRO, a fost husa robustă ideală pentru Nintendo Switch, telefoane și tablete, iar Steam Deck nu este diferit. Construită cu o bară de protecție TPU și un spate rigid din policarbonat, această husă oferă noului tău Steam Deck cea mai bună protecție posibilă. Poate rezista la căderi și șocuri mai bine decât altele, datorită protecției sale solide, care depășește standardele militare.

Unicorn Beetle PRO acoperă întregul spate și părțile laterale ale Steam Deck-ului, adăugând atât protecție suplimentară, cât și o aderență mai bună. Este confortabil pentru sesiuni lungi de joc și are un suport mecanic robust pentru atunci când trebuie să vă odihniți mâinile sau să jucați jocuri cu un controler. Un lucru pe care SUPCASE îl face mai bine decât alte carcase este decupările precise pentru porturi și butoane. Portul USB-C, în special, are suficient spațiu pentru cabluri groase și în unghi drept, ceea ce este util atunci când utilizați o stație de andocare.

SUPCASE Husă din seria Unicorn Beetle Pro pentru Steam Deck

Cel mai bun caz robust

Protejați-vă Steam Deck-ul de cele mai rele picături și căderi cu această carcasă dură și robustă de la SUPCASE. Oferă o protecție solidă împotriva căderilor, care depășește standardele militare, asigurându-vă că obțineți cea mai bună protecție pentru noul dvs. handheld de gaming.

Pro

 • Protecție solidă
 • Prindere confortabilă
 • Se potrivește în husa de transport originală
 • Funcționează cu unele docuri terțe
 • Suport mecanic încorporat

Contra

 • Nu funcționează cu docul original

HEYSTOP

Nu este surprinzător că oamenii se îngrămădesc la skin-uri Steam Deck pentru personalizare, dar nu au rost dacă atașați apoi o carcasă. Din fericire, carcasa transparentă HEYSTOP Steam Deck lasă frumusețea mașinii să strălucească, acționând simultan ca o armură rezistentă. Veți obține protecție împotriva căderilor, colțurile absorbind cel mai mult șoc.

Carcasa transparentă HEYSTOP Steam Deck este, de asemenea, destul de confortabilă de ținut, având în vedere designul său ergonomic bine modelat. Materialul său este neted și incredibil de ușor de curățat, de asemenea. Singurul dezavantaj este lipsa protecției din față, dar din moment ce are un preț echitabil, acesta este un motiv în plus pentru a alege un protector de ecran Steam Deck pentru liniște sufletească.

  Cum să utilizați Steam Achievement Manager pentru a debloca orice realizare

Carcasă transparentă HEYSTOP Steam Deck

Cel mai bun caz clar

Atâta timp cât husa transparentă HEYSTOP Steam Deck este o opțiune, nu există niciun motiv să renunți la protecție doar de dragul stilului. Obțineți beneficiul unei carcase durabile, care absorb șocuri, în timp ce vă arătați în continuare carcasa dulce și nouă.

Pro

 • Amortire suplimentară în jurul marginilor
 • Forma ergonomica
 • Carcasa moale și flexibilă este ușor de atașat
 • Afișează Steam Deck-ul tău

Contra

 • Lipsă protecție în față

FAQ

Î: Pot juca toate jocurile Steam de pe Steam Deck?

În teorie, da. Puteți chiar să ieșiți din ecosistemul Steam și să vă scufundați în Epic Games și GOG. Cu toate acestea, asta nu spune nimic despre cât de bine va funcționa un anumit joc. Ca orice PC, Steam Deck-ul are limitele sale, iar unele titluri ar putea să nu funcționeze la fel de bine.

Î: Steam Deck este practic un PC?

Da, Steam Deck este pur și simplu un PC în formă portabilă; de fapt, îl puteți conecta la un monitor, împreună cu o tastatură și un mouse, și îl puteți utiliza ca pe un desktop.

Î: Pot juca Steam Deck pe un televizor?

Da, puteți conecta Steam Deck la un televizor. Aveți două opțiuni: conectați-vă printr-un Steam Deck Dock sau prin numeroasele alternative Steam Deck Dock sau folosind un adaptor USB-C la HDMI.

Î: Steam Deck vine cu o carcasă?

Steam Deck vine cu propria sa carcasă de transport, dar nu include o husă de protecție. Husa de transport Steam Deck originală se potrivește destul de bine, așa că este posibil să întâmpinați probleme de spațiu în funcție de husa de protecție pe care o alegeți. Este destul de simplu, dar sunt disponibile niște huse de transport Steam Deck excelente de la terți.