03/01/2024

Cele mai bune cabluri coaxiale din 2024

Trecerea la cabluri coaxiale de înaltă calitate poate debloca o calitate vibrantă a imaginii, viteze de internet crescute și o experiență de streaming mai fluidă. Dacă te-ai săturat de internetul lent sau de emisiunile TV neclare, iată cele mai bune cabluri coaxiale pentru un impuls garantat.

Monopreț

Monoprice este un brand de încredere pentru cabluri HDMI și Ethernet de înaltă calitate și produce unele dintre cele mai bune cabluri coaxiale pentru instalații de televiziune prin cablu și internet. The Cablul coaxial Monoprice RG6 Quad Shield CL2 oferă transmisie de semnal de înaltă calitate și fiabilă pe distanțe scurte și lungi datorită conductorului său solid de 18AWG, ecranare cvadruplă și impedanței de 75 ohmi.

Deși nu este la fel de flexibil ca cablurile coaxiale RG59, construcția sa groasă ajută la menținerea calității semnalului și la minimizarea pierderilor de semnal, în special pentru rulajele mai lungi în comparație cu cablurile mai subțiri. În plus, puteți alege dintre dimensiuni mai mici de 1,5 și 3 picioare pentru o instalare curată și fără dezordine sau puteți opta pentru un cablu uimitor de 100 de picioare lungime. Cu o evaluare CL2, este excelent și pentru instalarea în perete.

Cablu coaxial Monoprice RG6 Quad Shield CL2

Cel mai bun în general

6 USD 7 USD Economisiți 1 USD

Cablul coaxial Monoprice RG6 Quad Shield CL2 este un cablu coaxial de 75 ohmi, ideal pentru conectarea antenelor TV, modemurilor prin cablu și multe altele. Este fabricat de una dintre cele mai reputate mărci pentru cabluri AV și Ethernet și este disponibil în dimensiuni cuprinse între 1,5 și 100 de picioare.

Pro

 • Calitate solidă de construcție și ecranare
 • Opțiuni de dimensiuni multiple
 • Sweep testat la 3,0 GHz

Philips

Cablul coaxial Philips RG6 Quad Shield are elementele esențiale pentru un cablu coaxial solid și fiabil. Este clasificat RG6 și are un conductor gros de 18 AWG, precum și ecranare cvadruplă pentru a limita interferențele EMI și RFI din exterior, rezultând o putere puternică a semnalului și practic nicio pierdere de semnal.

Terminat cu un conector de tip F, acest cablu funcționează excelent pentru conectarea modemurilor prin cablu, receptoarelor de satelit sau a instalațiilor directe de antene TV. Dimensiunea scurtă de 6 picioare și calitatea solidă a construcției asigură o calitate excelentă a imaginii pentru televizoare și CCTV-uri și viteze mai mari pentru instalațiile de internet.

  MacBook nu intră în modul Repaus când capacul este închis? 6 remedieri de încercat

Cablu coaxial Philips RG6 Quad Shield

O altă opțiune grozavă

Cablul Quad Shield de la Philips oferă aproape aceleași caracteristici și fiabilitate ca și cablul coaxial Monoprice. Este de la o marcă de renume și îndeplinește toate cerințele pentru un cablu coaxial de înaltă calitate.

Pro

 • Construcție solidă cu ecranare fiabilă
 • Calitate excelentă a imaginii și viteze de transfer mai mari
 • Conectează și utilizează
 • Fiabilitatea Philips

Cablul contează

Dacă doriți cel mai bun profit pentru banii dvs., nu puteți învinge cablurile coaxiale de corecție RG6 cu 3 pachete Cable Matters. Este un set de trei cabluri coaxiale de 75 ohmi, clasificate RG6, care costă aproape la fel ca un singur cablu de la concurență. Cu patru straturi de ecranare și un conductor gros de 18 AWG, vă puteți bucura de economii semnificative de costuri fără a sacrifica performanța.

Cablurile au o grosime și o flexibilitate similare cu alte cabluri coaxiale clasificate RG6, dar fitingurile de compresie sunt mai subțiri, facilitând instalarea lor alături de alte cabluri. Puteți alege dintre diferite lungimi, variind de la 1,5 la 10 picioare. Dacă aveți nevoie de cabluri mai lungi, Cable Matters oferă și opțiuni individuale de până la 100 de picioare. În general, este un pachet excelent de valoare dacă doriți să conectați mai mult de un televizor, modem sau sistem CCTV.

Cable Matters Pachet de 3 cabluri coaxial RG6 cu clasificare CL2

Cel mai bun buget

De ce să cumpărați doar unul când puteți obține trei la aproape același preț? Pachetul de 3 cabluri coaxial RG6 Cable Matters CL2-Rated este o alegere rentabilă pentru conectarea mai multor dispozitive sau pentru păstrarea la îndemână a unui cablu de rezervă pentru viitoarele instalări sau înlocuiri.

Pro

 • Trei cabluri de înaltă calitate pentru mai puțin
 • Protecție solidă împotriva interferențelor
 • Disponibil în mai multe dimensiuni
 • Sigur pentru utilizare în perete

Contra

 • Până la 10 picioare lungime numai pentru opțiunea de pachet de 3
  13 Cea mai bună platformă de găzduire pentru aplicația Node.js

G-PLUG

Acest pachet de cablu coaxial și prelungitor de la G-PLUG este opțiunea perfectă dacă sunteți în căutarea celui mai bun cablu coaxial pentru curse lungi. Cablul este disponibil într-o multitudine de dimensiuni, variind de la 3 la 100 de picioare, dar ceea ce îl face să iasă în evidență este cuplul de cablu coaxial inclus, care vă permite să atașați un al doilea cablu pentru o rază extinsă de peste 100 de picioare.

Indiferent dacă antena TV se află la mai multe etaje distanță sau dacă doriți să conectați un modem prin cablu într-o altă cameră, acest set oferă tot ce aveți nevoie pentru a vă conecta dispozitivele fără să vă faceți griji cu privire la pierderea semnalului sau degradarea imaginii. În plus, cablul are conectori etanșați la intemperii, permițându-vă să îl utilizați în siguranță pentru instalații în aer liber.

Set de conectori pentru cablu coaxial G-PLUG 50FT RG6

Cel mai bun pentru distanțe lungi

18 USD 21 USD Economisiți 3 USD

Setul de conectori pentru cabluri coaxiale G-PLUG RG6 este o alegere excelentă dacă dispozitivele dvs. se află în mai multe încăperi sau pe etaje diferite. Obțineți un cablu mai lung, de până la 100 de picioare și un cuplaj de cablu coaxial, permițându-vă să-l extindeți și mai mult.

Pro

 • Disponibil în dimensiuni mai lungi de 50, 75 și 100 de picioare
 • Extensibil cu un cuplaj inclus
 • Sigur pentru utilizare în interior și exterior
 • Durabil și rezistent la apă

Contra

 • Doar un cuplaj de extensie inclus

CableDirect

Cablul coaxial de 90 de grade CableDirect oferă o instalare fără probleme pentru televizoare montate pe perete sau prize de perete ascunse în spatele mobilierului. Are un conector în unghi drept la un capăt, care vă permite să îl direcționați în siguranță prin locuri greu accesibile, fără să vă faceți griji cu privire la îndoirea sau îndoirea cablului, ceea ce l-ar putea deteriora.

Când vine vorba de performanță, cablul poate gestiona videoclipuri HD și internet de mare viteză și are ecranare rezistentă pentru transmiterea semnalului fără pierderi. Puteți alege dintre dimensiuni mai mici, cum ar fi 3 picioare pentru distanțe scurte între priză și dispozitiv, sau dintre cele mai lungi, de până la 25 de picioare pentru instalări pe distanțe lungi.

  Înțelegerea subșirurilor în Java: un ghid de bază

Cablu coaxial de 90 de grade CableDirect

Cel mai bun pentru spații înguste

Cablul coaxial de 90 de grade CableDirect este un salvator dacă trebuie să treceți un cablu coaxial prin spații înguste, cum ar fi conectarea unui televizor montat pe perete sau a unei prize coaxiale de perete cu spațiu limitat.

Pro

 • Conector convenabil în unghi drept
 • Opțiuni de dimensiuni multiple
 • Performanta excelenta

Contra

 • Puțin mai scump decât concurența

FAQ

Î: Pentru ce este folosit un cablu coaxial?

Cablurile coaxiale sunt cel mai frecvent utilizate pentru a conecta televizoare și receptoare la antene pentru acces prin cablu și satelit sau pentru furnizarea de internet de mare viteză.

Î: Care sunt cele trei tipuri de cablu coaxial?

Cele trei tipuri comune de cabluri coaxiale sunt RG6, RG59 și RG11. RG6 excelează în divertismentul acasă și conexiunea la internet datorită echilibrului său între cost și performanță. RG59 este flexibil pentru rulări scurte și dispozitive portabile, în timp ce RG11 este mai gros și mai robust decât RG6, făcându-l ideal pentru utilizare în aer liber și pe distanțe lungi.

Î: Cablurile coaxiale sunt numai pentru televizoare?

Nu, există multe utilizări pentru cablurile coaxiale dincolo de televizoare, cum ar fi furnizarea de internet de mare viteză prin modemuri de cablu, transmiterea de date în echipamente medicale, facilitarea comunicațiilor radio și chiar în aplicații militare pentru transmiterea fiabilă a semnalului.

Î: Cum știu ce cablu coaxial folosesc pentru internet?

RG6 funcționează bine pentru majoritatea instalațiilor de internet, dar puteți opta și pentru RG59 dacă este necesară îndoirea frecventă sau RG11 pentru instalații în exterior, mai ales în condiții grele.

x