09/26/2023

Cele mai bune 8 site-uri web pentru a învăța limba spaniolă gratuit

Indiferent dacă călătoriți într-o țară vorbitoare de spaniolă sau doriți doar să învățați limba, utilizarea platformelor potrivite de învățare a limbii poate face procesul mai ușor și mai distractiv.

Vestea bună este că există numeroase site-uri web care oferă planuri de învățare gratuite pentru a vă ajuta să stăpâniți limba. Iată cele mai bune site-uri care merită verificate dacă vrei să studiezi spaniolă.

Duolingo a revoluționat învățarea limbilor străine prin abordarea sa gamificată. Platforma oferă o serie de planuri de lecții pentru a ajuta oamenii cu diferite niveluri de competență să învețe limba spaniolă. Indiferent dacă sunteți un începător complet sau doar doriți să vă perfecționați abilitățile de vorbire spaniolă, lecțiile și exercițiile scurte și interactive de la Duolingo sunt o opțiune excelentă.

Activitățile de învățare de pe platformă vă pot ajuta să citiți, să scrieți și să vorbiți cu o fluență considerabilă în timp, dacă continuați. În plus, sistemul adaptiv de învățare urmărește progresul dvs., astfel încât să știți cât de mult ați progresat și unde vă aflați.

În timp ce versiunea gratuită a Duolingo vă permite să accesați gratuit tot conținutul de învățare de pe platformă, vă puteți înscrie pentru abonamentul premium dacă doriți o experiență fără reclame.

Modelul de învățare a limbilor străine al lui Busuu combină studiul în ritm propriu cu opțiunea de a practica limba cu vorbitori nativi din întreaga lume. Studiul în ritm propriu este alcătuit din planuri de lecție concepute de experți, care includ conținut interactiv și bogat în multimedia, mementouri pentru a vă menține pe drumul cel bun cu obiectivele de învățare și teme simple care vă vor ajuta să vă evaluați progresul.

De asemenea, puteți interacționa cu membrii comunității lui Busuu, permițându-vă să vă împărtășiți cunoștințele și să învățați împreună. Deși poți folosi Busuu gratuit, abonarea la versiunea plătită a acestei platforme te va ajuta să accesezi planuri de lecții fără reclame, să accesezi certificate de învățare și alte avantaje.

  Puteți începe de la capăt cu TurboTax?

Dispunând de o interfață ușor de utilizat, intuitivă și un proces de înregistrare gratuit, începerea utilizării Memrise este relativ simplă. Odată ce sunteți pe site, puteți alege limba pe care doriți să începeți să învățați pentru a accesa planuri de lecții și cursuri gratuite.

Planurile de lecție acoperă expresii politicoase, numere și vocabular pe care va trebui să-l cunoașteți pentru a comanda mâncare la un restaurant și pentru a vă exprima preocupările legate de sănătate, printre altele. Platforma are un instrument de urmărire a activității și a progresului. În plus, aveți acces și la chatbot-ul AI al Memrise pentru a practica limba pe care încercați să o învățați.

Utilizatorii pot avea două conversații gratuite în fiecare zi (utilizatorii Memrise PRO beneficiază de conversații gratuite nelimitate). Cu toate acestea, chiar și versiunea gratuită vă poate ajuta să vă învățați să vorbiți limba într-o manieră conversațională.

Abordarea holistică de învățare a lui Loecsen este opțiunea perfectă pentru începători. Planurile de lecție au fost dezvoltate cu două obiective în minte: să vă ajute să învățați vocabularul de care veți avea nevoie pentru a comunica și să vă arate că ești capabil să înveți o nouă limbă la orice vârstă.

Planurile de învățare de pe platformă urmează o abordare în trei pași. În prima etapă, veți asculta un vorbitor nativ rostind fraze simple și veți încerca să le repetați cât mai bine.

Următoarea etapă vă va cere să ascultați frazele pe care le-ați învățat. Poți face asta înainte de culcare, imediat ce te trezești sau în timp ce faci alte sarcini. Această expunere continuă vă ajută să vă întăriți memoria și vă va ajuta să interiorizați frazele cheie. Etapa finală vă cere să susțineți un test, astfel încât să vă puteți testa înțelegerea limbii.

  Cum să editați gratuit fișierele PDF pe un Chromebook

123 Teach Me este una dintre cele mai bune platforme online de învățare a limbilor străine, care se adresează atât adulților, cât și copiilor. Dispunând atât de module de învățare în ritm propriu, cât și de interacțiune captivantă, platforma vă poate ajuta să învățați rapid o nouă limbă.

Planurile de lecție despre 123 Teach Me sunt concepute de experți și includ o mulțime de conținut multimedia interactiv sub formă de jocuri și activități. Site-ul web include și alte instrumente utile, cum ar fi un conjugator de verbe și un generator de propoziții în spaniolă, ambele vă pot ajuta în mod semnificativ procesul de învățare.

Deși nu este un instrument tradițional de învățare a limbilor străine, Rhino Spike vă ajută să înțelegeți fluența la nivel nativ prin schimbul de fișiere audio cu vorbitori nativi. Așadar, dacă aveți un text în limbă străină pe care doriți să îl puteți vorbi sau citi corect, puteți face o solicitare prin intermediul platformei.

Odată ce textul a fost transcris, puteți descărca fișierul audio. Alternativ, puteți utiliza și platforma pentru a înregistra audio pentru persoanele care fac solicitări. Aceasta este o modalitate excelentă de a vă familiariza cu pronunția autentică, care poate fi utilă, mai ales dacă călătoriți și vă așteptați să comunicați cu vorbitori nativi.

Coursera colaborează cu instituții de învățământ acreditate și bine reputate din întreaga lume, ajutându-vă să învățați limbi străine de la instructori experimentați. Această platformă este, fără îndoială, o opțiune excelentă pentru persoanele care preferă să învețe spaniolă într-un cadru mai formal, academic.

Cea mai bună parte despre Coursera este că înscrierea la cursuri este de obicei gratuită, ajutându-te să înveți limba din confortul casei tale. Dacă găsiți că un anumit curs vă este util, puteți plăti pentru a finaliza sarcinile evaluate și puteți obține un certificat de curs, pe care apoi îl puteți adăuga la profilul dvs. LinkedIn sau la CV.

  13 site-uri web de asigurări pentru animale de companie pentru a economisi din acele facturi scumpe pentru veterinar

Există numeroase cursuri disponibile pentru a vă înscrie pe Coursera, așa că, deși s-ar putea să întâlniți câteva planuri de lecții învechite, este posibil ca majoritatea cursurilor să fie actualizate și aliniate nevoilor dvs. de învățare.

Dacă doriți să învățați spaniolă online, LearnALanguage este o platformă interesantă pe care să o cercetați. Deși nu este la fel de cunoscută ca cealaltă opțiune de pe această listă, această platformă oferă numeroase planuri de lecție pentru a vă ajuta să alegeți cuvinte, verbe, expresii obișnuite și multe altele.

Planurile de lecție sunt concepute astfel încât să fie potrivite atât pentru noii cursanți, cât și pentru cei familiarizați cu limba. Așadar, fie că doriți să preluați expresii esențiale în spaniolă sau să vă extindeți vocabularul, această platformă este un excelent partener de învățare.

În timp ce aceste site-uri web oferă planuri de lecții excepționale, multimedia captivante și evaluări interesante pentru a vă ajuta să învățați cu ușurință spaniolă, învățarea dvs. nu trebuie să se oprească aici.

Datorită tehnologiei, poți învăța orice limbă la alegere oriunde și în orice moment folosind smartphone-ul tău. Deci, dacă doriți să încercați să învățați o nouă limbă în timp ce sunteți în deplasare, asigurați-vă că căutați câteva aplicații populare de învățare a limbilor străine pentru smartphone-ul dvs.

x