09/25/2022

Cele mai bune 6 găzduire de servere Don’t Starve Together (DST) în 2022

Găzduirea serverului Don’t Starve Together este benefică pentru iubitorii de jocuri, deoarece oferă performanțe, securitate și caracteristici incredibile la care nu vă puteți aștepta niciodată cu auto-găzduirea.

Acesta este același motiv pentru care serviciile de găzduire a serverelor de jocuri devin populare, fie că este vorba de jocul DST, Minecraft sau orice alt joc pe care îl jucați online.

La urma urmei, cine nu își dorește performanțe incredibile și viteză a serverului în timp ce joacă online?

Închirierea unui server de la un furnizor de găzduire de jocuri premium vă va asigura că veți obține performanță ridicată, experiență fără întârzieri, flexibilitate, putere și, evident, securitate.

Un furnizor de găzduire dedicat lucrează, de asemenea, 24×7 pentru a vă proteja serverul și datele, astfel încât să puteți juca oricând doriți, cu același timp de funcționare și securitate la nivel înalt.

Să intrăm în detaliile jocului Don’t Starve Together și să explorăm cele mai bune platforme de găzduire a serverelor de jocuri de închiriat.

Ce este Don’t Starve Together (DST)?

Nu morți de foame împreună (DST) este un joc video de supraviețuire multiplayer autonom dezvoltat și publicat de dezvoltatorul canadian de jocuri video indie Klei Entertainment.

DST a fost lansat inițial pentru OS X, Linux și Microsoft Windows în 2013. Mai târziu, în 2014, 2015 și 2016, a devenit disponibil pentru versiunile de buzunar PlayStation Vita, Playstation 3 și Android. În august 2015, jocul a fost lansat pentru versiunea Xbox One.

DST este cunoscut și ca o expansiune multiplayer a jocurilor de supraviețuire în sălbăticie. Jocul include acum Reign of Giants prin adăugarea de noi sezoane, personaje, biomi, provocări și creaturi.

Gameplay

Don’t Starve Together este un joc de supraviețuire pe care îl poți combate virtual, arătând și făcând clic cu mouse-ul sau folosind (ctrl+f) pentru un atac de forță. Alte activități pot fi controlate de tastatura sau gamepad-ul încorporat pentru a juca cu un controler.

Scopul principal al jocului este de a supraviețui cât mai mult posibil. Pe ecran, puteți vedea numărul de zile în care ați supraviețuit și anotimpurile. Când începeți prima dată jocul, veți primi un personaj implicit în joc, numit Wilson. Următorul personaj, Willow, poate fi deblocat cu un scor de 160 sub formă de puncte de experiență.

Fiecare personaj pe care îl vedeți are nevoie de câteva avantaje pe care să le deblocați, în timp ce fiecare urmărește experiențe și strategii unice. Jocul se bazează pe ciclul de zi sau de noapte, oferindu-vă fluctuații semnificative în stilul de joc.

În timpul zilei, jucătorul petrece timp explorând lumea adunând lemne de foc, alimente și alte resurse. Aici, puteți descoperi și rețete de crafting evitând inamicii. Pe măsură ce soarele apune, monștri periculoși și amenințarea invizibilă, Charlie, atacă jucătorii.

În joc, un jucător trebuie să aibă o capacitate de vedere pe timp de noapte și o sursă de lumină pentru a-l împiedica pe Charlie să atace. Ca jucător, poți construi un adăpost, unelte, arme etc. Un jucător poate muri în trei moduri: foame, sănătate proastă și sănătate proastă. Cea mai mare parte a jocului poate fi jucată în modul Sandbox, dar există un al doilea mod, și anume, Aventura, în care un jucător trebuie să găsească un reper – Maxwell’s Door.

De ce aveți nevoie de un server de găzduire de jocuri?

În timp ce joci jocul tău preferat, urmărești să te ții de el până când termini limita.

Să presupunem că sunteți în vârful jocului și dintr-o dată sistemul dvs. se oprește din cauza unei accidentări. În acel moment, îți va fi dificil să recâștigi acea parte a jocului pe care ai finalizat-o deja sau ai câștigat active sau să obții același statut.

  Raspberry Pi vs. Arduino: care este mai bun?

Acesta nu este cazul dacă aveți un server de jocuri găzduit de un furnizor premium. Un server de jocuri funcționează ca asistentul tău de joc. Puteți să vă înscrieți și să părăsiți jocul fără a pierde nimic din cauza unei întârzieri, a unei perioade de nefuncționare sau a unei erori de server. Te poți relaxa știind că activele tale sunt în siguranță, deoarece serverul tău de joc va stoca totul într-o locație de rezervă sigură. Astfel, puteți reveni la jocurile, configurațiile și fișierele salvate fără probleme.

Un server de jocuri este popular nu numai datorită stocării de rezervă, ci și pentru o gamă largă de lucruri, cum ar fi protecție DDoS, performanță ridicată de la cele mai recente hardware și software, latență scăzută, ping bun datorită centrelor de date din întreaga lume, timp de funcționare mai mare și curând.

Cea mai bună parte este că puteți modifica și modifica setările în funcție de cerințele dvs. Dacă sunteți un jucător expert, puteți obține acces FTP și manager de fișiere pentru a modifica setările avansate. Când te simți plictisit de un singur joc, poți comuta între jocurile disponibile și poți evita plictiseala.

Toate aceste capacități ale găzduirii serverelor de jocuri fac ca jucătorii să rămână în top și să devină supraviețuitori.

Cerinte Minime de Sistem

Pentru Windows:

 • 1,7 GHz sau mai bine
 • 1 GB RAM
 • Radeon HD5450 sau mai bună
 • Conexiune la internet în bandă largă
 • 3 GB spațiu disponibil
 • Placă de sunet și drivere 100% compatibile

Pentru macOS:

 • Leu (OSX 10.7.X)
 • Intel de 2,0 GHz
 • 4 GB RAM
 • placă grafică NVidia sau ATI
 • 3 GB spațiu disponibil
 • Conexiune la internet în bandă largă

Acum, să explorăm cele mai bune platforme de găzduire pentru servere Don’t Starve Together.

Nitrado

Închiriază serverul tău de joc de la Nitrado, un important furnizor de găzduire de jocuri, la un preț mai mic și experimentați cel mai bun joc multiplayer Don’t Starve Together. Odată ce finalizați înregistrarea, vă oferă acces imediat la serverul de joc.

Comutați între jocurile disponibile oricând și oriunde cu serviciile sale de gestionare simplă. Sistemul de plată anticipată de la Nitrado vă permite să controlați costul serverului dvs. de joc. De asemenea, are la dispoziție centre de date din întreaga lume pentru ping-uri scăzute și performanță ridicată.

Dacă sunteți un jucător cu experiență, veți obține acces complet la FTP, interfața web și RCON. Astfel, configurarea serverului nu a fost niciodată atât de ușoară, astfel încât experții au acces nerestricționat la fișierele de configurare. Nitrado oferă și o bază de date MySQL gratuită.

Cu browserul de fișiere încorporat de la Nitrado, puteți încărca modificări și fișiere fără software suplimentar. De asemenea, utilizatorii obișnuiți își pot accesa și gestiona serverele. Vorbind despre tehnologie, veți obține hardware de server sigur și de înaltă calitate și nu componente ieftine.

Nu vă faceți griji pentru fișierele serverului și jocurile salvate; Nitrado oferă o copie de rezervă completă a tuturor configurațiilor, jocurilor și fișierelor dvs. În Frankfurt, ca centru de date principal, veți găsi cea mai rapidă conexiune de 500 Gbit, ceea ce este excelent dacă doriți să jucați din Germania sau din locurile apropiate din Europa.

Experimentați peering-urile directe cu TeliaSonera, UnityMedia/UPC, Tiscali, Deutsche Telekom și alți operatori mari. Nitrado se conectează cu LINX, AMS-IX și DE-CIX pentru ping-uri bune în întreaga lume. De asemenea, puteți reda muzică pe serverul Teamspeak folosind TS3MusicBot.

Alegeți o ofertă începând de la 1,30 USD sau personalizați serverul în funcție de cerințele dvs., începând de la 5,20 USD.

Nodecraft

Obțineți serverul dvs. pentru cea mai bună experiență de joc cu Nodecraft. Finalizați înregistrarea și așteptați câteva secunde pentru a vedea serverul online în browser. Puteți să vă configurați serverul în funcție de cerințele dvs. și să începeți să jucați jocul preferat.

  Cum să vizualizați și să ștergeți cookie-urile în Firefox Developer Edition

Nu există limită pentru sloturile sau setările jucătorilor. Serverele Caves sunt incluse gratuit și veți avea acces complet la fișiere. Nodecraft oferă, de asemenea, backup în cloud pentru jocurile și fișierele dvs., astfel încât să nu vă pierdeți niciodată datele.

Cu Nodecrat ușor de utilizat, jocuri multiple și panoul de control unic, veți descoperi că configurarea serverului este atât de simplă. Salvați jocul actual și treceți la un alt joc disponibil pe serverul dvs. fără taxă suplimentară. Puteți alege dintre cele mai apropiate locații ale centrelor de date și puteți experimenta ping-urile scăzute și performanța ridicată în joc.

Trebuie să generați o nouă autentificare pentru fiecare sesiune FTP pentru a menține totul în siguranță. Verificați fiecare stare a serverului dvs., inclusiv utilizarea SSD, CPU și RAM. Nodecraft oferă, de asemenea, un program de instalare cu un singur clic pentru pachete de mod și pluginuri cu ușurință. Setați sarcinile să ruleze automat pe server și păstrați-vă serverul fără întârzieri cu hardware-ul său extraordinar de rapid cu un procesor de 3,8+ GHz, 64 GB RAM ECC, SSD de nivel enterprise, protecție DDoS și sistem de operare Linux.

Începeți încercarea gratuită astăzi și creați-vă propriul server în câteva secunde.

GPORTAL

Experimentați serverul de jocuri premium cu GPORTAL și începeți să jucați jocul fără nicio bătaie de cap. După ce finalizați înregistrarea, puteți vedea serverul disponibil pentru configurare în câteva minute.

GPORTAL oferă 6-64 de sloturi, astfel încât să vă puteți bucura să jucați și cu alți jucători. Cu gestionarea simplă a serverului prin acces la jurnal și interfață web, vă puteți configura cu ușurință întregul server cu doar un clic de mouse.

Comută rapid între locațiile și jocurile disponibile, fără nicio taxă suplimentară. Obțineți cel mai recent hardware de server NVMe SSD pentru performanță ridicată și latență scăzută, ceea ce înseamnă că jocul dvs. nu va încetini niciodată în timp ce vă jucați.

GPORTAL oferă un spațiu de rezervă de 50 GB pentru configurațiile, jocurile și fișierele salvate. Colaborează cu Corero și Bulwark pentru a oferi cea mai bună experiență de joc, protejându-vă serverul de atacurile DDoS inutile.

Alegeți cele mai apropiate locații din Los Angeles, Dallas, São Paulo, Barcelona, ​​New York, Washington, Tokyo, Singapore, Sydney, Taipei, Londra, Johannesburg și Frankfurt pentru o experiență fără întârzieri. Obțineți flexibilitate deplină cu GPORTAL Gamecloud și sistemul preplătit.

GTXGaming

Obțineți propriul dvs. server de jocuri instantaneu cu GTXGamingconfigurarea automată a lui. Fișierele sale de configurare sunt ușor de accesat și vă puteți configura serverul cu glisoare și formulare ușor de utilizat, oricum doriți. Include, de asemenea, un server Cave gratuit.

Schimbați-vă serverul Don’t Starve Together cu alte servere de jocuri disponibile cu doar câteva clicuri oricând doriți. Trebuie să deschideți un bilet de asistență atunci când doriți să treceți la alt joc. Toate centrele de date GTXGaming au protecție DDoS la nivel de întreprindere.

Nu vă faceți griji pentru serverul dvs. de jocuri, deoarece serverul dvs. va fi întotdeauna online pentru a vă proteja datele, inclusiv configurațiile, fișierele și jocurile. Utilizarea pe scară largă a procesorului Intel îl face suficient de puternic pentru a oferi putere maximă jocului dvs., astfel încât să nu întârzie niciodată.

GTXGaming folosește procesoare robuste E3 și cele mai recente procesoare i7/i9. De asemenea, a început să implementeze procesoarele puternice AMD Ryzen pentru performanță ridicată. Acesta acoperă întregul glob, astfel încât să puteți alege dintre diverse centre de date disponibile pentru o experiență mai bună.

În plus, GTXGaming își găzduiește infrastructura în Los Angeles, Dallas, New York, Oregon, Charlotte, Quebec, Londra, Paris, Madrid, Frankfurt, Moscova, Stockholm, Singapore și Sydney. Obțineți controlul deplin asupra serverului de joc prin interfața sa web uimitoare.

  Cum să salvați un Google Doodle offline

Cu meniuri derulante și super slidere, vă puteți configura serverul cu plăcere. Jucătorii profesioniști pot utiliza FTP-ul GTXGaming și accesul editorului de testare pentru a-și configura manual serverul. De asemenea, puteți adăuga un subutilizator pentru a vă gestiona serverul în funcție de permisiunile pe care le alegeți.

Raționalizați serverele

Începeți să vă configurați serverul de joc cu Raționalizați serverele și experimentează un joc de supraviețuire în sălbăticie plin de aventură. Odată ce comanda dvs. este plasată și plata este confirmată, serverul va fi disponibil în câteva minute.

Rețeaua vastă a serverelor Streamline este concepută de jucători pentru ca jucătorii să vă ofere jocuri fără jurnal. Instalați suplimente sau pluginuri din Mod Manager cu un sistem de instalare cu un singur clic. Oferă control complet asupra panoului de control puternic pentru a schimba și modifica setările în funcție de nevoile dvs.

Panoul de joc este conceput de la zero, ceea ce îi ajută pe jucători să economisească timp, permițându-le să se concentreze asupra jocului. Cu funcțiile puternice și designul flexibil, puteți juca jocul preferat fără bătăi de cap.

Centrele de date ale serverelor Streamline sunt disponibile în Chicago, Dallas, Los Angeles, Miami, Atlanta, New York, Phoenix, Seattle, Montreal, Olanda, Paris, Nuremberg, Londra, Auckland, Changi, Tokyo, Brisbane, Melbourne, Perth, Sydney, și Sao Paulo.

Faceți serverul de joc al dvs. la 1 USD/slot. Comandă acum și începe să joci în cel mai scurt timp.

Citadel Servers

Implementează serverul tău de joc Don’t Starve Together cu Citadel Servers si intra intr-o lume ciudata. Configurați acum serverul de joc și începeți să jucați în câteva minute. Pentru experți, vine cu acces FTP complet.

Accesați fișierele de jurnal și fișierele de configurare cu ușurință și definiți și creați-vă lumea așa cum doriți. Citadel Servers are o consolă web puternică care vă permite să faceți modificări și să salvați setările în fișierele serverului dvs.

Obțineți opțiunea de actualizare pe steam și sloturi pentru 64 de jucători. Puteți porni, reporni, opri sau reinstalați serverul cu doar un clic pe un buton. Include serverele Caves, Reign of Giants, A New Reign Beta și The Forge.

Citadel Servers folosește procesoare Xeon de înaltă performanță, unități SSD NVMe și protecție DDoS de nivel enterprise, astfel încât să nu întârziați niciodată în timpul jocului. Veți obține acces deplin la baza de date MySQL și puteți comuta oricând între jocurile disponibile.

Cu Citadel Servers, puteți accesa instrumente terțe, parametri de lansare personalizați, starea serverului, mod-uri și pluginuri. Panoul său de control TCAdmin complet și foarte recomandat vă permite să vă personalizați serverele de joc.

Configurați și comandați cu ușurință serverul de joc și obțineți-l live în câteva minute.

Concluzie

Don’t Starve Together este un joc captivant și devine mai distractiv atunci când închiriezi un server de găzduire de încredere, care oferă viteză, disponibilitate și performanță excepționale. Acest lucru vă permite să jucați jocul preferat non-stop și îmbunătățește experiența de joc cu suplimente, funcții noi și plugin-uri fără perioade de nefuncționare și întârzieri.

Astfel, alegeți de pe orice server de jocuri și începeți să vă jucați jocul cu dăruire și putere deplină.

x